DeletedUser
bachus01 , din punctul meu de vedere ai ajuns la 0 barat / . Ca postezi pe extern ceea ce se intampla la noi in trib nu te face mai mare , desi stiu ca asta vrei . Mai sunt jucatori din tribul COA in trib care probabil iti sunt prieteni si mai mult decat sigur vor pleca si ei din trib , din acest motiv ai si tu cateva informatii din trib , bineinteles , informatii neinteresante.
Ma bucur ca ai avut ocazia sa citesti postul lui ALIAT , ai face mai bine sa iti iei "prietenii" mia repede in trib , altfel va fi rau de ei oricum va fi rau , tu nu le-ai explicat ca , in lipsa de ocupatie ai creeat ~B-A~ -ul , si ca tu nu mai prea ai chef sa joci si vei fi innobilat curand , iar soarta lor va fi aceeasi ? In fine , sa lasam faptele sa vorbeasca . . .
Skorpyon96 , imi pareai un baiat calumea , faceai parte din "baietii buni" din crazy,alaturi de minora bruneta , dar faptul ca te apuci si tu sa faci ce fac toti noobii (-sa posteze pe extern ce spioneaza la dusmani) nu te face mare !
Orcium , felicitari,vad ca ai trecut de 1 Mio pct ..
Ma bucur ca ai avut ocazia sa citesti postul lui ALIAT , ai face mai bine sa iti iei "prietenii" mia repede in trib , altfel va fi rau de ei oricum va fi rau , tu nu le-ai explicat ca , in lipsa de ocupatie ai creeat ~B-A~ -ul , si ca tu nu mai prea ai chef sa joci si vei fi innobilat curand , iar soarta lor va fi aceeasi ? In fine , sa lasam faptele sa vorbeasca . . .
sa vedem si ce diplomatie vom avea cu voi , apoi incepe distractia (sau nu ??)- ca sa fie foarte clar, cei ce vor sa mai iasa sa iasa, au 2 zile la dispozitie, 48 ore, apoi votam pe forum ascuns conducerea noua diplomatie cu acest trib, daca va fi sau nu diplomatie, majoritatea va decide
- cei ce vor iesi dupa 2 zile/48 ore vor fi atacati indiferent unde se vor duce
- astazi este duminica, marti la orele 08:00 este termenul limita
Skorpyon96 , imi pareai un baiat calumea , faceai parte din "baietii buni" din crazy,alaturi de minora bruneta , dar faptul ca te apuci si tu sa faci ce fac toti noobii (-sa posteze pe extern ce spioneaza la dusmani) nu te face mare !
Orcium , felicitari,vad ca ai trecut de 1 Mio pct ..