1. Numărul nu contează, nu ai dreptate. Ca să mă explic, o strategie a conducerii, nu sunt neapărat de acord dar de obicei prieteni de pe alte lumi pe care îi vor aliaţi decât inamici. Nu academie în sensul adevărat, deşi creşterea jucătorilor şi promovarea lor în tribul mare mi se pare un lucru pozitiv în dezvoltarea unui trib care nu se doreşte elitist.
2. Nu te mai obosi, sunt scuze subiective. Ne putem documenta de prin statistici, personal am intrat la 2 sau 3 zile de la deschidere şi nu cu gânduri de statornicie.
3. Sunt cu ochii pe voi

. Serios vorbesc, cam agresaţi acum cu atâtea topuri, dar în lipsa activităţii pe P&P L12 sunt bune şi astea. Este frumos să îţi faci imagine, dar rişti să fii apostrofat de no-name (vezi papusica xexoasa - no comment).
4. Numerele prezentate sunt ale tribului, nu ale jucătorilor ! Punctajul da, vii cu el şi se adună la zestrea tribului, dar ODA şi ODD le faci sub trib, aşa că iar nu ai dreptate. Şi apoi, există anumite tehnici de recrutare interzise ? Dacă vreau să iau top 20 jucători în trib este o problemă ?
5. Când nu ştim nu vorbim, corect ? Se elimină confuziile zic eu.