Ce lume de pe ro se va castiga prima ?

DeletedUser

ee a mai sters din posturi tot e bine ;)

in alta ordine idei cred ca s-au spus destule puncte de vedere inclusiv eu mi-am spus parerea

eu cred inca ca pana la urma se va rezolva intr-un mod care sa multumeasca cat mai multi

eu unu prefer sa astept acum

ceva funny sa zicem : pe lumea 19 unde joc acum a existat o familie ( TITANI , un trib cu 4-5 academii ) care doreau sa inchida lumea prin fuziuni . mai precis doreau sa creeeze o mare familie pe l19 din aliante/academii/inregimentari fara a avea vreo strategie . asta s-a vazut in prima luna de razboi contra lor . daca ei reuseau realizarea familiei lumii19 oare lumea 19 se inchidea ? noroc ca au fost vreo 2 triburi are le cunosteau planul si n-au fost de acord cu ei ...
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
@gabi23,
Am zis ca nu voi posta niciodata nimic rau legat de tine si nici nu o voi face, dar tu prin atitudinea ta de aici ( vorba lui chevyx ) nu faci decat sa iti arunci noroi in cap singur ( parere personala deasemenea ).
O singura rugaminte am la tine, asta daca esti om si esti in stare sa judeci normal , si anume :
Nu mai pune pe seama iesirii tale din team anumite lucruri care au aparut ulterior, crede-ma ca nimeni din acest team nu este atat de important incat nemtii sa astepte ca acel cineva sa iasa din team ca sa faca niste modificari. Te crezi mult mai important decat esti/ai fost sau vei fi, valabil pentru oricare dintre noi.
 
Ultima editare:

DeletedUser

Nu mai pune pe seama iesirii tale din team anumite lucruri care au aparut ulterior, crede-ma ca nimeni din acest team nu este atat de important incat nemtii sa astepte ca acel cineva sa iasa din team ca sa faca niste modificari. Te crezi mult mai important decat esti/ai fost sau vei fi, valabil pentru oricare dintre noi.

Ai inteles prost.
Nu am spus nicaieri ca au asteptat nemtii sa ies eu ca sa schimbe ei ceva. Nici macar nu stiu ei ca eu exist, n-ar avea de ce, nu contez eu. Am spus de ce am comentat legat de anumite decizii, pentru ca azi s-a intamplat ce s-a intamplat si nu aveam cum sa o fac cand eram in tt din moment ce nu se intamplase atunci nimic. Am fost intrebat de ce am comentat azi, ei bine am comentat pentru ca s-a intamplat ce s-a intamplat. Nimic mai mult.

Ma contrazic de ceva minute bune cu voi si nu inteleg de ce.
1. Cei de la Inno au facut o tampenie mare azi, sper sa fie si cu urmari.
2. Un admin se apuca sa contrazica niste persoane doar pentru ca ea crede ca pentru oameni cel mai important e sa isi vada numele intr-o lista.

Cum sunt sau nu eu, e problema mea si nu inteleg de ce simtiti nevoia toti sa va dati cu parerea, ma puteti ignora foarte usor.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Imi cer scuze daca am inteles gresit, dar din aceste cuvinte :

Cat facusem parte din tt nu se luase decizia sa fie schimbata una din setarile lumii 1, ca asa vrea Germania (vezi p&p l1).
Si nici nu citisem comentarii, de genul ca e mai important sa iti vezi numele acolo scris intr-un top (vezi discutia de mai sus).

cam asta reiese.

