TSL F. vs H-46 F.

  • Autor subiect DeletedUser20252
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser17004

Mă scuzați că mă bag aici, nici nu e treaba mea dar poate pe mulți iar interesa.

Nu faceți Aliante, PNA-uri cu H-46, sunt oameni fără nici un fel de caracter și înșelatori, trădători, nu toți dar sunt câțiva.
Eu am jucat pe lumea 22 cu ei, din invidie si ca le iau eu pp-urile deoarece ma apropiasem de loc 2, după loc 1.. După ce le-a stat în cap? Să ma concedieze. In fine....

Strategia lor e ca să faca aliante, sa inoblileze intern, sa se foloseasca de aliante si pna-uri dupa usor scoate cate un trib pana va scoate pe toti. Sunt inselatori si fară niciun respect. Au si admini de partea lor ca sa stiti. Succes! " salut pe aceasta cale pe tataia"

Bre omule, nu stiu ce ai patit tu pe alte lumi, sau cum se comporta H-ul. Poate ai dreptate.
Dar pot sa-ti spun ce innobilator de barbare erai pe 22. Ne-ai lasat tot razboiul cu SH pe altii in granita in timp ce tu luai din interne si acum vii pe aici si faci gura mare ca ai fost concediat. Mie mi-ar fi si rusine sa ies pe extern cu nivelul asta de noobism.
In rest numai de bine.
 

DeletedUser43206

Deci mor de ras. O sa vin cu o poza putin mai jos, dupa ce explic putin.

Toti au cucerit barbare, dar si dusmani. Eu am inceput lumea cand jucatorul de pe 1 avea peste un milion, si am reusit sa ajung sus. Am fost intr-un trib mare dar au ajuns cei din H să se milogească sa ma duc la ei. M-am dus cum s-au dus si alti, a fost o prostie. Oricum vaide capu lor, s-au chinuit 1 an sa scoata un jucător de 5 milioane. Cereau la 100 de jucatori a peste 2 mil. Fiecare sa dea fake-uri pe el, 2dx ca nu stiau ei sa atace. Daca tu nu știi TACI!

Eu am fost în sud, josul hărții. M-am dezvoltat, am distrus cu cei din zona toti dușmanii. A fost greu ca eram singur in zona atunci, ma rog il aveam pe soricaru05, aveam pe ALIENS care era aproape 2 K-uri! Iar noi faceam 3 milioane aman 2, dar i-am rupt noi pe o parte alti pe o pare. Dupa ce am rupt zona trebuia sa ma duc spre SH, unde m-am si dus si pot spune ca am facut ceva timp pana am ajus. După părerea ta din harta de mai jos poti inumara punctele galbene de sus? E alea sunt de la dusmani, tinand cont ca am ajuns tarziu in zona si nu m-a ajutat nimeni sa ma dezvolt in zona. Daca ceream sprijin nu aveau c era la lotus si d4alicio. Oameni ce doar atacau si se milogeau sa ceara sprijin. Am jucat cu ei, fiind in conducere ce nu ii convenea dadea afara si innobila. Deaceea a ajuns unde a ajuns. S-au folosit de conducere, si nimeni nu putea sa plece deoarece sareau toti pe ei. Oricum acum nu are rost. O sa ma intalnesc cu ei pe 48 daca o sa intre. Daca va fi lume vuna 48 o sa-i invit acolo sa le arat cu ce echipa joc eu.

fk15hz.jpg
 

DeletedUser17004

Frate, zona aia unde ai tu satele n-are nicio legatura cu granita. Granita a fost 1-2 K mai jos si s-a rupt dupa ce conducerea din SH a renuntat. Zona in care ai ajuns tu cu satele era o mare mamaliga, nu avea nicio treaba cu razboiul.
Nu neg ca ati avut treaba jos cu ALIENS. Eu am vorbit de perioada apropiata concedierii tale.
Da, era o gramada de sprijin la Delicios, stii de ce? Omul ala avea constant cateva sute de atacuri.
2dx a fost o chestie amuzanta totusi :D
 

DeletedUser13059

Dupa ce am rupt zona trebuia sa ma duc spre SH, unde m-am si dus si pot spune ca am facut ceva timp pana am ajus.


bre .. noi cu SH am intrat pe L22 cand era deja lumea avansata si am jucat doar o perioada pana am inceput alta lume de la 0 cu toti participantii la joc .. si acuma aveti traume de la un trib de margine care atunci cand sa facut nu avea membri in trib + academii la cate sate avea d4 :))
 

DeletedUser20252

Parte 1:
Triburi: H-46, H-46a, H-46b
Parte 2:
Triburi: Sith, =NG=

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 45
Tabăra 2: 9
Diferență: 36

chart


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 18
Tabăra 2: 0
Diferență: 18

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 201,969
Tabăra 2: 18,245
Diferență: 183,724

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 109,379
Tabăra 2: 0
Diferență: 109,379

chart




Mai lasati l22 si l29,hai sa ne concentram pe razboiul de pe lumea 46.
Astazi H au avut organizat,pe proaspata noastra academie de la care au luat 4 sate,si pe muribunda zona a tribului =NG= din centru.
Sunt de felicitat baietii,au luat 18 sate.Bravo lor. :D
Am pus si =NG= pentru ca ei au fost tinta principala,asa ca nu avea rost a fiu ipocrit si sa pun doar familia noastra de triburi.


E randul nostru acum. :)
 

DeletedUser45031

salutari In0c3nt Child... multumim de reclama :)

ai fost dat afara pe 22 asa cum a fost dat afara zmgg pe 39, pentru ca nu ai reusit sa te adaptezi la spiritul H si ai incercat sa ajungi acolo unde nu meritai spre finalul lumii cand totul era deja rezolvat. imi amintesc de singura ta preocupare, trofeele de atacat sate...

sigur, fiecare cu parerea lui. nu ne/ma astepta pe 48 sau 5x pentru ca si daca ne vom mai intalni o sa plangi la fel ca si 27 sau 28 unde ai luat master-ban pana cand nici nu am apucat sa schimbam doua spionaje...

oricum, faptul ca mazare verde a recunoscut la final ca razboiul cu noi a fost unul frumos, si s-a aratat dispus sa jucam impreuna pe o alta lume, conteaza mai mult decat toate supararile tale.

ca sa revenim la 46, r-zone, continua cu tradarea daca alta poezie nu sti, insa am rupt alianta la o saptamana dupa ce a fost facuta, ce tradare si ce nenorocire a fost? daca treceau luni sau ani ziceam, insa cateva zile ne-au trebuit sa ne dam seama ca nu putem merge impreuna...

iar daca "tradarea" noastra a justificat trecerea WW de partea TSL in secunda 2, atunci avem pareri diferite despre onoare si cinste. ca ai recrutat toate SH-urile, ca ati ajuns 6-7 triburi, a fost o miscare buna. ma gandesc ca ai gasit multi jucatori care sa te urmeze pe alte lumi dupa miscarea asta...

despre TSL o sa ma feresc sa mai spun ceva, aveti resurse si posibilitati, aveti material cu care sa lucrati (psihicul jucatorilor influentabili)... sper sa fie un meci frumos, desi pana acuma am incasat cateva lovituri sub centura...
 

DeletedUser12439

Tu vezi ce tampenie ai scris? :))
Fum si clasic au castigat.Am jucat un sfert de harta TSL contra 3 sferturi de harta voi.Am tinut granitele mai mult decat v-ati asteptat si pe alocuri am si inaintat in granita.Intr-un final,nu a fost sa fie.


da,desigur au fost 3 sferturi de harta, admini,riul,ramul totul au avut ei. noi am fost buni dar toti au fost impotriva noastra.hai mai mai schimba placa.

clasic si fum,2 triburi unite create de iluzion si 13. au plecat dintr-o parte a hartii ,ca am cucerit harta si am ajuns sa fim de 2 ori cit voi apoi trebuia s-o cuceriti voi.voi ati facut aliante,ati fuzionat si ati inobilat barbarele.ati rezistat mai bine ca ceilalti e adevarat in unele zone.in rest numa gura a fost de voi. astia 4,5 care ieseati pe extern.incepind de la marele jucator nustiucine care se lauda ca a ajuns si el pe granita si acum sa vezi.am vazut cu toti cum a disparut.
 

DeletedUser11501

Da bre, ati fost ai mai cei...ati castigat lumea aia de 32 de k-uri cu 70% conditie de victorie. Inca o data felicitari!
Ca am terminat L 29 pe locul II ne-a onorat fiind o lume accesorie pe care jucam simultan in pauzele dintre actiunile de pe TW.
In timpul asta TSL castiga pe TW o lume de 80 de k-uri cu 85% conditie de victorie. La vremea aia a fost singura lume castigata pe international de un trib cu jucatori romani.

Insa aici suntem pe lumea 46 ro. Nu vad rostul umflarii muschilor cu aventurile din tineretile noastre.
Sa ne vedem de joaca de aici!
 

DeletedUser14848

Cam asta faci si tu. Nici nu taci, nici nu-mi demonstrezi ca gresesc. Poti sa fii sincer si sa spui ca e demn de tribul de pe 3 sa dea asa mesaje unor jucatori din triburi cu de 2 ori mai putine puncte ca tine?
 

