Cat costa de fapt punctele premium?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser3919

Si totusi, nu trageti in pianist, adex e singurul care are placerea de a sta la discutii, iar fara nicio ofensa, care-i functia lui ? de a modera acest forum, nu cred ca stie toate sicanele sistemului iar asta s-ar putea sa-l coste pentru ca isi pune obrazul in joc, asta spre deosebire de carmi care doar citeste si dispare, pai... si tacerea e un raspuns, nu ?
Si Lamine tace? Are curajul sa vina aici pe forum si sa faca lamuririle de rigoare sau o sa se spele pe maini asa cum face deobicei?
Cand am pus primul tichet in vara trecuta, Lamine a fost cel care s-a bagat primul. Mi-a inchis tichetul si i-ar l-am deschis. I-am zis sa o lase pe Carmi. A lasat-o si a repetat si ea aceeasi povestioara ca si Lamine.
In toamna acelasi lucru...
 

DeletedUser8140

Dap, stiam asta, tva si aici si cand vine factura iti i-a operatorul tva :p la factura, e scump dar mna, mai ieftin prin banca
 

DeletedUser5151

Prim mobilpay se plateste mai mult, schimbati modalitatea ...

De la scrie in primul post :D

Intradevar.. schimbati modalitatea....cum tot repeta lamine de ceva timp : (nu) Luati de pe carduri furate...

Eu in 4 ani de zile am dat fix 0,000000 euro pt premium :))

si joc cu premium de 4 ani.... Beau o bere in cinstea voastra acum ca mi se falfaie de joc :))
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Vă rog să mă scuzaţi că nu am ajuns să clarific ieri lucrurile în legătura cu plata prin mobilpay, dar după cum cred că aţi observat deja ieri a fost foarte mult de lucru pe servere din cauza unor buguri de premium şi a updateului nou.

Vă voi da acum explicatia detaliată exact aşa cum au primit-o şi cele două răspunzătoare cu polemica pe forumul nostru, "mine" si "megara", la întrebarea lor la suport.

Pe pagina noastră de cumpărare în stânga este menţionat "de la 44,00 RON/9,99 EUR" iar în cazul mobilpay se adaugă TVA-ul doar pe pagina lor de plată. În partea din dreapta jos a paginii noastre de achiziţionare este specificat că la unii operatori se mai adaugă şi alte taxe.

Acesta este calculul corect, detaliat, primit de la operatorul nostru de plată.

Avem aşa:

costul punctelor premium: 10euro+TVA = 12,4euro
costul celor două mesaje trimise: 0,10euro (daca e în Vodafone)+TVA = 0,124euro
Cost total: 12,4+0,124=12,524euro

Remarcaţi că operatorul de telefonie adaugă propriile sale taxe, deoarece asigură intermedierea unei achiziţii de produse care nu fac parte din oferta lor de servicii, deci, este normal să facă acest lucru.

În pagina de plată mobilpay, se specifică foarte clar care sunt costurile totale. Mai mult, în mesajul cu instrucţiuni de finalizare a plăţii se specifică, iarăşi cât urmează să plătiţi, adică 10,10euro +TVA.

Nu este în interesul firmei noastre să vă ascundem ceva. Sper că am putut clarifica acum cum se compune plata prin mobilpay, InnoGames nu vă taxează de două ori cu TVA.

Sper ca aceste lămuriri să fie suficiente şi să răspundă tuturor nelămuririlor pe această temă.
Acest thread va rămâne pe Forum, dar închis şi dacă mai aveţi nelămuri în legătură cu plata vă rog să folosiţi sistemul de suport. Mulţumesc.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus