Multi porbabil nu isi aduc aminte de mine
[cum draq sa isi aduca??] dar am fost in fostul MK
[Da, aveam nevoie si de o mascota] .Acu mult timp m-am lasat de triburi
[Da mi-ai lasat mie sitter si nu te-ai mai intors] pe lumea asta si de triburi din cauza unor jucatori care imi provocau greata...
[Sa mori tu? Ma duc pana in frigider sa iti aduc o lamaie? Sau te rezumi doar la kktul care il mananci acum?] dar nu acesta e motivul ptr care am facut topicul.
[Iti zic eu ca nici tu nu stii care e ala]
Motivul este unul f simplu vreau sa felicit membrii triburilor care si-au pastrat numele
[cu ce ocazie? ca spadele is trupe de atac?] si unitatea
[Daca tu stii ce e aia unitate eu imi tai p*la si ti-o dau sa o mananci] si nu au fugit in alte triburi din frica sa nu piarda satele.
[Gingasule care te aparai cu cavalerie usoara]
Felicitari membrilor care au ramas in tribul in care a fost de la inceput si ink sunt acolo...
[De ce te-ai bagat tu in seama? Crezi ca ii pasa cuiva ce zici?] Acum cateva luni bune triburile care sunt in top 15 acum erau nesimnificative
[Marsh in plm ca sunt triburi in top 15 care tot timpul au fost acolo] dar unitatea ii vor conduce
[analfabetule, il vor conduce?
] spre dominarea lumii 2.
[Ce stii tu de dominare ma?? stii de sora lu' stanga si de papusa de sub pat] Cat despre celelalte triburi noi nu pot sa spun ca sunt decat triburi care au adunat jucatori cu multe puncte
[Si jucatorii cu multe puncte nu stiu joaca?? macar nu se apara cu CU si nu ataca cu spade.] si unii din ei buni dar cand vor da de greu vor fugii la adapost.
[Nu o sa faca nimeni ca u]
Numai bine si fiti siguri ca cel mai unit trib va fii cel mai bun.
[Esti dus cu sorcova]