- Scor reacție
- 103
Aici ne puteți spune părerea voastră despre noua versiune de joc Triburile 8.25!
Nu prea am inteles un lucru...
Completări la nivelul ecranelor "Informaţii despre sat" şi "Informaţii despre jucător"
- Am adăugat mini-hărţi la nivelul ecranelor menţionate cu scopul unei mai bune evidenţieri a informaţiilor ce doriti să le vizualizaţi.
Cu ce ajuta asta ? Sau ce face mai exact ?)
In rest totul e ok, multumim pentru munca depusa![]()
cand se va decide se va anunta unde stiti ca se anunta de obiceiSi apropo cand se deschide lumea 41? Scoala s-a terminat concedile la fel, chiar si vara e pe sfarsit si toti asteapta o lume noua de joc![]()
Aici ne puteți spune părerea voastră despre noua versiune de joc Triburile 8.25!
Voi transmiteti si traduceti ce spunem noi aici? Sau ne racim gura degeaba?
Cenzurand limbajul licentios si prezentand totul dintr-o perspectiva academica, da, se transmite ceea ce spuneti.
Legat de partea cu FA, a fost bagata schimbarea tocmai pentru a se preveni pe cat posibil folosirea exagerata a scripturilor ( legale sau nu ).
Se foloseste o platforma ( jira se numeste ), aceeasi unde se raporteaza si buguri si alte sugestii venite de la jucatori. Unele sunt aprobate, altele nu.
De publicat ca atare, nu, dar in mare este exact ce a spus mythra, se traduc ( de ex : o mare parte a jucatorilor este nemultumita de......, o alta parte este multumita de....., etc, optiunea x nu aduce nici un plus din punctul de vedere al majoritatii, optiunea y ingreuneaza incarcarea paginii etc ), toate cu exemple concrete de pe servere, loguri, date, etc.
Legat de partea cu FA, a fost bagata schimbarea tocmai pentru a se preveni pe cat posibil folosirea exagerata a scripturilor ( legale sau nu ).
Bine, probabil ca nu esti in masura sa imi raspunzi, dar ai idee de ce au dorit respectivii sa previna pe cat posibil folosirea exagerata a scripturilor legale?
Desi stiu ca rhadookoo nu va fi de acord cu mine - sa zicem ca pot intelege de ce se limiteaza farmul: ca sa se micsoreze distanta intre cei buni si cei care nu-s buni, dar joaca. inteleg ca e convenabil sa protejezi masele de platitori de pp-uri cu care cumpara resurse in fata celora care folosind doar cateva pp-uri farmeaza in draci si ii mai si scot de pe harta pe platitorii de pp-uri. Dar aveti grija ca pana la urma uniformizarea asta a jucatorilor face ca intreaga calitate a jocului sa scada. ca si conducerea unui trib, si conducerea unui joc este o treaba de finete...