DeletedUser
Tom ii mai are si pe aod pe cap .
Tom ii mai are si pe aod pe cap .
Claudiniho , in primul rand nu te cunosc .. In al 2-lea rand nu ma scuz .. Prezinta-te si dupa sa ma contactezi !
Gabi , cand mie-mi mor 1000 de lanci si 1000 de spade , voua va moare cate-un Full de atac .. Stai linistit ca nu sti cum stau lucrurile ..
hai ca esti penibil....s-a luat un sat si a dat recuperare...nu era normal sa aparam satul?
) Nu toata lumea e maniaca , ca voi cei din Skin .. Sunt oameni care au servici , care au familii , care au copii mici , nu toti joaca Non-Stop ca voi !Plus de asta mai e si vara .. Eu nu caut scuze si nici nu sunt nervos .. Pentru ce sa fiu nervos ?! .. Si mai bine spus , pe cine ?! Pe un Trib care da doar in innactivi ? Slab ..
) Nu toata lumea e maniaca , ca voi cei din Skin .. Sunt oameni care au servici , care au familii , care au copii mici , nu toti joaca Non-Stop ca voi !Plus de asta mai e si vara .. Eu nu caut scuze si nici nu sunt nervos .. Pentru ce sa fiu nervos ?! .. Si mai bine spus , pe cine ?! Pe un Trib care da doar in innactivi ? Slab ..
ce am gresit ?