DeletedUser
Vad ca sa terminat cu sentimentele si strategiile pe aici dar si cu vorba nu mai zice nimeni nimik sau v-a marcat enorm ultimele cuvinte postate?
Vad ca sa terminat cu sentimentele si strategiile pe aici dar si cu vorba nu mai zice nimeni nimik sau v-a marcat enorm ultimele cuvinte postate?
au granita mica, ataca doar sir adx cu oamenii lui, restul sunt prea departe si oricum au treaba cu satele de barbari ale GN-ului
Lasa bre vorbeste doar ii democratie
vezi cine ne cunoaste....asa e...nu se vor luam niciodata sate cum luam cu SAS....se cucereau cate 100 pe zi(adunate,si ei si noi)...
jocul asta se vrea o copie virtuala a unui razboi real.....cu propaganda,cu atacuri surpriza,cu tradari,cu spioni...la nivelul la care s-a ajuns pe lumea 5 nu cred ca trebuie sa stai sa-ti declare cineva razboi ca sa stai in expectativa....fiecare are stilul sau de a conduce...unii mai pacifisti,unii mai agresivi...si eu in NOI am avut un comportament agresiv(cei din Nato pot confirma,ulterior cei din fostul SAS),dar e adevarat ca nu eu ma ocupam cu declararea razboaielor pe vremea aia.