Mariana..nu e chiar asa..nu poti sa te bazezi pe o statistica..de sate luate de la inactivi..si stii de ce???pentru ca la sfarsit..nu vor mai ramane decat cei activi..se strange latul...si atunci vom vedea rezultatul..
te minti singur
voi tot strangeti latul si tot pierdeti sat...la voi toti care pierd sate sunt inactivi sau nu stiu sa joace
) da-o drq de treaba...iar voi luati sate de la noi unde toti playerii sunt activi...in viziunea voastra nu?
Daca e sa o luam dupa judecata voastra, care ziceti ca in spam sunt 5-10 jucatori activi atunci inseamna ca voi suntem prea slabi si prea varza daca tot pierdeti atatea sate...nici 30% din spam nu-si bate capul cu AT daca ai observat...spam are si alte granite, se extinde in toate directiile, nu doar la voi in sud...voi vreti toata atentia, nu se poate, n-o s-o aveti, strangeti latul ca imediat va innobileaza Lycans si Rai
niste exemple:
badicu: in at e activ...nu poti sa zici ca e cont mort, joaca omul
minciuna24: idem, era vestitul danyela1234 la un moment pe cont =)) comic jucator
)
tedyi: vai capul ei, daca ar putea innobila sate in k12 sigur le-ar innobila, cat de imprastiata e, norocul ei ca altfel pierdea mai multe sate...si ea e activa, bate gura pe forumul ala a vostru de n-ai treaba
trutzu: si asta zici ca e inactiv? mie imi pare activ
tetrix: si asta e activ, si asta e zmeu...
n-are rost sa mai pun si altii, de la jucatorii astia s-au luat 80 de sate de la inceputul lunii februarie, daca nu crezi intra pe twstats
http://ro.twstats.com/ro9/index.php?page=tribe&mode=conquers&id=24572&type=lose&newtribe=2223&pn=4 mergi spre pagina 1 sa vezi
)
deci MYTH BUSTED! nu tine faza ca luam de la inactivi, sunteti voi prin definitie mai slabi, si daca la aia le ziceti inactivi, inactivii ce mai sunt?
stiu raspunsul
) spioni, tradatori
) dati-i afara si retrageti-le sprijinul macar
zi-mi unde am gresit aici
i dare u