Cat costa de fapt punctele premium?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

600 puncte premium
de la 44,00 RON/9,99 EUR
Toate preţurile conţin TVA-ul.

Am ingrosat "de la" ... se poate reprosa eventual ca nu sunt descrise preturile exact in functie de modalitatea de plata si furnizorul de servicii respectiv, dar asta poate fi cauzata de tarifele percepute de acestia si schimbarile lor. Dar din moment e acolo se scrie : de la ... adica mai mare sau egal ... eu zic ca nu sunt motive de nemultumire, cel mult o neintelegere din partea cumparatorului. Asadar, textul este corect, pretul fiind de la 9,99 e cu tva pana la ... n euro, functie de modalitatea aleasa.

Nu ca sunt moderator, mi-e egal de veniturile sau costurile INNO, este o observatie pe care va rog sa o luati in calcul pentru a va scuti de eforturi petitionale.

- "de la" 44 ron/9.99 ron - e logic ca nu sta nimeni in fiecare dimineata sa ia cursul bnr si sa spuna ca azi te costa 42.7 ron echivalent a 9.99 euro;
- dar, de la "Toate preţurile conţin TVA-ul" pana la "Valoare 10.00 EUR+TVA", cam e o diferenta
 

DeletedUser3919

600 puncte premium
de la 44,00 RON/9,99 EUR
Toate preţurile conţin TVA-ul.

Am ingrosat "de la" ... se poate reprosa eventual ca nu sunt descrise preturile exact in functie de modalitatea de plata si furnizorul de servicii respectiv, dar asta poate fi cauzata de tarifele percepute de acestia si schimbarile lor. Dar din moment e acolo se scrie : de la ... adica mai mare sau egal ... eu zic ca nu sunt motive de nemultumire, cel mult o neintelegere din partea cumparatorului. Asadar, textul este corect, pretul fiind de la 9,99 e cu tva pana la ... n euro, functie de modalitatea aleasa.

Nu ca sunt moderator, mi-e egal de veniturile sau costurile INNO, este o observatie pe care va rog sa o luati in calcul pentru a va scuti de eforturi petitionale.
Multumesc ca mi-ai ridicat mingea la fileu.
Acel DE LA e o facatura in incercarea de a-si spala mainile in eventualitatea unor reclamatii (eu i-am anuntat ca o sa-i reclam). Din moment ce ai scris jos ca toate preturile contin TVA, nu poti sa faci pretul variabil.

Apoi, toate sesizarile mele au fost inainte de noiembrie 2010... la fel si facturile care dovedesc faptul ca se percepe TVA-ul de doua ori. De asemenea si tichetele facute se constituie probe... atat Lamine cat si Carmi au sustinut ca nimeni nu ne fura ci noi suntem vinovati ca nu alegem alta modalitate de plata.

Uite un prinscreen din noiembrie (acasa sigur am unul si mai recent).... mai scrie de la? Nu mai scrie....

INNOGAMES-punctepremium1.jpg
 

DeletedUser

si cu ocazia asta probabil or sa treaca si la mopay tot "de la". sau, mai simplu, de ce nu scot de tot preturile? asa cel putin stii ca vezi pe factura cat ai platit
 

DeletedUser

Vorbind la modul cel mai serios si incercand sa nu fac off-topic imi dau si eu parerea...

Nu stiu sa existe "o regula" ca sa nu poata fi aplicate 2 TVA-uri (o sa ma interesez sa vad...).Fiecare incearca sa scoata bani intr-un mod cat mai usor si fara prea multe batai de cap, iar brokerii firmelor mari presupun ca au atatea cunostinte incat sa scoata si un singur banut si totul sa fie "legal".E in genu...eu i-au un telefon cu 100ron si il dau lui mine cu 120ron care apoi il da mai departe cu 140ron...deci nimeni nu te obliga sa nu-ti bagi tu "adaos" ca sa-ti i-asa ceva, deci dupa parerea mea ei pot sa aplice si 10 tva-uri, nimeni nu ne obliga sa cumparam si la ei "totul e legal".O sa incerc sa ma interesez mai mult si sper sa revin si cu alta parere.
 

DeletedUser

https://www.mobilpay.ro/ro/faq-custommer/sms

3 Ce costuri presupune plata prin SMS?

Vei plati contravaloarea produselor sau a serviciilor alese in conformitate cu tariful stabilit de comerciant. Sumele afisate nu includ TVA, acesta urmand a fi acoperit de catre tine, ca si cumparator. In functie de operatorul de telefonie mobila, este posibil sa mai suporti, suplimentar, contravaloarea unui SMS cu tarif normal.


Catalina: te-ai uitat din punctul de vedere al comerciantului, reciteste la Cumparator.

Din pacate da: platim 2 TVA prin sms
1. inclus in cei 9,99 Euro
2. TVA retinut de mobilpay cumparatorului de "moneda" virtuala Premium. = 9,99*0,24

Poate interpretez eu gresit, dar eu deduc ca 9,99 euro pleaca sper INNO si cei 24% (al2lea TVA) raman la mobilpay. Evident, INNO din cei 9,99 Euro va plati TVA si Impozit pe provit echivalent cu tara unde ajung, sau vor plati in RO TVA-ul si ulterior se face diferenta TVA cu nemtii...

Este o interpretare personala, dar cred ca asta trebuia va raspunda la tickete specialistii admini.

In cazul in care undeva nu se intelege interpretarea mea va rog sa imi spuneti.
 

DeletedUser

Vei plati contravaloarea produselor sau a serviciilor alese in conformitate cu tariful stabilit de comerciant.
pai pe mine ma intereseaza ce e la comerciant, nu la cumparator. (Comerciant = Inno; cumparator = noi) Pt ca Inno are un contract clar cu mobilpay. asta e exact ca un numar cu suprataxa... mobilpay pune la dispozitia inno un "domeniu", adica numarul respectiv de sms. la orice tranzactie de 3-10 euro, mobilpay isi ia fix 1.2 euro + TVA. in rest, sunt banii inno. nu mobilpay decide ca taxarea mea sa se faca cu 10 euro+ TVA sau 8 euro + TVA, pt ca ei isi iau aceiasi 1.2 euro/tranzactie. Deci, la ei nu ramane tva-ul (diferenta de 24% fata de tariful aplicat).
 

DeletedUser

sau ca orice prestare de servicii prin intermediul mobilpay inno incaseaza x euro iar apoi achita y euro , nu isi opresc cei de la mobilpay din suma platita de noi doar daca nu cumva folosesc metoda compensarii care se foloseste la noi ( tare improbabil )
da' nu asta e important ci 24% x 2 = tva de 48%
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Degeaba facem gura! dupa ce ca dam bani pe Cp , trebuie sa inghitim fortat si ua versiune" care are un designe de tot .... , unde noi invatati cu "vechea versiune" stam si ne chioram ca prostic a s-a schimbat meniul , dam bani pe Cp si NU BENEFICIEM de toate avantajele Contului Premium(acount manager ca pe L 23) , bataie de joc!
 

DeletedUser

Catalina, ma faci sa rad, adica tu esti comerciantul care oferi punctele premium? Stii ca sunt obiectiva si iti garantez ca te uiti la rubrica gresita. Tu esti Cumparator de servicii prin sistemul mobilpay, deci trebuie sa te uiti la sectiunea de Cumparator.

Nu am timp sa studiez problema, dar sunt convinsa ca hiba e la serviciul mobilepay, in fine... săpaţi, eu am zios că nu mai investesc în joc şi nici nu voi mai juca datorita incompetenţei si nesimţirii anumitor admini şi deci nu voi mai cumpara PP.

https://www.mobilpay.ro/ro/price

Cumpărător:
Costuri pentru cumparatori

Utilizatorul final va plati suma alocata de comerciant pentru produsul/serviciul dorit (plus valoarea TVA-ului pentru plata prin SMS). Aceasta valoare totala va fi scazuta din credit sau va aparea pe factura sau in extrasul de cont.

