In locul tau as plange daca m-as uita la harti, da' vad ca tu te distrezi, nebunaticule
eu?la mine te referi?
rhadookoo-le,sa planga cei care au facut fuziuena,eu nu m-am opus deloc,sa faca ce vor,de ce m-as opune,atat timp cat apeland la voi am oferit sansa sa se aleaga continuarea jocului.
Eu am depasit orgoliile din joc,am tinut tot timpul la trib si la colegi,si acum ma gandesc la binele lor.
Un fost aminc,=Master HaDes= mi-a zis sa nu mai postez pe extern ca ii fac de ras,si il fac si pe el de ras.
Singura mea motivatie de a mai jucat pe L10,e sa il vad disparut de pe harta inaintea mea.I-am zis-o in fata,trebuia sa plece de mult singur,sau fortat.
Eu sunt multumit,mi-am achitat toate indatoririle fata de trib si colegi,multi dintre ei imi vor ramane prieteni,intradevar virtuali,unii si in real life,dar sunt multumit pentru ceea ce am facut in joc,pentru efortul depus,si pentru recunostinta adusa de colegi ca multumire.Sunt impacat.Am luptat impotriva dusmanului,chiar daca de multe ori am facut-o singur,sau ajutat doar de unii colegi.
Din pacate cei care nu au gandit la colegi,ei ar trebui sa priveasca harta si sa planga,dar pana rosul aprins nu va ajunge langa ei nu o vor face,iar cand va ajunge vor da stergere de frica,nu vor avea niciodata multumirea fata de sine realizata in acest joc.
Stima mea tuturor.
Sarbatori fericite.