In fine, nu aprob iesirile lui congres ( si daca nu am dat (noi) sanctiuni am si explicat mai sus de ce ) si sper sa nu se mai repete, dar acele "iesiri" le pot motiva cu unul din posturile de mai sus ( nu al tau ), si nu vad de unde atata inversunare contra cuiva care in primul post nici macar nu a pomenit cuvantul "gabi23" ci pur si simplu a facut o afirmatie generala, si nici nu a dat quote la o postare de a ta, reactia ta ulterioara....lasam pe altii sa isi dea cu parerea :

De regula cand nu te baga lumea in seama, e bine sa iti vezi de treaba ta.
Tu vorbesti serios?
Recunoastere? "Hall of fame"?
Esti reala?
E un joc, pe care il joci si atat. Da cineva 2 lei pe faptul ca iti e scris "nickul" undeva pe un site de care nu stie oricum prea multa lume?
Poate daca e vorba de cineva de 10-15 ani, nu de cineva cat de cat matur.
E un joc, atat mai mult. Te relaxezi, mai pierzi timpul si atat. Nu castigi nimic, din contra, pierzi.
Chestii de genul "niciunul n-a facut reperire la recunoasterea care consider eu ca e cea care ar trebui urmarita: hall of fame! acolo va ramane numele pe veci, ca sa ma exprim plastic si acolo poate vedea oricine, oricand, ca ati contribuit cu ceva, ca ati jucat si ati meritat sa castigati o lume de joc...." merg la prescolari, care viseaza sa primeasca stelute de la doamna educatoare, nu la oameni cat de cat maturi. Ma intreb cam ce varsta ai de gandesti in felul acesta

Pentru "carcotasi", nici o postare relevanta nu a fost stearsa.
 
Ultima editare:

DeletedUser37659

:):):):):) daca ai confundat ceapa cu acadeaua ?

nu am confundat nimic :D

in fine,sa ne oprim aici cu spamu,ca iar ma penalizeaza nenea ala rau cu diablo la avatar :(


Poate sunteti draguti si va stergeti singuri spam-ul ? ( si il sterg si eu pe al meu )
 

DeletedUser8343

Si se poate reveni va rog ON TOPIC cu discutiile astea sau e nevoie si de sanctiuni? Libertatea exprimarii nu inseamna sa sariti calul totusi.
 

DeletedUser4132

deci da. innobilam tot l3 si apoi ne dam delete :D si sac inchidem lumea fara conditii de la inno :D
 

DeletedUser19202

ceva funny sa zicem : pe lumea 19 unde joc acum a existat o familie ( TITANI , un trib cu 4-5 academii ) care doreau sa inchida lumea prin fuziuni . mai precis doreau sa creeeze o mare familie pe l19 din aliante/academii/inregimentari fara a avea vreo strategie . asta s-a vazut in prima luna de razboi contra lor . daca ei reuseau realizarea familiei lumii19 oare lumea 19 se inchidea ? noroc ca au fost vreo 2 triburi are le cunosteau planul si n-au fost de acord cu ei ...

asta am atras si eu atentia chevyx ca nu e normal insa se poate face foarte usor asa si ar fi pacat daia zisesem eu acolo cu un trib gen 75% era o idee ma rog nu neaparat asa dar pe acolo
ca altfel se pot crea precedente periculoase si dupa o lume incheiata asa o sa vezi ca o sa ti sara toti in cap sa se faca si la ei

da ma rog eu am zis ce aveam de zis:):)
 

DeletedUser

eu cred ca lumea speed se va inchide prima :eek:

In mare parte sunt de acord cu tine, numai ca analizand cu atentie harta constat ca traia odata o fetita care primise cadou de la bunicuta ei o splendida scufita de culoare rosie. Fetitei ii placea tare mult aceasta scufita si ajunsese sa nu o mai dea aproapedeloc jos de pe cap. Din acest motiv totio strigau Scufita Rosie. Intr-o dimineata frumoasa si insorita, mama Scufitei Rosii o ruga frumos pe fetita sa-i duca bunicutei bolnave un cosulet cu mincare. Fetita, care oiubea foarte mult pebunicuta, accepta imediat sa-i faca acesteia o vizita.
- Dar sa nu intirzii prea mult ii spuse mama, si sa mergi direct la bunicuta, fara sa stai sa te joci prin padure, si mai ales sa ai grija sa te feresti de Lupul cel Rau.
Drumul ce ducea la bunicuta trecea prin padure, asa ca Scufita Rosie lua cosuletul din mina mamei si se porni spre casa bunicutei. Pe drum insa il intilni pe Lupul cel Rau, dar uita de vorbele mamei si ii spuse direct:
- Buna dimineata, domnule Lup.
- Buna dimineata Scufita Rosie ii raspunse lupul. Unde ai plecat tu asa de devreme?
- Uite, am plecat sa o vizitez pe bunicuta care este bolnava si sa-i duc un cosulet cu mancare, ii raspunsefara sa gandeasca,Scufita Rosie.
- Si unde locuieste bunicuta ta draga Scufita Rosie? intreba lupul.
- Locuieste in padure, nu foarte departe de aici ii raspunse Scufita Rosie, casuta ei este usor de gasit, se afla chiar langa lac.
Lupul care deja se gandea in sinea sa ce meniu bun va avea la pranz, Scufita Rosie si bunicuta acesteia, ii spuse Scufitei Rosii:
- Am o ideea Scufita Rosie, ce ar fi daca ai culege niste floricele frumoase pe care sa i le duci bunicutei tale?
- Ce idee minunata ii raspunse Scufita Rosie, care uitandiarasi de sfaturile mamei se afunda prin padure incercand sa gaseasca cele mai frumoase floricele pentru bunicuta.
In timpul acesta lupul isi lua picioarele la spinare si o tuli spre casa bunicutei. Cand ajunse la usa acesteia ciocani usor la usa.
- Cine este? intreba bunicuta.
- Sunt eu, Scufita Rosie, raspunse lupul imitand vocea Scufitei Rosii.
- Intra inauntru draga mea, ii raspunse bunicuta, sunt in pat, iar usa este descuiata.
Lupul intra in casa, se repezi la bunicuta si o inghiti cu totul. Apoi isi puse camasa si scufia ei de noapte, se baga in pat si se acoperi cu patura peste nas.
Intre timp Scufita Rosie se apropie de casa, si se mira vazand usa casutei deschisa. Pasi cu grija in casa si se apropie de pat. Scufita Rosie nu o putea zari prea bine pe bunicuta si o intreba:
- Ooo, bunicuto, dar de ce ai urechile asa de mari?
- Ca sa te aud mai bine, ii raspunse lupul imitand vocea bunicutei.
- Ooo bunicuto, dar de ce ai ochii asa de mari? intreaba Scufita Rosie.
- Ca sa te vad mai bine, draga mea ii raspunse lupul.
- Ooo bunicuto, dar de ce ai gura asa de mare? intreba Scufita Rosie.
- Ca sa te pot inghiti mai bine, draga mea, striga lupul si se repezi la biata Scufita Rosie si o inghiti.
Satul, lupul se intinse in pat sa-si faca siesta si se puse pe sforait. Pe langa casa trecu un vanator care auzi sforaitul si se uita pe fereastra. Cand vazu lupul isi inchipui ca acesta a mancat-o pe bunicuta si se repezi si ii taie repedeacestuia burta. Spre marea surpriza a vanatorului din burta lupuluiiesira intregi si nevatamate Scufita Rosie si bunicuta. Acestea ii multumira vanatorului ca le-a salvat si ii oferira in schimb pielea lupului. Apoi Scufita Rosie si bunicuta se asezara la masa ca sa manance din cele pregatite de mama. Dupa patania prin care trecuse, Scufita Rosie se hotari ca niciodata sa nu mai iasa din cuvantul mamei.

Si acestea fiind spuse, jucatorul cu cei mai multi inamici invinsi va inchide lumea speed..

Dupa cum se poate observa in acest link..
 