Utilizatorul final nu mai plateste nicio alta taxa sau comision, totusi este posibil ca, la plata prin SMS, acesta sa plateasca contravaloarea unuia sau mai multor SMS-uri cu tarif normal, in functie de procedura de plata implementata de fiecare operator. Procedura de plata pentru fiecare operator integrat este disponibila in pagina de plata.
 

DeletedUser5970

Si totusi carmi si-a ridicat diploma de dezamagirea anului ? Tocmai a trecut pe acest topic si nici macar nu a coborat privirea, mda
... si da, scoateti v7 de pe lumile vechi, riscam sa infloresca tva-ul a 3-a oara
 

DeletedUser

:)

Bre, fiecare companie platitoare de TVA are: 1. TVA de plata si 2. TVA de incasat, problema e ca mobilepay pe langa suma stabilita de INNO + o taxa de tranzactie (incasata probabil la INNO) considera suma de la INNO ca un intreg, nu val + tva... acum curiozitatea mea e alta, daca INNO inaseaza realmente 10 euro si plateste taxa de tranzactie... in fine :p

sincear nu ma mai joc... prefer sa ma joc un remi cu prietenii, macar ne "furam" intre prieteni ;)
 

DeletedUser5970

Nu ai inteles mesajul lui mine, maximizarea profitului e una, transparenta dintre ofertant si beneficiar e alta
 

DeletedUser

Apropo de benefici! Nu toate lumile beneficiaza de toate optiunile Contului Premium! De exemplul Acount Manager(care apartine de Cp e o extensie) e decat pe l23! Si ciudat platim aceiasi bani pe celelalte lumi ca cei de pe l 23! aia ce au in plus fata de noi?
Daca tot nu beneficiem de toate optiunile Contului Premium SA NE MICSOREZE costul Cp pe luna de la 200 la 100! asa ar fi corect Nu?
 

DeletedUser3919

Apropo de introducerea acelui "DE LA" in fata pretului.

Depui tichet, pui calcul, demonstrezi ca nu e OK dar Carmi si lamine iti raspund cu "este totul in regula", "nu va fura nimeni" fara sa iti aduca argumente sau fac slalom printre argumente fara sustinere ca poate esti slabut la minte si le crezi. Sau poate asteapta sa te pui in genunchi in fata functiei de "manager de proiect" si sa-ti innabusi orice piuit.

In noiembrie nu era nici un "DE LA" asa cum am arata in printscreen-ul postat mai sus. Baga acel "DE LA" si apoi, daca ai curajul sa-i arati cu degetul, iti dau peste nas cu un "vedeti ca e un "DE LA" acolo". Oricum ai da-o, Carmi si Lamine au dreptate.
Nu asteapta nimeni flori ca a sesizat o neregula si ca a avut dreptate. Dar macar sa dovedeasca ca sunt barbati sau barbate, sa-si asume greselile si sa-si recunoasca vina.
Tocmai introducerea acelui "DE LA" demonstreaza ca am avut dreptate cand am sesizat neregula. Insa nu mi s-a dat dreptate, ba chiar am fost amenintata sa nu mai spun si la altii. Ei au dreptate, eu gresesc. Pai cum poti sa te simti cand vezi ca esti tratata cu dosul si considerata idiota?

Eu stiu ca romanul e obisnuit sa rabde multe... hai slabi si fara curaj om fi noi, dar idioti nu cred ca suntem. Atunci de ce suntem tratati ca niste idioti?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

http://forum.tribalwars.nl/showpost.php?p=1751108&postcount=1750

Scumpirea de premium nu se datoreaza doar scumpiri TVA-ului . A se vedea link-ul de mai sus

Citez din acelasi link:

Dear sir,

We are raising the prices world wide. It is true yes. We need to do this for various good reasons. Please read your forum for information.

