DeletedUser13059
asa zic toate la inceput
Vezi atașament 1856
baietii din master, va hotarati pana la urma?
cine joaca pe contul lui -Abyss- , eu ,Simax ,Vladcs1 sau Brraa ?........ca nu mai inteleg nimic....
Gabitza , ia zi, au pregatit baietii trupele pentru parada gay? ...pardon M-day , ca am vazut zilele trecute o circulara de la tine...zile sa se grabeasca putin ca eu nu ma plictisesc...
haide baieti hai ca se poate ..
E o diferenta delicata in a vorbi de sus sau a vorbi la misto cu si despre colegii de pe harta. Data viitoare cand esti jignit da-mi mie fw si iti promit ca innobilam impreuna persoana respectiva, daca e de la mine din trib.
O sa scoatem fostii jucatori bem dintre noi si o sa revenim la masa cu Rom
Bafta
Sincer tu ai fost mereu cu bun simt, ....cine si cum ma jignit nu conteaza, important e ca razboiul sa se duca pe harta nu prin tikete la admini.Cel putin eu asa consider.
Sincer tu ai fost mereu cu bun simt, ....cine si cum ma jignit nu conteaza, important e ca razboiul sa se duca pe harta nu prin tikete la admini.Cel putin eu asa consider.
Cat despre Bem ,Master si Rom , eu nu ma ocup de diplomatie, ,dar Rom e obisnuit cu mult rosu in jur si noi jucatorii preferam sa avem rosu langa noi, nu tinem neaparat in a ne face noi prieteni,dar conducerea are decizia finala.
Ca ne batem cu voi pana cand intr-un final oricat de optimist ai fi , cred ca esti si tu constient ca o sa pierdeti pana la urma.Adevarata intrebare nu e daca cedati sau nu cedati, ...ci cand si cat de mult puteti sa ne tineti pe loc pentru a ne indeplinii obiectivele.
Oricum apreciez insistenta si devotamentul unora de la voi.
In rest, toate bune, ne vedem pe harta!