DeletedUser
Totul era perfect,era o zi calduroasa de iarna in care tocmai ma pregateam sa ma duc sa inot in lacul din apropiere,cand m-am gandit sa intru pe triburile sa vad daca am vreun Ion caruia sa ii urez la multi ani sau care sa imi dea de baut.nici nu am intrat bine si printre tonele de scrisori de la fani am observat una mai aparte,una care stralucea mai mult decat celelalte,mai mult decat oricare plic pe care l-am vazut vreodata,era de la nimeni altul decat idolul meu,maretul gangster,care i-ar fi facut de ras pe unii ca Tony Montana,Michael Corleone sau Sam Rothstein(daca ar fi trait in aceasi perioada de timp cu ei "of course"),nimeni altul decat gangsterul Ray.dintr-o data uimit ca s-a obosit atata(atata efort.. ),da el in persoana,dau sa citesc titlul si anume "Buna dimineata soare"....Atunci,cu multa frica dau sa deschid mesajul fara sa ma grabesc deloc,fiind foarte precaut.prima oara m-am gandit ca ar vrea sa ii fac statuie,insa cand il deschid citesc cu stupoare urmatoarele:
....imediat am facut strangere in cartier si le-am zis la toti sa aduca tot ce au,topoare spade lancii absolut orice.imediat dupa aceea a inceput razboiul.
primele 48 de ore ale razboiului ne-au prins oarecum nepregatiti
Side 1:
Tribes: SR
Players:
Side 2:
Tribes: WWIZZ
Players:
Timeframe: 07/01/2010 14:30:00la09/01/2010 14:30:00
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 34
Tabăra 2: 51
Diferență: 17
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 352,363
Tabăra 2: 520,949
Diferență: 168,586
ei luand absolut orice le statea in cale chiar si copiii noi reusind doar mici cuceriri.
in clipa imediat urmatoare maretul ray isi paraseste cartierul fiind dezamagit pe mareata claponel(al claponel pentru cunosti) pentru faptul ca primise de la wwizz doar o alee neasfaltata in cartier pe cand fantazia si cosovo aveau sosele mari si masini "bengoase".
in acel moment noi am inceput sa profitam si sa intoarcem razboiul si statistica lui.
Side 1:
Players:
Side 2:
Players:
Timeframe: 07/01/2010 14:30:00la16/01/2010 10:30:00
Tabăra 1: 183
Tabăra 2: 138
Diferență: 45
Tabăra 1: 1,768,285
Tabăra 2: 1,308,529
Diferență: 459,756
intre timp magnificul ray a revenit in wwizz,probabil a primit o alee in plus,si au inceput cu adevarat ofensiva impotriva noastra,cu sute de atacuri,insa fara efect.vazand ca lucrurile le scapa de sub control au inceput sa isi decapiteze proprii membri ca sa nu o mai facem noi,si au trecut la amenintari scrise marca fantazia(care 100% a invatat la oxford sau cambridge) destul de greu de deslușit mai ales datorita faptului ca sunt scrise intr-o limba necunoscuta noua.
cam asa a inceput povestea de iubire dintre SR si WWIZZ
vom reveni cu alte statistici.chiar daca ne sunt bune chiar daca ne sunt rele cred ca SR le-a luat intro saptamana mai multe sate decat a reusit oricare alt trib in minim 2 luni.noi nu avem nimic de demonstrat,noi nu amenintam noi nu ne trezim la 4-5 dimineata doar ca sa mai luam un sat pentru ca in timpul zilei e "grele",noi nu stim ce inseamna est doar fantazia stie noua nu ne trebuiesc spioni in wwizz ca sa cautam lista cu innobilari interne.noi stim doar ca suntem un grup de prieteni care stim ca daca ai 350 de sate nu trebuie sa ataci cu spada ca si curatare,sau daca ai 250 de sate nu ataci cu mai multi nobili odata.over and out cu drag jwst.
Gangster Ray în data de 07.01. la ora 14:30
Buna Ziua,
Avand in vedere buna colaborare din ultima vreme noi vrem sa va uram inainte de toate [mai bine mai tarziu decat niciodata] LA MULTI ANI!
In acelasi timp ne inchinam la maretul vostru trib si ne rugam de marele vostru conducator sa ne treaca la diplomatie in sectiunea Dusmani.
Va multumesc!
Salutari din partea fostilor membrii [ally][M~K][/ally].
TRIBUL [ally]WWizz[/ally].
....imediat am facut strangere in cartier si le-am zis la toti sa aduca tot ce au,topoare spade lancii absolut orice.imediat dupa aceea a inceput razboiul.
primele 48 de ore ale razboiului ne-au prins oarecum nepregatiti
Side 1:
Players:
Side 2:
Players:
Timeframe: 07/01/2010 14:30:00la09/01/2010 14:30:00
Tabăra 1: 34
Tabăra 2: 51
Diferență: 17
Tabăra 1: 352,363
Tabăra 2: 520,949
Diferență: 168,586
ei luand absolut orice le statea in cale chiar si copiii noi reusind doar mici cuceriri.
in clipa imediat urmatoare maretul ray isi paraseste cartierul fiind dezamagit pe mareata claponel(al claponel pentru cunosti) pentru faptul ca primise de la wwizz doar o alee neasfaltata in cartier pe cand fantazia si cosovo aveau sosele mari si masini "bengoase".
in acel moment noi am inceput sa profitam si sa intoarcem razboiul si statistica lui.
Side 1:
Players:
Side 2:
Players:
Timeframe: 07/01/2010 14:30:00la16/01/2010 10:30:00
Tabăra 1: 183
Tabăra 2: 138
Diferență: 45
Tabăra 1: 1,768,285
Tabăra 2: 1,308,529
Diferență: 459,756
intre timp magnificul ray a revenit in wwizz,probabil a primit o alee in plus,si au inceput cu adevarat ofensiva impotriva noastra,cu sute de atacuri,insa fara efect.vazand ca lucrurile le scapa de sub control au inceput sa isi decapiteze proprii membri ca sa nu o mai facem noi,si au trecut la amenintari scrise marca fantazia(care 100% a invatat la oxford sau cambridge) destul de greu de deslușit mai ales datorita faptului ca sunt scrise intr-o limba necunoscuta noua.
cam asa a inceput povestea de iubire dintre SR si WWIZZ
vom reveni cu alte statistici.chiar daca ne sunt bune chiar daca ne sunt rele cred ca SR le-a luat intro saptamana mai multe sate decat a reusit oricare alt trib in minim 2 luni.noi nu avem nimic de demonstrat,noi nu amenintam noi nu ne trezim la 4-5 dimineata doar ca sa mai luam un sat pentru ca in timpul zilei e "grele",noi nu stim ce inseamna est doar fantazia stie noua nu ne trebuiesc spioni in wwizz ca sa cautam lista cu innobilari interne.noi stim doar ca suntem un grup de prieteni care stim ca daca ai 350 de sate nu trebuie sa ataci cu spada ca si curatare,sau daca ai 250 de sate nu ataci cu mai multi nobili odata.over and out cu drag jwst.