10 ani de Tribalwars !

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Aici puteti discuta legat de aniversarea 10 ani TribalWars !

LA MULTI ANI, triburile si tribalilor !!!
 

DeletedUser1195

Au trecut deja 10 Ani ? :)
La multi ani!
Triburile este jocul meu de suflet, este jocul in care mi-am facut amici cu care ma mai vad si azi,este jocul in care am invatat ce inseamna sa fii admin pe un joc online, este jocul in care am castigat titlul de campion mondial cu echipa Romaniei, este , deci, jocul care mi-a adus
cele mai multe satisfactii.
Din toata inima urez jocului multi ani si multi jucatori, iar echipei succes in continuare si toate cele bune !
 

DeletedUser17245

sa spunem si la multi ani... au fost clipe frumoase , si momente nu chiar la locul lor... jocul merge mai departe ... cine il mai joaca multa bafta iara celor ce s-au retras , glorie eterna
 

DeletedUser1198

La multi ani, si un salut sincer tuturor prietenilor din acest joc, dar mai ales "nebunilor" alaturi de care am ras, am baut si am chefuit de cate ori am avut ocazia ;) Au fost vremuri frumoase :cool:
 

DeletedUser

La multi ani!
Au trecut atatia ani in care ne-am facut prieteni in joc si in viata reala datorita jocului, ne-am relaxat sau am stat incordati, in care am umplut in mod frumos timpul liber.
 

DeletedUser42770

La multi ani tuturor si la multi ani Triburile fara de care nu ne-am fi putut face probabil atatia amici si prieteni de nadejde atat in joc cat si in viata reala !
 
Sus