Regulamentul e doar pt. unii?

DeletedUser184

aceasta intrebare oferita de helyas isi avea incadrarea in topicul din sectiunea "forum principal" adica aici

@helyas
6.4. Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata infractiune si pedepsita cu un avertisment.

ai criticat un raspuns oferit de el, drept urmare ai intrat sub incidenta acelei reguli.
 

DeletedUser

aceasta intrebare oferita de helyas isi avea incadrarea in topicul din sectiunea "forum principal" adica aici

@helyas


ai criticat un raspuns oferit de el, drept urmare ai intrat sub incidenta acelei reguli.

nu a criticat un raspuns , a discutat pe marginea lui:) s-a legat de raspunsul moderatorului pentru a exemplifica ca acea regula este total inutila :)
 

DeletedUser

Suntem la off-topic, si nu am incalcat nici o regula ! :p
Si de cand sunt pe forum, nu am avut nici macar un warn, asa ca,...
luati exeplu de cumintenie :D

Amin!:D

Bine ca nu esti admin sau moderator ca imediat as fi si eu incadrata la regula 6.4. :rolleyes:
 

DeletedUser184

nu a criticat un raspuns , a discutat pe marginea lui s-a legat de raspunsul moderatorului pentru a exemplifica ca acea regula este total inutila

daca este inutila a gresit sectiunea unde sa o conteste - avea un topic deja deschis unde putea sa faca acest lucru - exemplificat sau nu - si anume aici
si link catre anuntul acelui update tot il acelasi topic la http://forum.triburile.ro/showpost.php?p=107199&postcount=44
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

de exemplu, pune cineva intrebarea: paladinul se face in statuie? ce ii raspunzi?
DA!!!! sau ii raspunzi: da, da, da, da.

Ii raspunzi in propozitie dezvoltata asa cum ai invatat in clasa a doua.

Cam asa:

Da,paladinul se face in statuie.
 

DeletedUser431

daca este inutila a gresit sectiunea unde sa o conteste - avea un topic deja deschis unde putea sa faca acest lucru - exemplificat sau nu - si anume aici
si link catre anuntul acelui update tot il acelasi topic la http://forum.triburile.ro/showpost.php?p=107199&postcount=44

foarte multa lume posteaza aiurea...iar topicurile sunt mutate...el de ce trebuie trimis in vacanta????

LE: sau orice senior member care posteaza un lucru referitor la reguli, automat indeamna la "razvratire"??
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

6.4. Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata infractiune si pedepsita cu un avertisment.

stiu ca deviez de la subiect mai mult sau mai putin, insa, mie una...activitatea de pe forum mi'se pare total distincta de cea de pe joc...astfel incat vad mult mai utila discutarea neclaritatilor si a criticilor cu privire la avertismentele/warn'urile/ban'urile primite pe forum sa se faca pe forum

regulile se schimba atunci cand majoritatea decide...insa...aici intervin alte chestii...presupun ca nu ati permite initierea unui astfel de demers...de a permite evitarea sistemului intern de suport si de a face totul public! eu zic ar fi mult mai usor de rezolvat situatii asemanatoare avand la activ precedente...
 

DeletedUser184

cand vii si spui (ase observa zonele ingrosate)
Ati zis ca la Off-Topic, infractiunile mici pot si trecute cu vederea...
Bun. Am acceptat asta. Dar acum ce scuza aveti?


Quote:
Text original B3STIALU
Da greşeşti

[...]
Repet: Nu vreau sa incing spiritele sau sa pornesc o actiune impotriva Moderatorilor, dar atata timp cat userii de rand trebuie sa respecte un regulament, mi se pare normal sa-l respecte si Moderatorii.

ce sa inteleg din ele ?ca este multumit de activitatea moderatorului dar ca totusi in contreaza?
sau ca nu ii place regula...?si ca in acelasi timp acuza?
unde as putea sa mut o acuza subtila adusa la adresa unui moderator?
la sectiunea de reguli?
 

DeletedUser1969

era la offtopic ... cei de pe celalalt topic slimslick isi exprima naplacerile despre vanzatori , despre politica , despre chelneri ... i-a s-a anuntati chelnerii ca fac misto de ei... cum posteaza cineva cv chear daca e la offtopic imediat luati masuri , inseamana ca e adv daca va deranjeaza vb lui helyas ...lasati-o mai moala cu reguluile ca si voi mai gresiti ,asta a vrut sa evidentieze, daca cand gresiti voi se face ca ploua...
 

DeletedUser

Sincer eu nu stiu in ce calitate a oferit B3STIALU acel raspuns. In calitate de moderator sau in calitate de simplu jucator. Nu toate postarile unui jucator care e si moderator nu sunt unele oficiale, mai ales ca eram la off topic. Desi Helyas face trimite la moderatorul B3STIALU si spune ca si moderatorii ar trebui sa respecte regulile nu pot sa nu ma gandesc ca el a dorit de fapt sa spuna urmatorul lucru:
- un jucator care e si moderator ar trebui sa fie mai atent cand posteaza pentru a nu incalca regulile, atat atunci cand posteaza in calitatea oficiala si cand posteaza ca simplu jucator.

