DeletedUser42601
Asa am auzit , ca il ataca unu Catau sau asa ceva ...
off off mai "imortalule" dar ce nu mai incapi tu de mine...pai daca altceva nu am avut ce sa iau,bune si internele astea plus ca dupa cum arata statistica nu cred ca trebuie sa isi faca cineva probleme de mine...sunt si eu un bagator de seama ca si tine de altfel
marele devil tazmanian vrea sprijin ???????? =)))))))))))
Ii si platesc ca sa imi lase sitter si tot o sa fiu langa tine cand ii nevoie
Deci pentru membrii Styx si oricare altii sunt atacati de Timo Maas , ofer 100 pp-uri ca sa imi lasati sitter inainte cu 24 ore sa ajunga atacurile + o dedicatie muzicala
Deci ungure o sa fiu mereu aproape , asa prieten sa tot ai , sa iti fie mereu aproape cand ai nevoie de el
Ai auzit prost "Colega" .
Cine Cătau?
Eşti cumva el de îţi dai cu părerea.?!
).
Catau ala care mi-a bagat 400 de fake'uri azi dimineata crezând ca ma impresioneaza, crezi ca cer sprijin pentru aşa ceva?
Sau ţie îţi place să vorbeşti? .
Daca tot obs, că eşti atât de mare si tare, prezinta-te domle să ştim şi noi cu cine avem plăcerea
Daca nu reveniti la subiect, voi inchide topicul si posibil vom da si ceva sanctiuni.
Spamul este in alta parte.
Multumesc.
De ce sa inchizi topicul? Baneaza-i pe cei care fac spam da lasa topicul deschis.
--emy-- a spus:un prilej bun pentru a arata ce poate run contra h.v pe cont propriu si tinand de alte aspecte care vor iesi pe viitor la suprafata.
Cat timp joaca ursu in H.V , nu ai cum sa castigi ma emilutule , nu ai invatat asta de pe clasica ?
Ai auzit prost "Colega" .
Cine Cătau?
Eşti cumva el de îţi dai cu părerea.?!
).
Catau ala care mi-a bagat 400 de fake'uri azi dimineata crezând ca ma impresioneaza, crezi ca cer sprijin pentru aşa ceva?
Sau ţie îţi place să vorbeşti? .
Daca tot obs, că eşti atât de mare si tare, prezinta-te domle să ştim şi noi cu cine avem plăcerea