Ce lipseste acestui forum ?

Ce lipseste forumului extern ?


  • Total votanți
    111
  • Sondaj închis .
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Va zic eu ce lipseste!
Lipsesc niste reguli bune puse la punct pentru ca actualele reguli incalca drepturile omului!

Poate ne spui si care sunt acele drepturi.

Lipsesc moderatorii care sa respecte membrii forumului si sa le acorde o foarte mare informatie fara editari si altele!

Defineste acest respect precum si informatiile "mari" de care este nevoie. "Editarea" este o forma de interventie, in cazul in care o parte din mesajul utilizatorului incalca regulamentul. Prefer sa apelez des la asta in masura in care restul afisarii este relevant.

Sincer e cel mai slab forum care l-am vazut pana acum la un asemenea nivel mai bine zis nu am vazut pe nici un forum atatea editari ale moderatorilor/adminilor nu cred ca exista vreo tema fara "Last edited by ... "

Care sunt criteriile dupa care clasifici forumurile vizitate de tine si cate forumuri frecventezi/esti inregistrata. Edited by .. himself (editat de insusi autorul mesajului), in cazul in care doreste sa aduca completari sau modificari intr-un interval de timp. Ce este gresit ? Interventia moderatorilor este altceva, trebuie interpretata corect.

Parerea mea e schimbarea generala a forumului banarea jucatorilor doar pe cazuri "jigniri, rasism, afirmatii politice extreme, etc."
Atentionarea jucatorilor care fac spam prin pm, la trei avertizari primeste ban definitiv!

Te cam contrazici aici, pentru spam suntem chiar mai ingaduitori noi. Iar banarea jucatorilor nu este nicidecum un scop in sine, regulamentul trebuie aplicat in sens de corectie si incadrare in niste limite normale.

Ironiile si postarile aiurea sa nu se stearga deoarece acestea sunt niste dovezi ce pot arata caracterul omului!La fel si in cazul asta atentionare!Cel mai probabil daca tema respectiva va lua alta directie va fi incuiata de admin!

Cred ca asta ar duce la scaderea nivelului forumului. Altul este rolul sau. In continuare iar te contrazici. Daca lasam discutiile deviaza si temele sunt inchise, daca intervenim incalcam drepturile omului. Deci ?

Si cel mai bine e ca adminii sa nu-si faca prezenta pe forum, ei sa fie doar pentru analizarea contestatilor asupra decizilor moderatorilor!
Multi utilizatori isi doresc prezenta lor, tocmai pentru a inlesni comunicarea pe forum.@Carrhae :
Limba română.

Corect. Este totusi forumul unui joc la care au acces mase largi de utilizatori.
 

DeletedUser3919

Pentru ca regulamentul trebuie sa fie unul bine pus la punct si care sa acopera toate regulile pe baza carora contul ti-a fost inchis astfel se incalca Dreptul la proprietate! si oricand cineva ar putea face reclamatie la ONU!

Ce treaba are ONU in afacerea asta?
Dar de CEDO ai auzit? :D
 

DeletedUser15145

Ce este gresit ? Interventia moderatorilor este altceva, trebuie interpretata corect.


... pentru spam suntem chiar mai ingaduitori noi. Iar banarea jucatorilor nu este nicidecum un scop in sine, regulamentul trebuie aplicat in sens de corectie si incadrare in niste limite normale.

Multe lucruri sunt gresite printre care dupa parerea mea si faptul ca un moderator interpreteaza intr-un fel si un moderator in alt fel regulametul, la fel si felul in care acestia intervin sau nu intervin in situatii identice. Pentru spam nu sunteti ingaduitori chiar deloc din moment ce pe acest forum se da sanctiune pentru spam inclusiv la offtopic. :D
Corect, regulamentul trebuie aplicat in sens de corectie dar din cate am observat eu se aplica mai mult un soi de vanatoare de spameri dupa zicala cine nu e cu noi e impotriva noastra.
In ce consta sanctiunea de ban daca pentru unii e voie sa le posteze inclusiv moderatorii mesajele?
Daca e permis sa se posteze anumite texte ale unor jucatori aflati in vacanta, un jucator sa aiba mai multe conturi, etc. sanctiunea de ban nu are valoare. Cea mai mare sanctiune ramanand in acest caz stergerea postarilor, editarea lor, etc, pe cand in toate forumurile care se respecta banul e cea mai aspra pedeapsa.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Si pe langa asta faptul ca se acopera unii pe altii dar mai ales ca exista o influenta foarte mare care functioneaza in randul TT-ului si vine din partea mai multor personaje. Mai pe scurt, obiectivitate si profesionalism -> 0(nu din partea tuturor moderatorilor, ci a celor care conteaza).

