Eu tot nu am inteles ce ai fi vrut tu sa nu faca, sau sa faca, cei din alte triburi ? Sa ocoleasca anumiti jucatori, sau cum ?
Sincer, nu vad rostul la toata polemica asta, asa a fost, si asa va fi mereu pe jocul asta...onoare si fair-play, la nivelul "tribal"...foarte putin probabil. Bine, acum depinde ce intelege fiecare prin fair-play si onoare....
rakanishu.
las-o asa,ca nu se mai poate drege.ei sunt zmeii.
ideea era ca am cerut ragaz nordvestului sa astepte sa iasa un campion din nordest(ARENA,ori AKA& Co) insa SFR ne-au refuzat.
era o cerere de fair play,ca sa facem o lupta cat de cat egala.dar ei vor sa bata niste jucatori nepregatiti.treaba lor,ONOAREA LOR E PATATA.SFR au refuzat,si asta e alta istorioara,iar acum INDIFERENT cine iese invingator din nordest vor avea un mare handicap versus nordvest.
adica cererile de fair play sunt ZERO aici.la fel cum si-au azvarlit afara jucatorii cazuti(care trebuiasu sa ii trateze ca pe niste eroi,eu asa stiu) si in loc sa ii sprijine cu materiale sa creasca si sa reia jocul...dar ma rog,fiecare cu demnitatea lui,nu vreau sa le rasucesc prea mult cutitul in rana.
ACCEPTAM LUPTA IN ARENA.
ma tem ca va fi circ,daca ne inving,e rupere de surcelushe,daca ii batem,este CIRCVS MAXIMVS.
deci,bine spus ARENA va invita la spectacol.nu este unul cum am fi vrut noi,dar este un meci inegal,in care vom cauta sa suplinim skin-urile evidente ale campionilor din taberele adverse cu abilitati tipice GLADIATORILOR.