DeletedUser

Vine vine primavara...
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii ! :D
 

DeletedUser

Floricele pe campii,
Cei mai smecheri sunt negrii..
Daca faci figuri la ei
O lopata-n cap iti iei .. ;)
 

DeletedUser

Trei lulele, trei surcele
Da-le-ncolo floricele
Negrul face numai rele
Si se mandreste cu ele :rolleyes::rolleyes:
 

DeletedUser

Pai cu ce sa se mandreasca?
Pana n-o sa le mai creasca ..
Ne mandrim ca-ti facem rau,
Fi atent ca-i randul tau! :eek:
 

DeletedUser

Probabil ca daca .ro o sa devina neprofitabil .ro o sa dispara, sau credeti ca o sa bage INNO bani din buzunar? ;)
Asa exista un alt joc "similar" cu triburile unde stii cam cit timp dureaza serverul si stii exact care sunt conditiile de cistigare a unei lumi. Credeti ca jocul ala sta mai bine ca triburile si numarul de jucatori e in continua crestere? :))
Dupa cite am inteles de la prieteni care mai joaca respectivul joc si acolo numarul de jucatori e in continua scadere, fix ca aici...

sincera sa fiu, chiar daca nu ar mai cotiza nimeni, inno nu ar putea sa inchida jocul imediat... dar o sa ajunga intr-o moarte cronica putin grabita
legat de travian, acolo intr-adevar stii ca natarii apar dupa atata timp si de atunci incepi sa aduni toate cele pt minune. cand ea e gata, se termina serverul... si asta tine strict de jucatori, nu de team (de regula) pt ca finanul e atunci cand o alianta pune ultimul nivel la minunea lumii.
am jucat ceva ani chestia asta si m-am lasat (asa cum multi au facut-o atunci) tocmai pt chestii care incep sa se contureze si aici: sate crescute pe bani (gold acolo, pp-uri aici), servere inchise ca urmau a fi castigate de "cine nu trebuia", un team de 2 bani care nu dadea 2 scuipati pe jucatori si parerile lor. si, asta nu doar pe .ro. asa ca mi-am luat jucariile si am plecat, asa cum probabil o voi face si aici.
jucatorii scad atunci cand se plictisesc, atunci cand nu sunt bagati in seama, atunci cand sunt nedreptatiti, atunci cand li se ofera in alta parte ceva mai bun. oricat de mult imi place un restaurant si cat de bine ma simt in el cand ma vad cu prietenii, nu o sa mai continui sa merg acolo daca imi aduce un gandac in mancare... asa si aici, cand indolenta isi depaseste limitele, cel mai destept cedeaza primul.
legat de inchiderea unei lumi, mi se pare aberant sa nu se poata spuna cand, cum si in ce fel se poate face acest lucru. bun, pe ai nostrii nu ii baga nimeni in seama si nu e decizia lor... in schimb, a mers cineva catre inno sa intrebe cum se poate inchide lumea X? si? raspunsul vine pe jos si de-aia trebuie asteptat pana la toamna, nu?
 

DeletedUser3357

Atata timp cat discutiile sunt pastrate in limita decentei si a unor reguli (de bun simt si ale forumului ) nu v-a ingradit nimeni dreptul la libera opinie, totodata este la fel de adevarat ca acel cont-premium este o facilitate optionala cara nu va ofera decat niste facilitati grafice in plus si nu puteti nega asta. Oricum, indiferent daca x este platitor sau nu de CP va beneficia de acelasi tratament, aceleasi raspunsuri si va intra sub incidenta acelorasi reguli.
Puteti discuta, dezbate...dar atata timp cat in unele posturi apar sintagme de genul "adminii fac, dreg, x e idiot, penibil, etc", sau alt gen de atacuri la persoana facute in mod intentionat, fiecare dintre voi/noi avand antipatii si simpatii legate de anumite persoane sau grupuri de persoane, este normal sa se creeze o atmosfera tensionata si discutiile sa degenereze, dar, cu siguranta discutiile contradictorii (decente), dezbaterile, propunerile sunt benefice oricarei comunitati fie ea reala sau virtuala. Unii poate inteleg, unii poate nu, nu este un capat de tara pana la urma.

