DeletedUser42770
a atacat in PNA nubu)))
nu-l intereseaza pe el diplomatia)))
O doamne
a atacat in PNA nubu)))
nu-l intereseaza pe el diplomatia)))
iar tu esti ?
eu nu am auzit de tine decat pe forumu extern
pe harta pauza
da ce gogule nu poti da farm noaptea daca nu auzi de mine? te las pe tine sa iti dai sufletul si sa auda lumea de tine harta
dar oricum cand te saturi de farmat si vrei sa ma cauti sa auzi de mine poti sa ma cauti la oua![]()
Pe o lume normala as fi acceptat si as fi sustinut parerile care critica un sat innobilat la un punctaj atat de mic... Tinand cont insa de setarile de pe sp. 2 si avand in vedere ca in 11x11 nu avea nimic peste 1k, eu cred ca a procedat foarte bine. In 3 zile il poate duce la 3k - eventual sa faca si curtea pe el... si tot sta mai bine ca unul care ia atunci un sat de 3k, pentru ca el o sa aiba si ceva trupe.. (Mai e si avantajul ca si-l creste cum vrea).
lel,ce va strofocati toti pt 1 sat)
artistule,ce-l pupi atata in 3 litere pe anakinsky si razi la toate glumele lui? speri sa-ti curete si tie vreun sat?)
jalnic..
fiecare ia ce sate vrea..valoarea se vede in granita,nu la innobilat in mijlocu` tribului
lel,ce va strofocati toti pt 1 sat)
artistule,ce-l pupi atata in 3 litere pe anakinsky si razi la toate glumele lui? speri sa-ti curete si tie vreun sat?)
jalnic..
fiecare ia ce sate vrea..valoarea se vede in granita,nu la innobilat in mijlocu` tribului