Vă rog să mă scuzaţi că nu am ajuns să clarific ieri lucrurile în legătura cu plata prin mobilpay, dar după cum cred că aţi observat deja ieri a fost foarte mult de lucru pe servere din cauza unor buguri de premium şi a updateului nou.
Vă voi da acum explicatia detaliată exact aşa cum au primit-o şi cele două răspunzătoare cu polemica pe forumul nostru, "mine" si "megara", la întrebarea lor la suport.
Pe pagina noastră de cumpărare în stânga este menţionat "de la 44,00 RON/9,99 EUR" iar în cazul mobilpay se adaugă TVA-ul doar pe pagina lor de plată. În partea din dreapta jos a paginii noastre de achiziţionare este specificat că la unii operatori se mai adaugă şi alte taxe.
Acesta este calculul corect, detaliat, primit de la operatorul nostru de plată.
Avem aşa:
costul punctelor premium: 10euro+TVA = 12,4euro
costul celor două mesaje trimise: 0,10euro (daca e în Vodafone)+TVA = 0,124euro
Cost total: 12,4+0,124=12,524euro
Remarcaţi că operatorul de telefonie adaugă propriile sale taxe, deoarece asigură intermedierea unei achiziţii de produse care nu fac parte din oferta lor de servicii, deci, este normal să facă acest lucru.
În pagina de plată mobilpay, se specifică foarte clar care sunt costurile totale. Mai mult, în mesajul cu instrucţiuni de finalizare a plăţii se specifică, iarăşi cât urmează să plătiţi, adică 10,10euro +TVA.
Nu este în interesul firmei noastre să vă ascundem ceva. Sper că am putut clarifica acum cum se compune plata prin mobilpay, InnoGames nu vă taxează de două ori cu TVA.
Sper ca aceste lămuriri să fie suficiente şi să răspundă tuturor nelămuririlor pe această temă.
Acest thread va rămâne pe Forum, dar închis şi dacă mai aveţi nelămuri în legătură cu plata vă rog să folosiţi sistemul de suport. Mulţumesc.