Deci in concluzie, am rugamintea expresa sa incetati atacurile directionate catre anumite persoane sau grupuri de persoane doar pentru ca personal nu vi se pare corect ce au facut/zis persoanele respective, se poate discuta foarte elegant si decent; discutia de fata a fost deschisa pentru ca ati cerut sa a se stabili niste reguli/conditii pentru inchiderea unor lumi.
Aceste conditii momentan nu exista negru pe alb ( pe nici un server ) si nici nu cred ca vor exista vreodata intr-o forma absoluta, sau daca vor exista nu vor putea fi pe deplin aplicabile. Fiecare lume are particularitatile sale, deci imposibil de pus o conditie clara general-valabila.

Ce ati citat aici de pe .net este rezultatul unui caz particular, si cu siguranta a venit si in urma unor discutii de acest gen, si chiar daca .net sau .cutare face parte tot din jurisdictia INNO nu inseamna ca trebuie si preluat mot-a-mot ce gasim pe la ei si transformat in litera de lege ca "asa scrie pe .net".

Sper ca m-am facut inteles pentru majoritatea, si tot ce doresc este ca aceasta discutie sa continue intr-un mod constructiv si decent, fara atacuri la persoana si/sau acuzatii de tot felul. De data asta nu voi acorda sanctiuni si nici moderatorii nu o vor face pentru discutiile purtate pe acest thread ( presupun ca va stiti singuri cei care ati sarit putin calul ).


Bine amice, hai sa facem si cum spui tu.
Daca eu vin cu spusele unor fosti admini cum ca ceea ce faceti voi acolo nu este in totalitate corect dpdv al regulamentului ? Daca eu vin si cu dovezi care sa sustina spusele mele ? Ce vei face tu in cazul acesta ?
Iti spun eu, cel mai probabil vei sterge postul. Daca nu va fi sters nu vei face nimic, nici tu si nici restul adminilor. S-a mai vrut in iarna sa se trimita 'scrisoare' in germania in care se aratau lucrurile cum sunt ele de fapt pe .ro ( cu tot cu dovezi si cu ce vrei tu.. vad ca tot insistati cu ale dovezi... e greu sa se faca rost de dovezi pt ca ele sunt tot la voi.. dar s-au facut. prin prisma celor care au renuntat la acces :d ) . S-a renuntat la idee pentru ca s-a 'promis' de 'sus' ca SE VA INCETA. Gandeste putin logic: daca intradevar nu faceti nimic incorect, de ce s-a prosmis ca se va inceta cand s-a vazut ca cei din germania vor fi contactati ? pentru ca, intradevar nu tot ce faceti este corect. Tu poate nici nu sti. Nu te acuz nici pe tine nici pe restul, doar ca s-au spus si s-au vazut dovezi care va contrazic. Ideea este ca daca venim cu ele aici nu avem niciun rezultat decat conturi banate pe forum si in joc. In urma stergerii de pe l3 se discuta iar despre contactarea nemtilor. O sa va vad atunci.

Fostii tai colegi, cand ii acuzam ( in grup ) ca nu sunteti tot timpul corecti, si ei sareau cu gura ca si tine. Uite ca acum, s-au 'retras', si ne dau dreptate.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
S-a mai vrut in iarna sa se trimita 'scrisoare' in germania in care se aratau lucrurile cum sunt ele de fapt pe .ro ( cu tot cu dovezi si cu ce vrei tu.. vad ca tot insistati cu ale dovezi... e greu sa se faca rost de dovezi pt ca ele sunt tot la voi.. dar s-au facut. prin prisma celor care au renuntat la acces///

Pana la urma sunt acele dovezi sau nu ? Eu chiar vreau sa vad despre ce e vorba, la modul cel mai serios.
Pe pagina principala sunt 2 adrese de mail, foloseste-le cu incredere.
 

DeletedUser3357

Pana la urma sunt acele dovezi sau nu ? Eu chiar vreau sa vad despre ce e vorba, la modul cel mai serios.
Pe pagina principala sunt 2 adrese de mail, foloseste-le cu incredere.

