DeletedUser
Sunt membru a tribului GW si astazi am ramas socat in urma celor intamplate,o mare tradare din partea celor din Wrath,un gest deosebit de urat din partea aliatilor de nadejde
S-a dat o circulara la noi in trib fara acordul conducere in care se presupunea mutarea lor in tribul nostru ,deaorece ne-am inpotrivit ,Wrath-ul ne -au declrat razboi!!
Josnic!!
S-a dat o circulara la noi in trib fara acordul conducere in care se presupunea mutarea lor in tribul nostru ,deaorece ne-am inpotrivit ,Wrath-ul ne -au declrat razboi!!
Josnic!!
=Master HaDeS= astazi ora 14:00
Un nou pas, o noua organizare, o noua strategie.
Ptr.a se putea evita eventualele neplaceri, va rog ca acest subiect sa ramana limitat, mai multe detalii in legatura cu,..le puteti obtine de la Tracis si =Master Hades=, insa va sugerez sa ne acordati timpul necesar ptr.a putea coordona aceasta miscare si nu doar sa exersam munca de secretariat.
In cursul zilei de astazi se vor stabili, termenii favorabili ambelor parti, insa de maine demaram actiunea. Activitatea este cheia succesului in acest joc.
Va vom informa prin circulare, pe care dorim sa nu le comentati doar sa le urmati! Este momentul sa stopam barfele si sa acordam mai mult timp accensiunii noului trib WOG.
Va multumesc,
~va urma~