DeletedUser
Statistici , dezbateri , fara injuraturi si spam
exact cum zicea cineva ...se vede ca nu o duceti prea bine si dupa felul cum vorbiti pe extern...lasa ca va rugati de 3-sla sa intre in razboi ca singuri e vai si amar de voi...
tu esti un fricos inseamna
Nu trebuie sa`mi aduci tu aminte nimic despre faptele mele, pentru ca dupa cum ai putea vedea, dar nu ma cunosti, nu sunt o persoana senila.
PS: Eu am fost 1, care am jignit... Daca stau sa va caut pe voi toti... Ti`as inchide gura. Stii ca nu merge, pierdeti sate, oameni, eu cu 49 de mii de puncte va dau o aroganta si iti inchid gura. Caci stii ca imi vei da dreptate.
"oricare muritor" - pai tu ai fi in masura sa vorbesti despre muritori ? tu care stai intr`un sat uitat in munti, intr`o casa din chirpici, ma faci muritor pe mine, fara sa ma cunosti.
Bine macar ca recunosti ca nu ai multe clase dar nici cu logica nu stai prea bine.
De cunosti asa bine casele cu chirpici, apoi inseamna ca tu stai in una, pe undeva pe la ses caci locuitorii de la munte aveau destul lemn si piatra ca sa faca o casa mai durabila. Cei de la ses, stateau mai bine cu lutul, paiele si balegarul.... ah, si bineintele soarele
In privinta statisticilor, suntem la inceputul razboiului... deci nu sunt prea relevante. Vedem mai tarziu cine rezista mai mult.