Team Leaders School

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

corli

member
Scor reacție
38
Domnule martian,nu ti se pare exagerat sa imi zici proasta doar pentru ca nu sunt de acord cu matale?Unde iti este bunul simt pe care il propovaduiesti cu atata ardoare???Da nu sunt de accord cu dictatura,cultul personalitatii si controlul asupra semenilor,sub nici o forma nici in viata reala nici pe joc.Daca joc nu vreau sa am nici sefi nici slugi,vreau sa joc cu prieteni,buni,rai ,slabi cum or fi .Realitatea crunta e ca nu suntem nici lideri ,nici razboinici ai luminii si sincer ma bucur ca esti doar un personaj pe un joc.altfel eu si familia mea am fi in drum pe Siberia

Pai nu el ti-a zis, tu singura te-ai simtit :D
 
Ultima editare:

DeletedUser42770

Ma nu mai fiti rai si sa revenim asupra subiectului lasati fata nu o omorati :)
Va asteptam pe toti in trib care mai doriti !
Avem si vedete si jucatori fara experienta si castigatori de lumi ... toti sunteti bine-veniti !
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
si lui lady lethal care vad ca si-a facut un scop in viata sa caute nod in papura... dar era un proverb sa nu te pui cu nu mai stiu cine ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta...

chiar si pentru un adept a lui martian ma gandesc ca e clar,sau nu?:D
 

DeletedUser489

Cum ar veni, chiar daca mori de grija altuia, macar ai mintea odihnita.
 

DeletedUser43370

Frumoasa idee si actiune, insa e apreciata doar de cunoscatori si prea putin de "privitorii de departe".
Parerea mea e ca ceea ce prezinti e un mod generic de conducere/conducator si ca ai dreptate, dar cu o limita. Fix pe aceleasi idei de trib si joc merg si eu si sunt de acord cu tine 100% cand vine vorba de sfaturi si valori, insa nu sunt de acord cu razboiul fara a scoate sabia din teaca intr-un joc de razboi. Ne jucam triburile sau pacea? Mi se pare ca ladylethal e lezata degeaba de posturile tale, dar ca in feminitatea ei, are dreptate cu o chestie: aceea ca lumea s-a schimbat, jucatorii au evoluat, sunt prea multi caposi pe jocul acesta si prea multe fumuri, pe oriunde te uiti (exemplu clar: Sarmulita), e clar ca dictatura aceea seaca nu mai da roade sau nu mai poate functiona acum. In opinia mea, forma ideala e o dictatura blanda, o conducere stabila,fixa, puternica ( din orice punct de vedere, strategie, cunostiintre, joc, timp, organizare - TOT) care sa organizeze, asimileze, stapaneasca (iar aici ma refer sa le controleze pornirile impulsive) omogenizeze toate caracterele diferite, dar aceste lucruri nu sunt usor de facut. Degeaba ii inveti tu Martzian, daca nu au carisma si inteligenta unui conducator, nu vor fii niciodata mai mult de niste conducatori decenti.
In incheire, iti multumesc si eu pt lectura si bafta cu tribul/scoala, insa iti spun sincer, ca la final eforturile tale vor fi prea mari, in comparatie cu rezultatele.
Va saluta nosugarbaby,


P.S. Artistule, daca am avea asa multi conducatori, am vedea multe triburi capabile, dar eu zic ca le vedem cam rar :D
 

DeletedUser

Am si eu o intrebare , au castigat noobs vreo lume fara sa fuzioneze prin alte triburi alite cum e pe l10 IMMO+NOOBS ? Adica numai ei noobs sa inchida o lume ? Ca pe statistica nu apare nici o lume inchisa de noobs :) , au avut alt nume ?
 