DeletedUser20252

Poi tu compari conflictele zonale dintre jucatori cu conflictele dintre triburi?
Vorbesti in plus si degeaba.Omul ti-a dat un avertisment,daca vrei sa il asculti bine,daca nu nu.
Nu cred ca a venit cineva din conducerea TSL sa iti spuna sa iti vezi de treaba.
In fine,ramai cu ale tale.
 

DeletedUser45031

s-a mai consumat un organizat TSL pe H

s-au luat 8 sate dintre care 4 au fost recuperate (fara alte detalii sau amanunte...)

ati invins 1.500.000 trupe cu pretul a 3.500.000

daca data trecuta v-ati laudat ca au scapat 80% din full-uri si ca va reintoarceti cu ele, de data asta cred ca au scapat 10%

ceva impresii sau pareri la cald din partea TSL ?
 

Zone

member
Scor reacție
15
s-a mai consumat un organizat TSL pe H

s-au luat 8 sate dintre care 4 au fost recuperate (fara alte detalii sau amanunte...)

ati invins 1.500.000 trupe cu pretul a 3.500.000

daca data trecuta v-ati laudat ca au scapat 80% din full-uri si ca va reintoarceti cu ele, de data asta cred ca au scapat 10%

ceva impresii sau pareri la cald din partea TSL ?

Din exterior, zic ca e mai bine decat 0 cum ati luat voi pe organizatul lui delicios..:))
 

DeletedUser45031

o sa apreciez intotdeauna parerea unui om avizat...

tu, ca sa poti fi maxim de "din exterior", nu numai ca ai gandirea din exterior, dar te-ai mutat si pe harta la exterior ca sa faci de acolo chestiuni marete si rasunatoare... NG inca mai are un cuvant greu de spus pe harta L46... "NE REVEDEM LA MARGINE !!!"
 

Zone

member
Scor reacție
15
o sa apreciez intotdeauna parerea unui om avizat...

tu, ca sa poti fi maxim de "din exterior", nu numai ca ai gandirea din exterior, dar te-ai mutat si pe harta la exterior ca sa faci de acolo chestiuni marete si rasunatoare... NG inca mai are un cuvant greu de spus pe harta L46... "NE REVEDEM LA MARGINE !!!"

Iar te ataci? Sau te deranjeaza adevarul? Continua sa te milogesti de jucatori sa intre la tine in trib si lasa-ma pe mine la margine linistit:))
 

DeletedUser

s-a mai consumat un organizat TSL pe H

s-au luat 8 sate dintre care 4 au fost recuperate (fara alte detalii sau amanunte...)

ati invins 1.500.000 trupe cu pretul a 3.500.000

daca data trecuta v-ati laudat ca au scapat 80% din full-uri si ca va reintoarceti cu ele, de data asta cred ca au scapat 10%

ceva impresii sau pareri la cald din partea TSL ?

Data viitoare va fi mai bine ?? :)
 

DeletedUser20252

Felicitari H pentru cum s-a aparat.
Felicitari si jucatorilor din TSL ce au participat la organizat.
S-a dovedit inca odata ca TSL si H duc cel mai interesant razboi de pe lumea 46.

Mai e cale lunga pana departe pentru ambele triburi.Vom vedea cum va decurge in continuare razboiul si asteptam si rezultatele celor din H pe TSL de la organizatul de maine sau poimaine,ca inca nu imi dau seama cand ajung atacurile la cum sunt date :).
 

DeletedUser39910

Din exterior, zic ca e mai bine decat 0 cum ati luat voi pe organizatul lui delicios..:))

Ia uite cine iese pe extern sa faca comentarii despre lucruri care nu ca nu le stapaneste bine ci nici nu are cunostiinte.
Bai baiatule tu ai idee ce e ala un atac organizat si poti face diferenta dintre un atac organizat si unul local?
mai pe limba ta asa ca sa intelegi..atac local am facut eu cu 5 fuluri ale mele si inca 3 juct care au dat cate 1 ful in total 8 fuluri si am vizat principalele lui bomb si lui sebastos1 , la sebastos au mai ramas 1k din fiecare si la bomb trupe pt inca 3 fuluri, pe cand atacul organizat consta in participarea tuturor jucatorilor din tribul respectiv atat cu fuluri cat si cu nobili.
Nu ai de unde sa intelegi tu lucrurile astea de la margine de unde esti, nici nu cred ca vreodata ai participat la vreun organizat, in opinia mea mai mult decat sa te duci pe satul cuiva si sa trimiti trupele nu ai cunostiite si asta se vede pe harta, iar daca as fi in locul tau mi-ar fi rusine cand stiu cat de noob sunt sa mai ies pe extern si sa mai deschid si gura sa ma fac mai mult de ras :(
dar na daca tie iti place sa fii clown atunci distreaza ne cu balavernele tale.

Cat despre organizatul celor din TSL, foarte frumos si bine gandit si foarte bine sincronizat, mult mai frumos ca primul si mult mai complex insa amandoua tabere merita felicitate.
Noi am pierdut 8 sate din care am recuperat 5 si nu as vrea sa zic ca daca as fi stiut si de ceilalti 2 juct pe care a dat TSL ul ca au atacuri nu le-as fi pierdut nici pe alea dar sa nu fiu egoist..si sa o las asa pt ca e meritul lor.. au gasit juct sensibili si nu prea activi si au lovit intr-un punct sensibil.. o sa am grija data viitoare sa nu mai fac greseli.

Acum este randul nostru din nou, si da Lucian nu vreau sa presez jucatorii la ore exacte si sa piarda nopti dand atacuri, pe mine ma intereseaza ca atacurile sa fie trimise, o sa fac eu si atacuri la secunda insa vreau sa mai triez jucatorii si vad exact cu cati pot face asta exceptand cei care ii cunosc si pe care ma bazez.

Acesta este razboi, sa dam lectii cum trebuie sa se bata 2 triburi iar cei cu nervii mai de otel vor castiga pe final :)

succes la toti !
 

Zone

member
Scor reacție
15
Ia uite cine iese pe extern sa faca comentarii despre lucruri care nu ca nu le stapaneste bine ci nici nu are cunostiinte.
Bai baiatule tu ai idee ce e ala un atac organizat si poti face diferenta dintre un atac organizat si unul local?
mai pe limba ta asa ca sa intelegi..atac local am facut eu cu 5 fuluri ale mele si inca 3 juct care au dat cate 1 ful in total 8 fuluri si am vizat principalele lui bomb si lui sebastos1 , la sebastos au mai ramas 1k din fiecare si la bomb trupe pt inca 3 fuluri, pe cand atacul organizat consta in participarea tuturor jucatorilor din tribul respectiv atat cu fuluri cat si cu nobili.
Nu ai de unde sa intelegi tu lucrurile astea de la margine de unde esti, nici nu cred ca vreodata ai participat la vreun organizat, in opinia mea mai mult decat sa te duci pe satul cuiva si sa trimiti trupele nu ai cunostiite si asta se vede pe harta, iar daca as fi in locul tau mi-ar fi rusine cand stiu cat de noob sunt sa mai ies pe extern si sa mai deschid si gura sa ma fac mai mult de ras :(
dar na daca tie iti place sa fii clown atunci distreaza ne cu balavernele tale.

Cat despre organizatul celor din TSL, foarte frumos si bine gandit si foarte bine sincronizat, mult mai frumos ca primul si mult mai complex insa amandoua tabere merita felicitate.
Noi am pierdut 8 sate din care am recuperat 5 si nu as vrea sa zic ca daca as fi stiut si de ceilalti 2 juct pe care a dat TSL ul ca au atacuri nu le-as fi pierdut nici pe alea dar sa nu fiu egoist..si sa o las asa pt ca e meritul lor.. au gasit juct sensibili si nu prea activi si au lovit intr-un punct sensibil.. o sa am grija data viitoare sa nu mai fac greseli.

Acum este randul nostru din nou, si da Lucian nu vreau sa presez jucatorii la ore exacte si sa piarda nopti dand atacuri, pe mine ma intereseaza ca atacurile sa fie trimise, o sa fac eu si atacuri la secunda insa vreau sa mai triez jucatorii si vad exact cu cati pot face asta exceptand cei care ii cunosc si pe care ma bazez.

Acesta este razboi, sa dam lectii cum trebuie sa se bata 2 triburi iar cei cu nervii mai de otel vor castiga pe final :)

succes la toti !

Daca sunt atat de noob de ce te milogeai de mine sa oprim razboiul, sa trecem de partea voastra si sa dam in tsl?:))
Mesajele cred ca le-am postat aici pe extern, daca nu le-am postat si e careva interesat, un privat si vi le trimit.
Pana acum de la voi am vazut numai aliante false, incepand cu noi, urmand JUST(o parte invitati, restul innobilati) iar mai nou TGN, sunt curios cat timp mentineti diplomatia si cu ei:)) E totusi greu de inteles cum inca ii puteti pacali, dar fiecare e foarte bun la ceva, iar voua va iese perfect acest lucru.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus