DeletedUser8266
e simplu .... el vine de pe .net si .... na si el ca raducioiu pe aeroport
Eu imi doresc sa ma compari cu cineva.
Ai cu cine???
da voi chiar nu incetati odata? Ma doare capul cat am citit azi in urma voastra. Si mai spuneti ca forumul de aici e nepopulat :|
Pai da... stiam ca asa e... astia care nu prea au ce face in viata reala isi umfla muschii de pe creier pe un joc oarecare...in lumea virtuala, ca aici nu-i vede nimeni si pot fi tupeisti!
Isi etaleaza calitatile de mari jucatori si se pare ca asta cere si multa inteligenta (sa stii limbi straine), iar complexele de care sufera incearca sa le depaseasca injurand sau jignind pe altii pentru ca sunt intangibili in fata tastaturii ....
Mai mult, cum s-a mai intalnit, deoarece simt ca nu mai pot face fata isi fac repede un alt cont (sau poate il aveau deja) si incep sa combata ascunsi de aceasta noua identitate virtuala...
Va spun eu prieteni, viata e foarte grea!!
Multumesc Doamne, astazi mi-a devenit mai clara notiunea de RATAT!!!!
Pai da... stiam ca asa e... astia care nu prea au ce face in viata reala isi umfla muschii de pe creier pe un joc oarecare...in lumea virtuala, ca aici nu-i vede nimeni si pot fi tupeisti!
Isi etaleaza calitatile de mari jucatori si se pare ca asta cere si multa inteligenta (sa stii limbi straine), iar complexele de care sufera incearca sa le depaseasca injurand sau jignind pe altii pentru ca sunt intangibili in fata tastaturii ....
Mai mult, cum s-a mai intalnit, deoarece simt ca nu mai pot face fata isi fac repede un alt cont (sau poate il aveau deja) si incep sa combata ascunsi de aceasta noua identitate virtuala...
e simplu .... el vine de pe .net si .... na si el ca raducioiu pe aeroport
Razboiul l-au pierdut deja
PROPHETIE
Eu stiu ca e ilegal ...tu nu ai inteles ce am spus... la uni chiar intrati voi cu parola....
de exemplu sa zicem.... ia sa vedem daca is un bun ghicitor .... Maxtar si ...... ia sa vedem .... Gabiana.
correct ?)
ai dovezi?
Spune cine si ce.
Jucătorul este încuiat din cauza aceasta nu poate fi atacat sau sprijinit
Jucătorul este încuiat din cauza aceasta nu poate fi atacat sau sprijinit