Vis Lo Lop
member
- Scor reacție
- 0
Ce lipseste (sau nu ajunge) forumului extern in acest moment ?
Pacaleala de 1 aprilie sau ce ?Nu lipseste nimic, forumul extern este perfect
Sunt destule.Locuri de spam
Cred ca mai pot adauga si niste sondaje . O sa-ti propun pe privat Lord Adex, putin mai tarziu.Sondaje diverse
Cand eu atrageam atentia ca actiunile unui moderator neprofesionist(ca sa fiu bland si sa nu spun incompetent) pot afecta forumul extern , probabil unii ziceau ca ma insel.Insa de mult timp tot mai putina lume serioasa isi spune punctul de vedere aici, pe extern.
NU vreau sa para o amenintare dar atata timp cat jocul cere bani pentru unele facilitati si multi cumpara cp dar totodata multora li se incalca drepturile omului... Adminii deja nu mai iau decizii in numele jocului (triburile.ro) ci le ia pe proprie piele! Atata timp cat bani omului sunt la mijloc situatia devine mult mai delicata iar daca vreodata cineva se va trezii sa faca o reclamatie la ONU, nu cred ca va mai exista versiune .ro, o prima regula ce ar trebui sa dispara imediat ar fi regula:" 6.4. In cazuri extreme, ne rezevam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus. " Pentru ca regulamentul trebuie sa fie unul bine pus la punct si care sa acopera toate regulile pe baza carora contul ti-a fost inchis astfel se incalca Dreptul la proprietate! si oricand cineva ar putea face reclamatie la ONU!
Spun asta pentru adminii pentru ca nu-i de joaca cu treburile astea si poate fi chiar periculos , deoarece toti oamenii din tarile care au aderat la ONU au aceleasi drepturi!Va rog luati jucatorii experimentati si vechi in special pe cei cu bunul simt si face-ti impreuna un nou regulament care sa atraga jucatori noi pe triburile iar incuierile de cont sau pedepsele sa fie mult mai mici, asta doar daca doriti ca in urmatorii 5 ani sa mai ramana cativa jucatorii ca in felul asta mai mut de 5 ani nu cred ca va mai tine triburile!