imperiul moldav,esti lipsit de orice scrupule,
nu ma intereseaza *** Wall mai exista sau nu,putea sa stea si ingenunchi conducerea WALL in fata mea sa mai stau pe joc ,*** eu numai pot continua jocul ma las si gata,deci nu tine de conducere,
acum ai gura mare,cum dupa cum bine tin minte ai avut-o din totdeauna,dar *** ai fi fost pe cand jucam eu sau altii aici in WALL in zona noastra iti spun eu ca acum nu ai mai fi ajuns sa se te numesti printre jucatorii care au rezistat atata vreme pe lumea asta,poti spune ca unii au jucatori pe care voi ii numiti voi buni au avut doar noroc ca nu au avut in zonele lor de dezvoltare jucatori cu adevarat buni,nu ca esti tu sau altul bun fiindca inca mai joci acuma!
eu sunt plictisit de eroi destia ce se arata dupa razboi,
trebuie inteles ca jocul asta necestia mult timp, ca sa te mentii in top,iar atunci cand vezi ca nu il mai ai mai bine renunti in glorie,decat apoi sa vezi ca un noob ce are mai mult timp ca tine ptr joc reuseste sa iti ia un sat si apoi il vezi mare si tare pe extern cu fite de jucaotr experimentat!asa ca ia aminte,te-ai putea afla in tabara noobilor cu mai mult timp decat altii!