Nu putem sa luam toate posturile scrise de un jucator sau altul care e moderator ca fiind oficiale. Pacat de Helyas, mi s-a parut un jucator destul de moderat pe forum.

PS: Daca un om iti spune ca esti beat, il poti ignora, dar daca mai multi iti spun ca esti beat trebuie sa te duci la somn. Intelegeti ce vreti de aici:)

 

DeletedUser

Un rabin ţine o lecţie în piaţă. Din întâmplare, în aceeaşi dimineaţă, un bărbat descoperă că soţia lui e adulteră şi mulţi�*mea o târăşte spre piaţă pentru a o lapida. Rabinul face câţiva paşi şi ajunge în faţa femeii. Din respect, oamenii se feresc din calea lui şi aşteaptă cu pietrele grele în mâini.

Rabinul întreabă:
― Se află printre voi cineva care n-a dorit pentru sine femeia altuia sau bărbatul altei femei?
Ei mormăie şi răspund:
― Cu toţi cunoaştem dorinţa asta, dar, rabinule, nici unul dintre noi nu i-a dat ascultare.
― Atunci îngenuncheaţi şi mulţumiţi-i lui Dumnezeu că v-a fă�*cut tari, spuse rabinul.
Apoi o ia de mână pe femeie şi o scoate din piaţă. Înainte de a-i da drumul, o sfătuieşte:
― Să-i spui înălţimii-sale magistratul cine i-a salvat ibovnica. Va şti că-i sunt supus credincios.

Astfel femeia scăpă cu viaţă, deoarece comunitatea era prea coruptă ca să se poată apăra singură de dezordine.

Un alt rabin, în alt oraş. Rabinul opreşte mulţimea ca şi în cealaltă istorisire, spunând:
― Care dintre voi e fără de păcate, acela să arunce primul piatra.
Amintindu-şi de păcatele lor, oamenii se ruşinează şi uită ce scop i-a unit. "Într-o bună zi, se gândesc ei, s-ar putea să fiu şi eu ca femeia asta şi să nădăjduiesc că voi primi iertarea. Ar trebui să mă port cu ea aşa cum aş dori să se poarte ceilalţi cu mine."
Când ei dau drumul pietrelor la pământ, rabinul se aplecă şi ridică una, o înalţă deasupra capului femeii şi o slobozeşte cu toată forţa. Îi sfărâmă ţeasta şi-i împrăştie creierii pe caldarâmul pieţii.
― Nici eu nu-s fără de păcate, le zice el oamenilor, dar dacă le vom îngădui doar celor perfecţi să aplice legea, ea va muri curând şi odată cu ea şi oraşul nostru.

Prin urmare, femeia a murit deoarece comunitatea era prea rigidă ca să-i îngăduie rătăcirea de la calea cea dreaptă.

Binecunoscuta versiune a acestei istorioare ne atrage atenţia fiindcă apare uimitor de rar în viaţa noastră. Majoritatea comunităţilor oscilează între decădere şi rigor mortis, iar când deviază prea mult se sting. Un singur rabin a îndrăznit să spere din partea noastră un asemenea echilibru perfect încât să ne putem păstra legea şi să iertăm totuşi rătăcirea.
Ca urmare, bineînţeles că l-am ucis noi pe el.


Aceasta poveste se refera direct la subiect. Daca vreunui moderator i se pare offtopic, sa o citeasca pana o vede ontopic si sa invete, eventual, ceva din ea.
 

DeletedUser184

era la offtopic ... cei de pe celalalt topic slimslick isi exprima naplacerile despre vanzatori , despre politica , despre chelneri ... i-a s-a anuntati chelnerii ca fac misto de ei... cum posteaza cineva cv chear daca e la offtopic imediat luati masuri , iseamana ca e adv daca va deranjeaza vb lui helyas ...lasti-o mai moala cu reguluile ca si voi mai gresiti asta a vrut sa evidentieze daca cand gresiti voi se face ca ploua...

dar oare acel chelner, vanzator sau politician vine sa posteze pe forum si in acelasi timp sa aibe functie aici? (moderator) - atunci de ce mai este regula aia pusa ?de florile marului?

regulile se aplica pe tot forumul - chiar daca este offtopic - daca sunt abateri ce nu sunt acceptate in nici o sectiune ce sa fac?
daca cand gresiti voi se face ca ploua...
nu cred - ce abateri ai reclamat tu si nu s-au luat masuri sau cel putin nu a fost avertizat acea persoana in cauza? cred ca 0 reclamatii au venit din partea ta privind activitatea unui moderator.
 