DeletedUser38023

Eu am citit cu atentie ce a postat,teoretic suna bine,practic nu se mai poate aplica pentru simplul motiv ca jucatorii au evoluat,si-au construit un stil de joc si nu pot sa ii impun unui jucator experimentat sa faca defensiva de exemplu pentru ca o cere interesul tribului in zona respectiva.E timpul lor si banii pana la urma.Oricat mi-as dori eu sa fiu zeita si cuvantul meu sa fie lege nu va fi asa.deci toata teoria cade pentru ca jucatorii au vazut si alte formule de trib,eu am trait recent experienta tribului Leg pe 30 unde conducatorii erau prea cumsecade si modesti sa ameninte sau sa impuna jucatorilor ceva.Cu toate astea tribul a castigat lumea si fara un lider luminat sau dictatura.

Parerea mea e ca jucatorii nu au evoluat nici macar din punct de vedere al cunoasterii jocului, ca sa nu mai vorbesc de lucruri sfinte cum ar fi moralitatea, altruismul si respectul..

De exemplu:
Atacul din link-ul de mai jos a fost organizat acum 3 ani cu doar 5 jucatori.. Eu nici pana in momentul de fata nu am mai vazut o reusita comparabila in ofensiva.. S-au luat atatea sate intr-o singura secunda incat nici nu a putut serverul sa le numere si jumate le-a trecut automat in secunda 06..
Magia e mai jos, la 2011-06-23 23:00:00

Poate ca acum sunt mai multi care folosesc scripturi, care stiu sa farmeze eficient, care stapanesc mai bine spliturile, backtimeurile si artificiile, dar fara forta grupului nu vor putea egala ce a fost inainte..

Daca vorbesc pe skype cu 10 amici la modul "ba, hai sa facem un organizat sa ajunga la 23:00:00" o sa lanseze exact 2 dintre ei si cu fraierul de mine.. 3 nu au avut timp, 2 au fost plecati, unuia i-a picat netul si mai ramasara 2 care s-au imbatat, iar noi 3 am lansat degeaba pentru ca inamicul si-a comasat toata defensiva pe tintele noastre.. Cum ii pedepsim? Nu mai vorbim cu ei! haha
Daca vorbesc cu 10 membri, eu din postura de conducator, lanseaza 7-8, sau 9 cu noroc.. E bine! De ce lanseaza mai multi? Pentru ca exista consecinte pentru aceia 1-2-3 care nu au lansat fara un motiv intemeiat.. Defapt, o singura consecinta, innobilarea interna, pentru ca "pe om ori il iei cu frumosul, ori il distrugi complet"..
(o participare de 70-80-90% din grup la un atac organizat mereu e marcata de succes)


eu am trait recent experienta tribului Leg pe 30 unde conducatorii erau prea cumsecade si modesti sa ameninte sau sa impuna jucatorilor ceva.Cu toate astea tribul a castigat lumea si fara un lider luminat sau dictatura.
Mai citez odata paragraful asta..
Cu tot respectul pentru cei care au jucat pe lumea 30, aia a fost o lume usoara.. Pot sa spun asta chiar daca nu am jucat acolo si nu mi se pare o reusita prea mare sa castigi o lume cu atat de putini jucatori si cu atat de putine continente ocupate.. Lumile grele au fost pana pe la lumea 15, cand erau aproape 100 de continente pline de jucatori pe care trebuia sa ii scoti sau sa parlamentezi cu ei..
Cumsecade si modesti liderii tai zici, dar daca aveau in fata lor niste killeri deloc cumsecade, care aveau si o echipa unita si daca mai stiau si jocul, pe unde mai scoteau camasa?
 

DeletedUser38023

Am si eu o intrebare , au castigat noobs vreo lume fara sa fuzioneze prin alte triburi alite cum e pe l10 IMMO+NOOBS ? Adica numai ei noobs sa inchida o lume ? Ca pe statistica nu apare nici o lume inchisa de noobs :) , au avut alt nume ?

