Poro ma bucur ca ai o parere buna despre noi. Ma bucur ca am reusit sa iti facem o impresie buna. Ideea ta nu este una de vis. Aceasta se poate pune in aplicare doar daca membrii ambelor triburi ar fi de acord, la noi una din reguli este: ca orice se face, se hotaraste la comun-acord
SI sunt in totalitate de acord cu poro in legaturra cu cele zise de el:
Oricat de organizati/activi/muncitori am fi mai mult de 2 continente nu putem stapani... in momentul in care am fi atacati pe 2 fronturi (de 2 sau mai multe triburi "mamut" sau ne-"mamut") nu avem cum sa castigam razboiul.
Orice diplomatie favorabila am duce si cat ne-am proteja, la un moment dat intervine plictiseala si multi se lasa de joc. Si din 40 de insi e greu sa ai un grup unit mereu, in schimb dintr-un trib de 150-200 insi mereu raman/vin oameni activi si competenti...
Ce`l mai bun trib e greu de zis. Noi suntem inca mici...mai avem de muncit...deocamdata avem la mana doar un singur continent si oricine poate sa cada si poate nu datorita lipsei de experienta, poate datorita timpului sau datorita problemelor din viata reala.
Si M~S e un trib bun de aceea se afla printre putinele triburi preferate alte mele si ale tribului MnK.s si nu spun asta doar sa ma aflu in treaba.
Ieri chiar ma uitam cat de mult ne pot ajuta M~S in zona in care se afla si poate chiar si noi pe ei.
Din nefericire am avut o perioada lunga de timp in care nu am mai intrat aici pe forum si chiar ma bucur sa vad ca am facut impresie. Si restu triburilor cu care noi avem conflicte nu pot zice ca nu au jucatori buni...ii au...dar nu au coordonare de aceea noi mai luam "pe drum cate un autostopist". Cum zicea si conducatoru LIGHT...ca noi ii luam oamenii. Sa ia si el de la noi daca reuseste
Si Alexia.. te rog sa nu mai faci reclama. Din cele citite in paginile anterioare nu am vazut nici unu din GT laudandu`se cat te lauzi tu.