DeletedUser
Asa ca sa ies si eu cu gura mea mare pe extern sa fac un update.
tribul ??? a disparut ca prin magie,imi puteti spune Houdini

Tribul dark a cerut un pna pe care l am acceptat astfel retragandu se din razboiul cu noi,in care au intrat la insistentele lui mazare,desi erau foarte departe de noi si nu influentau cu nimic razboiul
SH ul a recrutat tot ce a fost posibil in zona aceea,si a ajuns sa aiba 3 academii (extensii de trib cum le zice el,bine ca nu s de altceva),slava domnului acum au deff pentru tot tribul mare,doamne ajuta la inca 10 academii ca altfel SH ul o sa pice rau de tot ca altfel nu stiu sa joace decat cu 200 de noobi in spate pe care sa ii puna sa le trimita sprijin.
PS:il felicit pe domnu' ,mazare pentru primul lui sat luat va las sa ghiciti si de unde
Sat Puncte Vechiul Proprietar Noul Proprietar Dată/Timp
mazare (396|543) K53 4,245 Garrincha mazareverde [SH] 2012-01-12 08:11:05
al carui ultim trib a fost si va las sa ghiciti

Triburile.ro Profil Jucător: Garrincha (tribe changes)
Trib vechi Trib nou Dată/Timp Puncte
.....
NK SH 11th December 2011 - 15:16:54 752
SH Nimeni 12th January 2012 - 06:08:54 4,245
si da am auzit cum ca respectivul nu ar fi intrat prea des pe cont,spre deosebire de ceilalti noobi care au 1 400 de puncte asta cu 4 000 + intra mai rar
Iar acum situatia sta cam asa.
cele 4 sh uri,presupun ca or sa mai apara peste noapte inca vreo 2-3 in urmatoarele 2 saptamani,contra T.T.T si KOH
restul sunt asa doar de decor
tribul ??? a disparut ca prin magie,imi puteti spune Houdini
Tribul dark a cerut un pna pe care l am acceptat astfel retragandu se din razboiul cu noi,in care au intrat la insistentele lui mazare,desi erau foarte departe de noi si nu influentau cu nimic razboiul
SH ul a recrutat tot ce a fost posibil in zona aceea,si a ajuns sa aiba 3 academii (extensii de trib cum le zice el,bine ca nu s de altceva),slava domnului acum au deff pentru tot tribul mare,doamne ajuta la inca 10 academii ca altfel SH ul o sa pice rau de tot ca altfel nu stiu sa joace decat cu 200 de noobi in spate pe care sa ii puna sa le trimita sprijin.
PS:il felicit pe domnu' ,mazare pentru primul lui sat luat va las sa ghiciti si de unde
Sat Puncte Vechiul Proprietar Noul Proprietar Dată/Timp
mazare (396|543) K53 4,245 Garrincha mazareverde [SH] 2012-01-12 08:11:05
al carui ultim trib a fost si va las sa ghiciti
Triburile.ro Profil Jucător: Garrincha (tribe changes)
Trib vechi Trib nou Dată/Timp Puncte
.....
NK SH 11th December 2011 - 15:16:54 752
SH Nimeni 12th January 2012 - 06:08:54 4,245
si da am auzit cum ca respectivul nu ar fi intrat prea des pe cont,spre deosebire de ceilalti noobi care au 1 400 de puncte asta cu 4 000 + intra mai rar
Iar acum situatia sta cam asa.
cele 4 sh uri,presupun ca or sa mai apara peste noapte inca vreo 2-3 in urmatoarele 2 saptamani,contra T.T.T si KOH
restul sunt asa doar de decor