--
Best regards,

Nino Protic
Product Manager

InnoGames GmbH
Harburger Schloßstr. 28 (Channel 4) - 21079 Hamburg
Geschäftsführer: Eike Klindworth, Hendrik Klindworth, Michael Zillmer
Amtsgericht Hamburg, HRB 108973
USt-ID: DE264068907

Telefon: +49 40 788 9335 0 (no support)
http://www.innogames.de - Nino.Protic@InnoGames.de

This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.
Am 3/30/10 5:25 PM schrieb "Maren Heuer" unter <maren.heuer@innogames.de>:

Problema raportata imi pare mai degraba o proasta traducere facuta de responsabilii cu traducerea interfetei in limba romana.

In cazul in care problema a fost deja raportata se poate suspecta si o rea intentie iar pentru asta exista in codul comercial roman proceduri standard. O data ce problema a fost anuntata si nu a fost remediata singurele variante de rezolvare raman in opinia mea Protectia Consumatorului si email catre mr. Nino.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser25287

Apropo de benefici! Nu toate lumile beneficiaza de toate optiunile Contului Premium! De exemplul Acount Manager(care apartine de Cp e o extensie) e decat pe l23! Si ciudat platim aceiasi bani pe celelalte lumi ca cei de pe l 23! aia ce au in plus fata de noi?
Daca tot nu beneficiem de toate optiunile Contului Premium SA NE MICSOREZE costul Cp pe luna de la 200 la 100! asa ar fi corect Nu?

Probabil o sa se introduca si pe lumile celelalte, sau poate va fi ceva asemanator altor setari tipic pentru o anumita lume, cert este ca acel account manager este gresit sa se spuna ca apartine de CP, este adevarat ca iti trebuie cont premium activ ca sa il poti accesa insa trebuie de asemenea sa mai dai si 200 de PP in plus pentru a putea sa il activezi pe timp de 30 de zile spre exemplu, deci costa suplimentar, doar nu credeam ca cele 200 de PP pt premium pe o luna iti aduce si account manager, acesta a fost introdus tocmai spre a evita inca o scumpire a punctelor.
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Revenim, 10 euro cu TVA, 600 de PP, orice alta modalitate in afara de mobilpay. Datorita acestei exceptii a aparut acel " de la".

Va rog frumos, cred ca in afara de mine nu a mai avut nimeni aceasta problema (din cei care afiseaza pe aici). Este foarte corect asa cum este, nu mai cautati motive de scandal.
 

DeletedUser

Adex, ba toti au problema, pentru ca apare subit o retragere cu > 2 euro si fata de suma asteptata, eu am patit-o de craciun, cand mi-a fost lene sa merg la banca sa-mi incarc contul si am constata si eu de craciun problema pe propria piele...

eu afirm doar ca sistemul de plata prin mobilpay e defectuos.
 

DeletedUser

Si totusi, nu trageti in pianist, adex e singurul care are placerea de a sta la discutii, iar fara nicio ofensa, care-i functia lui ? de a modera acest forum, nu cred ca stie toate sicanele sistemului iar asta s-ar putea sa-l coste pentru ca isi pune obrazul in joc, asta spre deosebire de carmi care doar citeste si dispare, pai... si tacerea e un raspuns, nu ?
 

DeletedUser25287

Si totusi, nu trageti in pianist, adex e singurul care are placerea de a sta la discutii, iar fara nicio ofensa, care-i functia lui ? de a modera acest forum, nu cred ca stie toate sicanele sistemului iar asta s-ar putea sa-l coste pentru ca isi pune obrazul in joc.

De acord cu tine, oricum nu cred ca cei care au postat aici au facut-o cu intentia de a il trage la raspundere in vre-un anume fel pe Adex, fie si indirect, si nici nu ar avea nimeni dreptul sa o faca, consider ca este cel mai serviabil moderator si isi merita cu prisosinta functia si personal am tot respectul pentru el, pentru felul cum se pune la dispozitia tuturor, uneori se si expune destul de mult si asta oricine ar trebui sa aprecieze.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus