SERVUS,
1. Joc de foarte multi ani acest joc, de la inceputuri, cand am chef sa joc fac prapad cu toti vecini mei ...fara laude
2. Jocul in sine iti permite sa dezvolti foarte multe strategii, eu sunt adeptul jucatorilor activi, buni, o echipa de start, de cursa lunga si care nu tipa la primele atacuri sau innobilari
3. Singurul meu punct negativ la L25 este ca eu vreau putini membri, iar triburile cu sute/ mii membri e foarte greu sa-i spargi, dar poate imi schimb ideiile si ma adaptez situatiei
4. Sunt multe triburi infiintate prin L25 unde intemeietori sau conducatori am jucat impreuna in alte lumi
5. De-a lungul timpului am eliminat de pe harta jucatori slabi, buni, moderatori, admini ...nu am tinut cont de nimic, mi-am facut si dusmani cu gramada si s-au nascut si multe fabule la adresa mea, unele adevarate, altele nu...
6. Cine doreste sa stie ce si cum fac intrebati in L3, L5, L7, L17 ... cand eu jucam serios acest joc si aveam timp berechet si oameni mei de baza alaturi triburile facute au fost intotdeauna in TOP5.
7. Personal doresc tuturor multa bafta in joc si celor vechi si buni si celor noi, acest joc cu putina imaginatie si mai multa activitate poti elimina orice dezavantaj
8. Celor ce au ceva cu mine de impartit raspunsul meu va fi intotdeauna pe harta
9. Daca nu ai dusmani nu ai nici prieteni, dar in istoria triburilor.ro a ramas de pomina si de povestit cum m-am dus singur in mijlocul la o intalnire tribala a dusmanilor mei ( peste 20 persoane ) si a iesit un chef de neuitat, la mare/ distractie/ chefuri / dormit chiar in "pat" cu dusmanul ...si multe altele...
10. Stiu sa fac diferenta dintre un joc si viata reala ...sau in timp am invatat sa o fac.
Succes Tuturor !!!