DeletedUser
La multi ani
Pai nu fac pana la urmatoarea ascensiune stai linistit
Pai nu fac pana la urmatoarea ascensiune stai linistit
si o spun de cate ori vrei ) in cazul unui razboi...pai ce sa se intample. voi pierdeti sudul noi nordul...dar macar asa se va crea o granita...dupa care normal ca voi veti pierdeInteresanta evolutia YkzLcn; ma intreb ce se intampla in cazul unui razboi cu GMR. Citat din Adrian Kruger: " ma *** pe ea de alianta"
si o spun de cate ori vrei ) in cazul unui razboi...pai ce sa se intample. voi pierdeti sudul noi nordul...dar macar asa se va crea o granita...dupa care normal ca voi veti pierde
pana la urma si punctele conteaza,ca daca nu ai puncte,esti un nimeni pe harta...
care iti este numele de joc?Hop si noi pe 9
care iti este numele de joc?
Felicitari newage ......dar din pacate azi am picat un loc . Totusi eu cred ca ne vom mentine in primii 10 mult timp de acum incolo
felicitari newage ......dar din pacate azi am picat un loc . totusi eu cred ca ne vom mentine in primii 10 mult timp de acum incolo
am picat un loc pt ca noi nu facem recrutari
Cinste noua!
da...ai dreptate.din 70 am ajuns 69 )
acuma dupa matematica mea reiese ca NU facem recrutari,dar cine stie ce reguli aplici tu
stiu ce e frustrant faptul ca newage nu a dorit sa faca fuziune cu voi,nici macar un pna nu am vrut sa facem dar nu e cazul pt offtopic