DeletedUser
ce treaba are una cu alta? razboiul nostru cu Gloria cu Noi ?
treaba e cam asa..daca ei sunt destepti va vor ataca pentru ca voi ati sprijinit dusmanii tribului NOI ...ai uitat?
ce treaba are una cu alta? razboiul nostru cu Gloria cu Noi ?
Daca YkzLcn se "inteleg" cu mai marii triburilor cu care sunt in razboi, cum au obiceiul, au mari sanse sa ramana mult timp pe prima pozitie a lumii fara amenintari.
Ca deh: ei sunt trib puternic si cuceritor, cu statistici de pus in rama, dar nu spune nimeni ca sunt realizate impotriva "juniorilor". In momentul actual Gloria lupta abia la jumatate din capacitatea cu care ar putea, dar...............
de unde gore, nu a facut el tribu ci skolka...sunt niste probleme...dar el e ca de obicei, bate apa in piua ...stii mai nou cate sate a luat maretu kruger din gloria?
11 sate din 16 dec...iar aproape 80 din interne si barbari..mai trebuie ceva aDAUGat?
kare este motivul lui adrian-kruger de a parasit ykz?observ ca ai format un nou trib.
lasa ca va trece supararea si va intoarceti![]()
lasa ca va trece supararea si va intoarceti![]()
nu ne vom mai intoarce niciodata. nici nu stiu cum am stat in trib cu oameni ca maryo78...uite l cum arunca cu noroi...si mai si minte pe deasupra. o sa i dea astia niste puncte premium pt toate astea ....si mai sunt destui la fel...
ar fi pacat sa renuntati la munca de peste 1 an impreuna..
dar voi stiti mai bine ce s-a intamplat![]()
referitor la alta postare mai sus... nu stiu sa fie cineva din ykzlcn sa sprijine Nato, inamicul tribului Noi, si oricum Noi s-a desfintat deci nu mai conteaza acum.
si in ultimul rand, nu mai reprezint interesele Ykzlcn mai nouasa ca topicul poate fi inchis, oricum nimeni din mareata conducere Ykzlcn nu s-a implicat in vreo discutie pe aici.