Triburi promiţătoare

  • Autor subiect DeletedUser34356
  • Data de început

Alex2peu

member
Scor reacție
9
bai baiatule tu ai baut apa la caine??? dute ma si da o capatana de zid sa te trezesti .



dupa ce woc a terminat cu fiind si spam . toate marile " vedete " fin ganja dintre care si tu ati inceput ca vai nu mai am timp vaii mi-a murit catelul vaii ma duc la munca . ( toti odata ) ca doar na sa iesim in glorie ca am tinut 100 de juc 15 juc in loc .

asa,asa! plangi putin :) hai ba mane las-o asa,mereu sunteti cu gura mare ,ce a-ti castigat voi mai exact? fiind? si de la aia a-ti recrutat,lica iti spune ceva?si multi altii,de ce tot continui sa te faci de ras
 

DeletedUser46287

niciodata nu se termina un razboi la nivelul ala prin inobilarea suta la suta a unui trib .


dar cum tu nu ai depasit 100 de sate de unde sa stij saracutul :))) dar e usor sa zici hai plangi sau chestii simple cand nu ai argumente sau nu te ajuta neuronul sa porti o discutie
 

Alex2peu

member
Scor reacție
9
niciodata nu se termina un razboi la nivelul ala prin inobilarea suta la suta a unui trib .


dar cum tu nu ai depasit 100 de sate de unde sa stij saracutul :))) dar e usor sa zici hai plangi sau chestii simple cand nu ai argumente sau nu te ajuta neuronul sa porti o discutie

cred ca ma ajuta neuronul,nu ma cobor la mintea ta...nu cred ca are vre-o relevanta numarul de sate,poti face multe lucruri si fara sa ai 2mil de sate
 

DeletedUser45855

cum se ceartă ăștia bunii cu experiența lor enormă de pe N lumi, e incredibil.

nu uitați totuși că aici e l41
 

DeletedUser

Circ si scandal. Atacuri peste atacuri, pe forum. Nu ne intereseaza ibidem, toti il cauta pe martianu si ceata lui. Pe harta. Si daca nu l-am gasit pe harta, ghici unde il cautam. Unde e casa lui. Pe extern. Jocuri de culise ieftine din care tot el va iesi pierzator. Ibidem, sa inteleg ca sustineti cu defensiva din discutiile astea? Altfel, nu imi explic agitatia asta. Da, 400vs80. Asa merita. Daca ar mai fi de luat as face 739262728262 vs 80, asta doar pentru caracterul martianului. Restul e can-can.

Zi martiane, cum e cu oamenii tai din granita? Dar cu baphomet? Zi-ne aici. Tot aici zi-ne de suporti. Ai vostri. Sa nu spunem noi.
 

DeletedUser45855

aia și eu ziceam, sare și ibidemu ca musca-n lapte :)) poate-i facem să susțină on-u din spate, să mai piardă din trupe :)) (nu că ar da 2 bani pe ON.. dar ar fi fun)


ON-u E vedeta în acest moment! (serios)
 

DeletedUser46287

ai dreptate nu are nici o relevanta . tu si chuck noris ce mai bateti jucatori de 2 mil cu 5 sate
 

DeletedUser523

Loc Numele tribului Punctajul celor mai buni 40 jucători Punctaj total Membri Puncte pe jucător Sate Puncte pe sat
326 T.A.C 26 26 1 26 1 26
327 dsa 26 26 1 26 1 26
328 SNG 26 26 1 26 1 26
329 WIK 26 26 1 26 1 26
330 Drept? 0 0 1 0 0 0
331 single 0 0 1 0 0 0

Acest ultime triburi din clasament sunt foarte promitatoare.
 

DeletedUser

Vad ca place sa va certati, ati inceput sa va si jigniti....de spam nici nu mai vorbesc, e aici cat cuprinde.

Incetati cu astfel de aspecte sau recurgem la sanctiuni.

Eu zic sa faci ca mine..i-a o punga de seminte si citeste ca e amuzant :D
Nu strica distractia oamenilor ca apoi nu o sa mai ai ce citi pe aici..
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Deocamdată am sărit doar eu. Vedeti cumva pe aici 100 de membri sărind în sus? Eu nu dau ordine pentru susținere morală pe extern, prin trib.
Problema voastră ce aveți cu martzian și cu logica lui, doar că nu mi se pare corect să-i scupi unuia semințe în cap (indiferent de cât de abil n-ar fi), doar pentru că sunteți în gașcă și vă considerați superiori.

Nici voi n-ați demonstrat nimic pe harta asta până acum, oricine ați fi voi. Doar inbz și -nerv au demonstrat. Care la un loc, sunt mai puțini x2 decât una dintre academiile GtG.
 
Sus