DeletedUser12737
Da , sa fiu sincer cat am jucat acolo nici nu i-am remarcat ,dar ma rog eu joc intotdeauna in k44 , unde e greu si interesant , nu in k99 sa ma bat cu jucatorii incepatori si cu satele de barbari ...
Syncro - tu ceri sa fi umilit , sincer ) .
Da fac parte din clasa cea mai inferioara a jucatorilor de triburile , na ca acuma nu mai ai ce zice , nu ?
Daca erati voi asa buni cum va credeti aveati tupeul sa intrati in k44 sau prin jurul lui si sa " va rupeti " cu "cei mai buni" , dupa cum au zis si cei dinaintea mea , 3 luni stati dupa care " plecati " .
P.S:Salut , setzel !
michele noi jukam in SE de pe lumea 5 incoace.. nu te crezi cam egocentrica sa ai pretentia ca sa vina un trib in k44 al tau? .
Crezi ca noi suntem ca florinel lord of inceput nou? sau alin09 ?
Noi jucam in SE, daca vreti sa va bateti cu noi sunteti toti invitati.
P.S. stiu ca voi sunteti elita... exprimata pe triburile.ro in cat de multe posturi pe extern.
@restu care nu au somn... aceeasi polemica ieftina de care m-am saturat deja, doar pentru ca voi nu stiti sa cititi ce am vrut sa zic si nu ce am zis contextual, dupa care sa imi dati exemple de scrisoarea a 3-a e cam lame.. chiar si pt speta voastra...
BTW .. Cum cand lumea mi-e deschisa a privi gandesti ca pot?
Ca intreg aliotmanul sa se-mpiedice de-un ciot..
De aici deducem "contextual" ca sultanul nu poate sa se uite cum armata i se impiedica toata de acelasi ciot.. ?
Wow ce prost trebuia sa fie si Eminescu asta sa scrie asa tampeni nu? Normal, nu poate fi omul genial daca nu e nimeni sa il inteleaga si sa ii dea calificativu asta.
De data asta va rog sa mai incercati sa si intelegeti ce vreau sa zic nu doar reply cat mai rpd urmat de scrierea cat mai rapida a unor aberati debitate instant de catre o minte exersata in astfel de practici josnice.
A se citi pentru toti wanabe de pe net ce e aia metafora sau un epitet.
Va multumesc 2! si noapte buna la toti con-tribuabili
Ultima editare de un moderator: