)
rhymes, ai lipsit prea mult timp
de ce a inceput razboiul cativa stiu, restul n-au habar
oricum, nu mai conteaza
sa o luam pe rand
phx are o gramada de aliati
hmmm, cum era la inceputul razboiului? am declarat noi razboi si atat
stiam ca just ii au cu rosu din cauza vechilor probleme, in rest toti au ramas in afara razboiului
si la data inceperii numai ec-ul avea de 3 ori mai multe puncte decat phx, pe cei din tua nici nu ii mai luam in considerare (cu toate ca aveau si ei oricum mai multe puncte decat tot phx-ul)
imediat dupa inceperea razboiului jucatori de aproximativ 15 milioane de puncte au fugit in ec, pe forum s-a scris atunci ca ramane doar cine are chef de lupte fiindca usor n-o sa fie
phx a pierdut satele izolate de pe k55, asta stiam ca o sa se intample
a urmat o peroada plictisitoare de razboi dus pe forum, jigniri, glume proaste s.a.m.d.
primul eveniment important (dupa migrarea de la inceputul razboiului) a fost venirea lui adaescu si al altor cativa din ec in phx in nord
dar ruptura s-a produs abia dupa ce stafy a venit la noi, imediat dupa plecand si nero2 de la ei
au urmat atacurile pe caine turbat, care a pierdut aproape 3 milioane de puncte in 2 saptamani (
aia a fost prima data cand aliatii nostri si-au facut simtita prezenta (asta fiind acum aproximativ 2 saptamani)
de fapt lucrurile erau clare, toti aveau ceva de impartit cu ec, dar le era frica sa-i provoace cat timp considerau ca ec-ul va termina rapid cu noi si va continua cu cei care au fost aliatii nostri in razboi
atacurile alea au fost incepute de 4 oameni, 3 din phx si unul din just
dupa ce 2 nopti la rand caine turbat a pierdut sate in sud (pe k54, 55) a inceput sa fie atacat si de altii, si evident n-a mai facut fata
acum 2 zile au inceput atacurile pe masters, incepute de fapt de aceeasi oameni (unul din ei fiind stafy, de asta am mentionat intrarea lui in phx ca fiind importanta)
adminii ii luasera 900k puncte, deci era clar slabit
am decis sa il atacam, unii poate o sa considerati asta lasitate, ca atacam un jucator care avea deja probleme din surse pe care nu le putea controla, dar greseala e greseala si razboiul e razboi, si oricum a facut el destule ca sa o merite (da, noi l-am judecat, noi am hotarat ca merita)
masters acum are putin sub 3,5 mil, eu iau in momentul asta cred al 10-lea sat de la el in ultimele 2 zile, langa mine vad sate luate de la el de stafy, giulesteanul, atila-cgr, -=cineva=- si silviu24
ec-ul si tua s-au despartit, nu stiu de ce (cu toate ca singurul mod in care ne afecteaza asta pe noi e ca am trecut inca 2 triburi la inamici, academiile lor), iar ec-ul are in prezent putin peste de 2 ori punctele phx-ului, eu am acum de 2 ori mai multe puncte decat aveam la inceputul razboiului (si nu sunt din innobilari interne)
pe moment lucrurile arata bine pentru noi, sa vedem cum vor continua
asta nu e o istorisire a razboiului, e ceea ce mi-am amintit