DeletedUser
Sti cum e treaba niciodata nu e prea tarziu,asa a fost cand noi ne luptam cu 3-SLA,acum totii imi sunt prietenii.
Acum dusmanii -viitori prietenii,niciodata nu se stie
Acum dusmanii -viitori prietenii,niciodata nu se stie
mai dureaza putin si nu voi posta pe forum. o sa vi le trimit eu pe mess
pe mess
ti-as cere si eu idul dar nu risc ca ma baga astia la inobilari interne pentru inalta tradare =))
ti-as cere si eu idul dar nu risc ca ma baga astia la inobilari interne pentru inalta tradare =))
garantez eu pentru tine ...ca nu e ceea ce pare! ...se pune?
Ce liniste pe aici ........
pai.... ca de obicei.. nu avem subiect de discutie
pai.... ca de obicei.. nu avem subiect de discutie
Pe data de 22 Mai asta va fii sambata se va juca marea finala Champions League: Bayern - Intern ce parere aveti de acest meci? Ce pronosticuri dati ?:>
Haide bah.. ma lasi cu fotbalul?
Aici sportul nostru este "Triburile".
Acolo Sportul lor e fotbalul, care implica accidente, grave, sau mai putin grave, implica si injuraturi si batai din cauza unui joc de fotbal. Acolo platesc vre-o 20-30 de lei /ora pentru un biet meci de cacao din care nu castigi nimic.
Sportul nostru, este Triburile... nu ne putem rupe picioare,maini, cap, gat... nu ne accidentam. De batut nu ne putem lua la bataie. De injurat, nu prea ne putem injura....
Noi dam 18 lei /luna, nu 30 lei/ora... ca si astia cu fotbalul
Pe data de 22 Mai asta va fii sambata se va juca marea finala Champions League: Bayern - Intern ce parere aveti de acest meci? Ce pronosticuri dati ?:>
Haide bah.. ma lasi cu fotbalul?
Aici sportul nostru este "Triburile".
Acolo Sportul lor e fotbalul, care implica accidente, grave, sau mai putin grave, implica si injuraturi si batai din cauza unui joc de fotbal. Acolo platesc vre-o 20-30 de lei /ora pentru un biet meci de cacao din care nu castigi nimic.
Sportul nostru, este Triburile... nu ne putem rupe picioare,maini, cap, gat... nu ne accidentam. De batut nu ne putem lua la bataie. De injurat, nu prea ne putem injura....
Noi dam 18 lei /luna, nu 30 lei/ora... ca si astia cu fotbalul