DeletedUser
Esti pe aproape, modzilla e un browser care se misca un pic mai greu, opera la fel, incearca varianta prezentata la inceputul topicului, aia la care i-am spus eu mitralera sau incearca varianta asta care ti-o expun eu acuma in IE 7.0.
Varianta: deschizi patru taburi, alegi trupele in fiecare, si apoi tinand tasta control apasa treci intre taburi apasand tab-ul si dand click cu mousul pe ok. E cam la fel ca varianta aia cu 2+enter, numai ca mie tot timpul mi-a iesit mai apropiati nobilii in varianta asta, daca merge netul bine ii scot in 0.9 secunde toti.
gresit, cel mai fast browser si cel mai recomandat pentru triburile e Opera. Si metoda despre care zici tu e demodata veche, si inutila. Metoda cea mai eficienta , folosind un browser , si totul legal , este cea de 2-enter- . Scot timpuri intre 200 ms si 600 , crede-ma.
P.S : Orice jucator ( in faza mai avansata ) poate sa va ucida nobil/ii . Foarte simplu , metoda de ''train support'' , adica trenulet de suport. E ca si un trenulet de nobili , numai ca tinta ta este de a baga sprijin , de pe 1 singur sat preferabil , intre nobili , scopul fiind de a omori cat mai multi nobili , insa chiar si 1,2 este de ajuns.
De-aia folositi Opera, si nu veti fii dezamagiti . Si uitati de IE/FF pt. triburile !