Nu, si nici nu trebuie sa castige o lume singuri..
IMMO si Noobs, in opinia ta, trebuia sa se atace la finalul lumii 10 dupa ce au avut o alianta atat de stransa 4-5 ani? Din punctul meu de vedere, faptul ca am avut o alianta care a durat atat de mult, e un motiv de mandrie mult mai mare decat castigarea acelei lumi..
 

DeletedUser

Asta se numeste disciplina , organizare de nota 11 .
In 2011 era altceva decat este acum in 2014 , multi din cei ce jucam in perioada aia pierdeam noptile pentru atacuri . Acum ... nu e vorba ca a scazut calitatea jocului sau a playerilor insa multora nu ne mai arde sa facem ce faceam acum cativa ani . Adevarul e ca este mult mai greu decat era atunci sa gasesti oameni cu care sa ataci in stilul ala . Asta e , mergem inainte . Abia cand privesti in urma vezi diferenta intre cum se juca atunci si cum se joaca acum .
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Bun.Immortal R acum ca am trecut de faza in care ma trimiti la cratita sau la cules de flori,poate ca natura nu imi permite sa inteleg subtilitatile acestui joc ,dar fi corect si spune-mi ce sanse are un ucenic de la Team leaders school sa adune o echipa ca a voastra,si sa o conduca conform regulilor si principiilor lui martzian?Raportat la situatia concreta de pe triburi acum nu intr-o lume ideala
 

DeletedUser

nu trebuie sa adune o echipa ci sa invete sa faca parte dintr-o echipa . trebuie sa inteleaga acest joc cum l-au inteles multi altii inaintea lor , sa isi doresca sa ajunga la performantele altora si sa se autodepaseasca .
 

DeletedUser38023

Bun.Immortal R acum ca am trecut de faza in care ma trimiti la cratita sau la cules de flori,poate ca natura nu imi permite sa inteleg subtilitatile acestui joc ,dar fi corect si spune-mi ce sanse are un ucenic de la Team leaders school sa adune o echipa ca a voastra,si sa o conduca conform regulilor si principiilor lui martzian?Raportat la situatia concreta de pe triburi acum nu intr-o lume ideala

Nu are nicio sansa sa adune o echipa ca ale noastre.. Imi permit sa fiu modest doar in numele meu, nu si in numele celor pe care i-am reprezentat..

Dar sunt convins ca cel mai dedicat si ambitios "ucenic" o sa castige tot ce isi va propune cu echipa lui..
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Situatia s-a schimbat mult pentru ca de-a lungul anilor s-au format grupuri,ei intra mereu aproape in aceeasi formula.Cand aduni echipa automat va trebui sa accepti grupuri de prieteni,care au simpatiile lor si vor incerca mereu sa ii favorizeze pe cei cu care a intrat.Nu mai e ca la inceput cand jucatorii abia se cunosteau.Ca lider suprem te vei lovi de rezistenta grupuletelor,nu mai faci ce vrei,sa pedepsesti pe cine ai tu chef pentru ca legaturile dintre ei ,formate in atatea lumi de joc isi vor spune cuvantul.Azi un compromis,maine altul pana cand cuvantul tau nu mai e Lege.Eu asta incercam sa zic,nu ca nu a fost eficenta formula lui martian atunci ci ca nu mai este aplicabila acum,si mai ales nu de catre un ucenic.
 

DeletedUser38023

Hihi! Sa stii ca ai avea multe de invatat de la Martzian.. De ce nu ii ceri tu mai bine o invitatie?

