1. Inainte de a fuziona COA si WANTED sus-numitul bachus1 a stat pe sitter 2-3 luni
2. Jucatori asa zisi prieteni ai lui erau jucatori cu bulina rosie in timpul fuziunii si s-au asteptat cam 10 zile dupa iei dupa care s-au retras invitatiile
3. Toti jucatori din WANTED si nu numai stiu ca am boala pe inactivii si indiferent cine este va fi innobilat..
4. Bachus1 atat aici cat si in joc mi-a adus multe acuze nefondate, multi stiu asta si il dezaproba, problema cu stilul meu de a conduce dur este treaba mea, ca am boala pe inactivi, tradatori, spioni si fac tot ce este necesar sa ii elimin este ce trebuie sa faca orice conducator, despre mine sa vorbeasca jucatori din zona mea si cei cu care am inceput lumea, nu un niscai nimeni inactiv, care atunci cand e atacat de 3-SLA goleste satul de trupe si le trimite inapoi
5. Cei din Crazy vedeti-va de tribul vostru, ca si la voi am destule posturi si mesaje din crazy unde minora blonda adopta acelasi stild e joc fata de inactivi sau fata de cei ce nu joaca..doar ca eu am mai multi dusmani, daca am dusmani am si prieteni de 10 ori mai multi
6. Adevarul este doar in opinia ta, eu stiu ca ceilalati colegi din COA nu sunt de acord cu ce faci tu, in plus din ce am discutat amandoi ti-am domontat toate acuzatiile, ce imi zici de prieteni tai din randul dusmanilor mei si parerile lor nu ma intereseaza, ca ce au facut alti conducatori fata de prieteni tai este alta treaba ti-am zis si ti-am spus ai ceva sa-mi reprosezi imi zici mie direct, in discutiile noastre nu ai avut argumente...ai jucat bambilici si asta va ramane bambilici, ca ai iesit din wanted cu sitterul ce l-ai avut cu ala ramai..
7. Invit pe aceasta cale si ceilalati membri din fostul trib COA sa-si spuna punctul de vedere aici de fata cu toti si sa-si spuna parerea..nu din WANTED..din fostul COA
8. Din ce am vazut si mi-ai dat de inteles ai fost un tip ce ai cerut drepturi, ti-am zis drepturile in WANTED se castiga prin munca si nu se dau de-a moaca, sunt colegi ce veneau de la munca super obositi si stateau sa te apere tu veneai si plecai ..iti bagai picioru'..cam asa este notiunea ta despre acest joc..
9. Poti face tam-tam cat vrei tu, eu stiu ce stiu, stiu ce fel de jucator esti, e pacat doar de colegi tai ce au stat multe luni pe contul tau, ai revenit de 2 saptamani si numa' gura a fost de tine, ai fost gigi-contra non-stop, nu ai venit cu nici o idee de a face ceva sa mearga sau imbunatatesti ceva din contra ai distrus tot ce s-a putut..asta imi denota caracterul tau
10. Prin postarea asta pe forum extern observ ca nu numai ca esti avid dupa drepturi cat si dupa publicitate, no mai prietene o sa ai publicitate dar ca si om esti egal cu zero..
P.S. profilul tau zice:
Nu e rusinos sa cazi in lupta!
Rusinos este sa nu lupti. Sau sa tradezi.
In primul rand tu esti cel ce incalca ce ai scris acolo...
Nu imi da reply ca nu are rost si nici sa nu ma mai suni vreodata pe mobil..adio si nu am cuvinte ..