DeletedUser1969

uitate mai bine ca au fost....dar imediat au zis ca e nefondata sau nu mai stiu cv ca ea a avut dreptate...dupa acea a 2 zi o persoana a facut aproapea acceasi acuzatie ca si mine si nu a patit nimic ...de atunci am renuntat sa mai imi bat capu cu asa cv ,ca e clar ca nu imi veti da niciodata mie sau lui helyas ....dreptate
 

DeletedUser

O mica paranteza

ce pretentii sa am daca plecati la moderat ca la razboi? tu gandesti asa,altii se cred semi-zei si sfideaza userii prin semnaturi ridicole...:eek:

Chestia de fata cred ca demonstreaza exact contrariul. Nu stiu sa existe vreun moderator care sa aiba ceva cu vreun user de forum, ci din contra. Am dreptate nihilius? BurnDomination? i0gina ? Si multi altii..

Asa ca lasati comentariile inutile. Vanati moderatorii, asta se stie de mult. Si ce rezolvati cu asta ? M-ati vanat si pe mine si n-ati rezolvat nimica. Acuma va luati de B3STIALU si Grima ? Mai degraba ati activa in joc decat pe forum...

Si asta e o parere personala de fost moderator, da. Daca nu va convine, ghinionul vostru, nu puteti depune ticket contra mea.

Ah; si nu incercati sa negati ca vanati moderatorii. Va pot spune clar si cine pe cine vaneaza.
 

DeletedUser431

regulile ii apara si ii fac aproape intangibili pe moderatori...dar inca nu s-a gasit acel membru care sa ocoleasca regulile intr-atat incat sa i se dea dreptate......

LE: BlooM vei ajunge si tu la aceeasi concluzie intr-o luna, doua...
 

DeletedUser1969

te-a intrebat cineva cum te simit...esti prietena lui rockmaster cumva....sau vrei sa obtii dreptul la circulara? asta e postul prin care am luat ban...in primul rand nu vroiam sa vad ce zice acest jucator ...in al 2lea rand am avut dreptatea prin ce am zis atuncea si in al 3-lea rand nu scrie nici unde ca e mascul si nu femeie ...si precis vrea derptul la circulara...iar primul a fost cand am zis lui "mada" ca are capu ca o minge nu vad ce e rau sa ai capu rotund in fine....
 

DeletedUser

O mica paranteza



Chestia de fata cred ca demonstreaza exact contrariul. Nu stiu sa existe vreun moderator care sa aiba ceva cu vreun user de forum, ci din contra. Am dreptate nihilius? BurnDomination? i0gina ? Si multi altii..

Asa ca lasati comentariile inutile. Vanati moderatorii, asta se stie de mult. Si ce rezolvati cu asta ? M-ati vanat si pe mine si n-ati rezolvat nimica. Acuma va luati de B3STIALU si Grima ? Mai degraba ati activa in joc decat pe forum...

Si asta e o parere personala de fost moderator, da. Daca nu va convine, ghinionul vostru, nu puteti depune ticket contra mea.

Ah; si nu incercati sa negati ca vanati moderatorii. Va pot spune clar si cine pe cine vaneaza.

astept sa imi spui, dragul meu bloom, eu pe cine vanez ?:)
ca o paranteza .. nimeni nu are nimic cu voi , moderatorii, atata timp cat respectati aceeleasi reguli pe care trebuie sa le respectam si noi... in majoritatea timpului le respectati dar cand se vede ca si voi gresiti deja devine evident ca poate regula aia nu e buna , si poate trebuie schimbata :)
 

DeletedUser

regulile ii apara si ii fac aproape intangibili pe moderatori...dar inca nu s-a gasit acel membru care sa ocoleasca regulile intr-atat incat sa i se dea dreptate......

kspr, moderatorii sunt mai expusi decat crezi tu sau altii. Nu sunt intangibili, din contra. Moderatorii sunt pusi sa aiba grija de forum si de useri, ma referi la injuraturi, si alte chestii de genul asta. Si pe ei, pe moderatori, cine-i protejeaza de injurii ? Daca reactioneaza, se va spune ca sunt subiectivi. Daca actioneaza alt moderator, la fel, e subiectiv pentru ca ii este coleg. Si uite asa se gasesc cateva "capete luminate" ca unii din cei prezenti pe acest topic, care nu au altceva de facut decat sa caute zilnic erori, greseli, sa provoace moderatorii/adminii...

Hai sa fim seriosi...daca aveam dreptul sa ma apar ca moderator contra injuriilor primite aici pe forum, ati fi zburat multi..pe mult timp...

later edit: @kspr: inainte de a fi moderator, am fost ft mult timp user simplu, ca voi, cum sunt si acuma. Deci cunosc situatia din ambele variante. Ti-ai gresit persoana careia sa-i spui asta.

@RockGirl: te rog frumos...stii la fel de bine ca mine cateva persoane...

Lasati aerele de sfinti...s-ar putea sa va cada aripile de ingeri...sunteti extaziati ca cineva a gasit o eroare a unui moderator, ca lamine v-a raspuns (eu in locul lui n-o faceam) si acuma aveti ocupatie pe tot weekend-ul.

Mult succes la conspiratii inutile si de prost gust!
 
Ultima editare de un moderator:
Sus