Pe timpurile alea, eu eram mic, cred ca aveam varsta celor mai mici putoi de pe joc si era o moda intre adolescenti: ORACOLUL. Majoritatea fetelor aveau oracole dar aveau si baietii prostii de-astea . Eu cu gigioc completam pe unde gaseam dar pe noi nu ne interesa nimic altceva decat sa aflam detalii mai multe despre domnisoare , care are prieten,care sa sarutat prima data cu cineva , tampenii de-astea, ca sa stim unde ne pregatim locul de atac la pipota fetelor. Si a sa studiem noi intreg caietul ala de student de 100 de file il ceream acasa peste noapte, ca sa studiem fiecare informatie din el. Intr-o seara am luat oracolul unei domnisoare acasa ca sa ii scriem si noi in el, cica . Si cand studiam noi tot ce era acolo in el scris la gigioc acasa vine bunicasu peste noi si ne ia oracolul . A2a zi trebuia sa-i dam aleia oracolul si ni-l luase mosu care oricum nu vedea . Ce a facut mosu cu el? La bagat nene in soba si ia dat foc . A2a zi beliciune mare ca nu mai aveam ce sa-i dam aleia inapoi si cand i-am zis ca am pierdut oracolul sa pus adolescenta pe un plans de nu mai stiam cum sa o impacam . Idioata ne-a parat la fratisu ca i-am furat oracolul, dar ea ni-l daduse ca sa-i scriem in el. Numai eu cu gigioc stim cate castane ne-am luat de la malacu de fratisu pt ca i-am luat oracolul lu sorusa ,am scapat doar cand i-am promis aluia ca ii aducem oracolul inapoi . dE UNDE DRACU SA IL ADUCEM CA BUNICU LU GIGIOC IL PUSESE PE FOC. Si apuca-te nene sa cauti caiet de student cu patratele ca sa ii facem aleia oracolul inapoi si da-i si scriei verzi si uscate cu numele alora care ni-l mai aminteam noi ca au scris prin el , fa rost de poze de prin ziare si reviste cu starurir ca era plin de poze . Aide capul nostru ce chin pe noi ca ne rupea fratisu cu cafteaua .