DeletedUser37659
a se vedea RP L21... desi e multa lipsa de bun simt acolo...si mai putina inteligentadaca ma intelegi ce vreau sa spun
miroase a oftica
a se vedea RP L21... desi e multa lipsa de bun simt acolo...si mai putina inteligentadaca ma intelegi ce vreau sa spun
@sven vath Prezinta-ti tu tribul sa vedem daca e oftica sau nu.
Prezinta defectele dar mai ales calitatile.
Stii si tu tribu,ca doar ai jucat in el pe 21![]()
Cand jucam eu in el nu era perfect, tocmai pentru ca-l trageam in jos, abia dupa plecarea mea a devenit cu adevarat o forta.
Acum serios, hai ca tu ai experienta in conducerea unor triburi mari, cred ca poti sa prezinti cateva caracteristici importante pentru a tinde spre un trib perfect.
Bre, tribu RP are acel ceva anume care nu poate fi explicat ..
Un trib bun dupa parerea mea e acela care nu ii trebuie conducerecand jucatori se cunosc si se organizeaza singuri .
Si sa punem cireasa pe tort, facem un pariu.. daca intra RP-ul pe o lume nu ii sta nimeni in caleHai ca v-am dat subiect de discutie .
Spor, si o seara placuta !
Dictatura) consider ca fiecare are dreptul la o parere si la a alege ...pana la urma este un joc de socializare si de strategie
![]()
Daca tie iti place sa faci parte dintr-un trib cu un dictator la conducere ,inseamna ca nu ai caracter si nu iti place sa iti impui punctul de vedere...
cum nu exista jucatorul perfect,asa nu exista nici conducatorul perfecti-ar intr-o dictatura trebuie sa fie cineva care sa ,,dea ordine" si poate nu intotdeauna sunt bune ,acele ordine
![]()
Skin
Quit
Clasic
Sunt triburi care pot tine pasul cu rp parerea mea
Si sunt multe altele![]()
Daca nu cunosti mai bine nu raspunzi . parerea mea ..
ps, mai are baietii din triburile pe care le-ai dat exemplu sa ajunga la nivelul Rp-ului .
Parte 1:
Triburi: RP
Parte 2:
Triburi: BURN, PDB
Timeframe: Ultimele 3 luni
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 6,966
Tabăra 2: 1,882
Diferență: 5,084
Iar aici te contrazic cu jucator de rank 1 care l21 e prima data cand joaca triburile .