Intern nu are nimeni din conducere niciun interes sa 'recunoasca' aceste scapari pentru ca nu da bine pentru .ro . Fiecare are responsabilitati, multi au delegat responsabilitati catre alte persoane ( cum esti tu ) . Nu merge chiar asa. Tu oricum nu poti face nimic. S-a dat delete din aceasta cauza, se da delete ( chiar si acum stiu jucatori care au dat delete zilele acestea si nu vor mai calca pe .ro ) si se va da, atat timp cat lucrurile raman la fel si voi sunteti vazuti ca basescu si guvernul boc. Multi jucatori de pe speed prefera sa invete italian,spaniola, etc decat sa joaca la noi. ca semn de protest, nu ca s-ar fi intamplat si acolo ceva.
Asta ar trebuii sa fie semnul vostru de intrebare : 'Bai frate, astia tot da mass delete la conturi in care au investit timp,bani,stres. Tot ne pleaca jucatorii pe servere straine. De ce ? Sunt toti nebuni ? Sau chiar se intampla ceva si pe la noi adminii ?' Asta trebuie sa va intrebati voi. Voi decat banati conturi server/forum ale caror persoane acuza de asa ceva.Cereti dovezi.. dovezile sunt la voi ( in ultimul an au tot fost scapari, si scapari mari ). Facem reclamatie... reclamatie tot la voi. samd. tipic romanesc.
 
Ultima editare de un moderator:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Este foarte usor sa acuzam si sa sustinem ca exista niste dovezi, eu doar am fost curios daca ele si exista pe undeva, atata tot. Daca iau sau nu masuri, este treaba mea mai departe, eu imi iau suturile, nu voi.
 

DeletedUser9103

Bine amice, hai sa facem si cum spui tu.
Daca eu vin cu spusele unor fosti admini cum ca ceea ce faceti voi acolo nu este in totalitate corect dpdv al regulamentului ? Daca eu vin si cu dovezi care sa sustina spusele mele ? Ce vei face tu in cazul acesta ?
Iti spun eu, cel mai probabil vei sterge postul. Daca nu va fi sters nu vei face nimic, nici tu si nici restul adminilor. S-a mai vrut in iarna sa se trimita 'scrisoare' in germania in care se aratau lucrurile cum sunt ele de fapt pe .ro ( cu tot cu dovezi si cu ce vrei tu.. vad ca tot insistati cu ale dovezi... e greu sa se faca rost de dovezi pt ca ele sunt tot la voi.. dar s-au facut. prin prisma celor care au renuntat la acces :d ) . S-a renuntat la idee pentru ca s-a 'promis' de 'sus' ca SE VA INCETA. Gandeste putin logic: daca intradevar nu faceti nimic incorect, de ce s-a prosmis ca se va inceta cand s-a vazut ca cei din germania vor fi contactati ? pentru ca, intradevar nu tot ce faceti este corect. Tu poate nici nu sti. Nu te acuz nici pe tine nici pe restul, doar ca s-au spus si s-au vazut dovezi care va contrazic. Ideea este ca daca venim cu ele aici nu avem niciun rezultat decat conturi banate pe forum si in joc. In urma stergerii de pe l3 se discuta iar despre contactarea nemtilor. O sa va vad atunci.

Fostii tai colegi, cand ii acuzam ( in grup ) ca nu sunteti tot timpul corecti, si ei sareau cu gura ca si tine. Uite ca acum, s-au 'retras', si ne dau dreptate.

Nici un "admin" nu poate sa faca ce vrea, sunt verificati de altii cu level mai mare. Poti sa stai linistit, ca nu tot ce se aude ii si adevarat. Sa faci asa zisele "magari" iti trebuie level mare.Sa=l obti ii greu, sincer iti zic ca tot ce se aude sunt simple speculatii. Din exterior ii sinmplu sa acuzii, daca ai face parte din team ai vedea ca nu-i asa.

Fostii lui colegi s-au retras ca nu au mai avut timp ;)
 
Sus