DeletedUser41807
Taci ma ... ala a fost ajutat de tot tribu ca sa castige locul 1 , a luat o gramada de interne ... Si bogdan a fost de unul singur ...
Taci ma ... ala a fost ajutat de tot tribu ca sa castige locul 1 , a luat o gramada de interne ... Si bogdan a fost de unul singur ...
Eu zic ca au fost praf amandoi...Si tu pe langa ei ca il lauzi pe ala ...
Eii na, asta e o gluma... ) niciodata n-o sa castige cel mai bun..
Se vede ca sunt adus in discutie !
Domnu Gabyy89 nu cred ca te-am vazut atat de activ pe lumea 7 cat esti de activ aici.
Eu am fost in diablo... asta a vazut toata lumea .. insa ceea ce nu stiu cei care s-au lasat cu ceva vreme inainte de a sa inchide lumea 7 este ca atunci cand eu am intrat in diablo eram ca singurul prin zona mea ... cu timpul s-au mai adunat cativa si am putut sa fac o granita cu dusmani ... am atacat de unu singur dusmani pentru ca eu eram printre cei din mir ... cei care stiu harta ma pot aproba sau dezaproba .. am atacat de unu singur m-am batut si aparat aproape de unu singur .. de aceea am si terminat pe acele locuri la aparatori si agresori...
Cine este mai bun intre mine si cel care a castigat lumea? Nu se poate spune asta ... el a fost ajutat de mai multi jucatori .. si asta am discutat chiar cu el si mi-a confirmat...
Intr-un timp se spunea ca eu cuceresc cele mai multe barbare de pe lumea 7 ? Oare de ce ? Eu am termiant lumea 3 cu 4300 de sate de atac...din 4700 daca imi aduc bine aminte ... deci am avut mereu foarte mult atac .. ce d-zeu sa faci cand te ataca unu singur cu atatea fuluri de atac ? nu inebunesti ? nu dai stergere cont?
**stelele**iadului** a cucerit 1,622 sate de barari .
drkangel a cucerit 2,828 sate de barbari.... totusi este o difernta destul de mare ...intre mine si el...
Si vad ca se mai discuta cine a luat mai multe pp-uri ... el a luat 3400 iar eu am luat 3600 deci eu am luat mai multe)
Si toti cei care vorbesc pe aicea vreau sa-i vad daca ei reusesc vreo data ca in 3 ani sa stea tot timpul in top 5 pentru ca asta a fost topul in care am stat foarte mult timp .. scuze ca am scris atata ) ar mai fi multe de zis dar poate voi spune altadata....
Pai din pacate pt tine exista si altfel de jucatori, cu coloana vertebrala, care nu plang dupa sate virtuale, care isi pot sterge conturile daca asa considera ca e drept, nu se plimba din trib in trib doar ca sa ramana cu ele...
Felicitari ai castigat niste pct premium, si admiratia unor copii de 15-16 ani ..
Ps, nu mai tin minte cand mi-am sters contul daca aveam mai multe sate ca tine, dar oricum cred ca faceam ceva mai important ca tine pe acolo, si eu si multi altii