Rezolvarea problemei cu bisericutele e simpla ca buna ziua! :D
Alina, Marius, Bogdan si Geta se cunosc de 34 de ani si sunt 2 cupluri "swingers", adica ei fac dragoste toti 4 impreuna, deci, in concluzie acestia sunt o bisericuta..
Mariana, Andra, Ionela, Raluca, Catalina, Livia, Ioana, Florina, Amalia, Lisa Ann, Shyla Stylez si Rhadookoo fac dragoste si ei, numai ca sunt o bisericuta mai mare.. (dau doar un exemplu, asta nu inseamna ca este in totalitate adevarat)
Alina, Marius, Bogdan si Geta vor sa faca si ei parte din a doua bisericuta, numai ca Mariana, Andra, Ionela, Raluca, Catalina, Livia, Ioana, Florina, Amalia, Lisa Ann si Shyla Stylez considera ca e suficient un singur baiat in bisericuta lor si ca acesta ar putea deveni gelos in situatia in care cele doua bisericute ar fuziona, asa ca decizia pe care o ia bisericuta cu numarul 2, este sa le recruteze doar pe Alina si pe Geta, fara Marius si Bogdan..
Acum Marius si Bogdan se iubesc doar intre ei.. Geta si Alina se iubesc cu toata bisericuta a doua, dar se iubesc mai mult si mai des intre ele.. Totusi, jumatate din problema este rezolvata, pentru ca Geta si Alina nu se mai iubesc cu Marius si cu Bogdan..

Acum, continua tu, te rog, rezolvarea problemei.. Cum faci sa nu o mai iubeasca Geta pe Alina?
 

DeletedUser3357

Hihi! Sa stii ca ai avea multe de invatat de la Martzian.. De ce nu ii ceri tu mai bine o invitatie?

Rezolvarea problemei cu bisericutele e simpla ca buna ziua! :D
Alina, Marius, Bogdan si Geta se cunosc de 34 de ani si sunt 2 cupluri "swingers", adica ei fac dragoste toti 4 impreuna, deci, in concluzie acestia sunt o bisericuta..
Mariana, Andra, Ionela, Raluca, Catalina, Livia, Ioana, Florina, Amalia, Lisa Ann, Shyla Stylez si Rhadookoo fac dragoste si ei, numai ca sunt o bisericuta mai mare.. (dau doar un exemplu, asta nu inseamna ca este in totalitate adevarat)
Alina, Marius, Bogdan si Geta vor sa faca si ei parte din a doua bisericuta, numai ca Mariana, Andra, Ionela, Raluca, Catalina, Livia, Ioana, Florina, Amalia, Lisa Ann si Shyla Stylez considera ca e suficient un singur baiat in bisericuta lor si ca acesta ar putea deveni gelos in situatia in care cele doua bisericute ar fuziona, asa ca decizia pe care o ia bisericuta cu numarul 2, este sa le recruteze doar pe Alina si pe Geta, fara Marius si Bogdan..
Acum Marius si Bogdan se iubesc doar intre ei.. Geta si Alina se iubesc cu toata bisericuta a doua, dar se iubesc mai mult si mai des intre ele.. Totusi, jumatate din problema este rezolvata, pentru ca Geta si Alina nu se mai iubesc cu Marius si cu Bogdan..

Acum, continua tu, te rog, rezolvarea problemei.. Cum faci sa nu o mai iubeasca Geta pe Alina?

postul zilei ! :eek:

acolit al lui martian, semeni prea mult cu idolul tau. nici analogia ta ca nici a zeului tau nu isi au sensul pe forumul asta dar mai ales in topicul asta. incerci si tu sa pari inteligent ca seful tau, dar nu iti reuseste nici tie. go read a book. poate sari cu putin noroc de 100 la un test IQ.
 

DeletedUser38023

postul zilei ! :eek:

acolit al lui martian, semeni prea mult cu idolul tau. nici analogia ta ca nici a zeului tau nu isi au sensul pe forumul asta dar mai ales in topicul asta. incerci si tu sa pari inteligent ca seful tau, dar nu iti reuseste nici tie. go read a book. poate sari cu putin noroc de 100 la un test IQ.

Stii cat valoreaza vorbele astea din gura unuia caruia i-am semnat condamnarea la moarte? :D

2 sarmale e mult.. :D
 

DeletedUser41597

postul zilei ! :eek:

acolit al lui martian, semeni prea mult cu idolul tau. nici analogia ta ca nici a zeului tau nu isi au sensul pe forumul asta dar mai ales in topicul asta. incerci si tu sa pari inteligent ca seful tau, dar nu iti reuseste nici tie. go read a book. poate sari cu putin noroc de 100 la un test IQ.

Replica care am ingrosat-o apare in fiecare postare de-a ta. Nu am nici o treaba cu nimeni de aici, dar eu zic sa nu o dam pe englezesti si mai ales sa ne repetam mereu, devine penibil :) - asta mi-a sarit in primul rand in ochi. Iar daca lucrurile care le spun cei 2 despre faptul ca ai fost inlaturat fortat etc etc sunt adevarate, e un semn de fustrare din partea ta.
 

DeletedUser19193

immortal r , ce ar fi sa postezi si tu cate ceva pe forumul TSL ? combina-ti cunostintele cu martzian
 

DeletedUser38023

Am o varsta prea frageda pentru asta.. :D Nu sunt eligibil .. :))
 

DeletedUser

rhadookoo Adica immortal R este de departe cel mai indreptatit om sa scrie despre felul cum conduc sau despre cum ar trebui sa se conduca o echipa. si in acelasi timp mi-a facut parearea ca ar fi cel mai capabil sa profite imediat de cea mai mica greseala pe care as face-o.

Pentru cei care cred ca am impus cu forta toate deciziile mele spun doar atat: ev0lution a fost membru in tribul meu, pe multe lumi. urma si el ordinele ca toti ceilalti. la cum il cunoasteti, credeti ca ar fi urmat vreun ordin tampit? asta este una dintre marile provocari ale liderului - si se aplica in orice domeniu: trebuie ca ordinul pe care-l dai sa fie bun, sa aduca profit pentru echipa, pentru cel care-l executa, pentru vecinii lui, pentru toti. La noi exista cultura ca daca nu vreau eu sa fac asa nu fac ce-mi pasa mie ca esti colegul meu de trib si ai nevoie de suport. daca tu ca lider lasi aceasta idee sa se propage, nu mai ai achipa, ci adunatura. dar ca lider, spre deosebire de un forum unde toata lumea are acces fie invitata fie nu, fie avizata fie neavenita, intr-o echipa tu decizi pe cine primesti. sau pe ce reguli se decid recrutarile. asa ca ai o prima parghie prin care sa limitezi accesul celor care iti pot pune in pericol, prin indolenta -nepasarea, naivitatile, etc-urile lor integritatea echipei pe care ai responsabilitatea sa o conduci. asa cum nu chemi la tine in casa toti necunoscutii de pe strada doar ca sa iti faci o familie numeroasa, asa nici in trib nu trebuie sa aduci necunoscutii ca sa iti faci un trib mare. un trib cu multi membri care nu se inteleg intre ei, este un loc propice pentru a cultiva palamida, nu strategie. daca totusi trec de acest filtru si incep sa isi puna neuronul in functiune cum sa gaseasca o piatra pe care sa o arunce in apa, tu ai doua posibilitati: fie il lasi sa arunce cu pietre din interior in echipa ta - si stiti ca un nebun arunca o piatra in apa si 10 intelepti nu o pot scoate - fie nu-l mai lasi sa arunce cu pietre. cum de obicei, oamenii care au idei putine dar fixe nu inteleg nici regulile si nici aratatul obrazului, ca sa iti salvezi echipa trebuie sa extirpi tesuturile atinse de boala: adica il scoti din schema pe respectivul.

intre a avea laudele lui sarmulita si a-mi pastra echipa in armonie nu am ezitat nicio clipa in a-l inlatura pe el si pe multi altii care au facut ca el. ca lider, ai multe sanse de a rani orgoliile unor frustrati in incercarea de a-ti face echipa sa mearga. as indrazni sa spun ca in opinia mea, este chiar o conditie necesara dar nu suficienta pentru a avea o echipa functionala.
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus