top jucatori speed

DeletedUser46683

Nu-ti place de el cum joaca...e mai 'ofensiv' de felul lui...
intreaba si tu jucatorii de Angel Dust si dup aia de "IOn Dolanescu" ;)

DeletedUser

Am si eu o intrebare pentru Orochimaru-sama.
Conturiile Orochimaru-sama si Orocizmaru-sama sunt amandoua ale tale?

DeletedUser

Sprite - Ion Dolanescu este un jucator mult mai cunoscut ca tine eu chiar habar nu am cine esti tu pe cand colo sprite=)))))

Iar daca e sa vorbim care dintre voi e mai bun Sprite iti da clasa

DeletedUser47257

A aparut un jucator nou ...si vad ca se descurca...
feraru
stiti ceva de el?

DeletedUser42679

am jucat si eu cu TIGANU, si BARECAU vreau sa spun ca acesti jucatori sunt buni, adica foarte buni . cel putin pe speed e greu sa tii piept la un trib singur .. asa cum a facuto TIGANU ( VADIM TUDOR ) !!! Bafta !

DeletedUser

Tiganu e unu dintre cei mai buni de pe ro nu are adversar momentan, doar daca intra nustiucine.....
Poate atunci pacat ca nu are timp ca altfel rupea speed-ul in 2.

DeletedUser48645

Am jucat cu multi dintre aia bun.
Parerea mea e:
Nustiucine.
Google.
Si de pe lumi normale:
Hasul
Dusi

Splashh

member
Scor reacție
0
De ar fii numai zona:))..am avut zona destul de buna,dar nu se poate ca doar eu sa am zona pe o harta cu 100de barbare

osândă

member
Scor reacție
1
De ar fii numai zona:))..am avut zona destul de buna,dar nu se poate ca doar eu sa am zona pe o harta cu 100de barbare
degeaba dai fum, daca nu faci trupe, si ieri ai dat fum , dar ai fost scos :D
nu te mai lauda ca dai fumm si castigi runda cand nu suntem noi, sau sunteti 100 si iti permiti sa dai cladiri si nu trupe:)

Splashh

member
Scor reacție
0
Cica nu fac trupe, pai cat deff am avut eu nu aveai tu nici jumate https://prnt.sc/roxcqc , ce zic de usori, ca cred ca v am dublat pe toti la usori:)) uita te la clasament normal ca am fost scos, daca ai mei nu stiu sa joace.

Splashh

member
Scor reacție
0
Uite a ti fost voi pe runda:)) si toti v ati luat fum si la puncte si la trupe, si zona mea nu a fost buna a fost la fel ca a avoastra. Asa ca ciocu mic.

osândă

member
Scor reacție
1
=)))))))
Eu cred ca da, haide ca te las sa te crezi dumnezeu la jocu asta, vad ca iti place mult sa te crezi bun:)))
ai uitat cand jucai cu autofarmul si tot iti luai fum:)))

Splashh

member
Scor reacție
0
Eu nu am jucat cu autofarmu, eu joc cu fa key press:)) si tu poti juca cu orice script ca fum. Iti iei oricum:D

Sus