Asta e parerea mea.

:)) Subscriu.

Nici nu ma mir ca e in vacanta...
 

DeletedUser32848

Se pare ca si mesajul care am vrut sa vi-l transmit nu la-ti inteles si ati cauta fiecare greseala... faceti domnilor moderatori o vizita pe la softpedia care e cel mai bun forum romanesc dupa parerea mea si uitativa acolo cam ce face un moderator...
infine daca nu ati inteles ca trebuie schimbat regulamentul si modul de a privii jocul ati mai pierdut acum un prost ca mine ce cumpara cp... mai pe scurt ma las de joc!
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Dacă imi permiteţi;

Cred că Lord Adex a fost destul de clar.
Moderatorul echilibrează o discutie atunci cand tinde sa o ia pe o panta alunecoasă . Să nu generalizăm, majoritatea (dacă nu in totalitate) contestă deciziile moderatorilor sau adminilor legat de ban, avertisment, etc.
Tocmai asta încercãm sã facem, încercãm pe cât posibil, sã pãstrãm "liniştea" pe forum ....Nu tindem spre subiecte care să indepărteze, ci să atragă.Fiecare are dreptul de a ocoli/susţine/opune subiectul/ui etc.

Suntem, la fel ca şi restul userilor de pe forum, nişte persoane normale, cu trãiri, sentimente şi gândire la fel ca ceilalţi ... noi nu suntem nişte "pãsãri de pradã" care stau în permanenţã la pândã sã vâneze greşelile userilor. Nu, suntem ca toţi ceilaţi ...şi atât.

Sunt destul de clar "la" semnătură.
 

DeletedUser15145

Dacă imi permiteţi;

Cred că Lord Adex a fost destul de clar.

Sper ca ne dati si noua voie sa avem o parere diferita deoarece si Ceausescu la vreme lui era destul de clar si a sfarsit impuscat saracul. Lord Adex poate vedea lucrurile din perspectiva lui si fiecare dintre noi le vede din perspectiva proprie de aceea si eu zic ca in postul anterior am fost destul de clar fiind doar parerea mea, nu a altora.

... Să nu generalizăm, majoritatea (dacă nu in totalitate) contestă deciziile moderatorilor sau adminilor legat de ban, avertisment, etc.
Tocmai asta încercãm sã facem, încercãm pe cât posibil, sã pãstrãm "liniştea" pe forum ....

Dreptul de a contesta o decizie a unui moderator sau a unui admin este garantat de cei care au dreptul de proprietate asupra jocului si a forumului, vreti sa ne luati acest drept?
Pentru a pastra "linistea" fiti mai transparenti, aplicati regulamentul toti la fel si incercati sa fiti cat mai corecti. Daca se ingradeste prea mult dreptul de exprimare a utilizatorilor ori o sa aveti parte de prea multa "liniste" ori in cel mai bun caz doar de "liniste" nu o sa aveti parte.

Suntem, la fel ca şi restul userilor de pe forum, nişte persoane normale, cu trãiri, sentimente şi gândire la fel ca ceilalţi ... noi nu suntem nişte "pãsãri de pradã" care stau în permanenţã la pândã sã vâneze greşelile userilor

Aici intervine o contradictie de perceptie, noi restul utilizatorilor va percepem ca facand exact asta ce ai spus tu ca nu faceti. Aici mai aveti de lucrat deoarece sunt multe exemple care sa intareasca aceasta perceptie despre voi.
 

DeletedUser26904

Sper ca ne dati si noua voie sa avem o parere diferita deoarece si Ceausescu la vreme lui era destul de clar si a sfarsit impuscat saracul. Lord Adex poate vedea lucrurile din perspectiva lui si fiecare dintre noi le vede din perspectiva proprie de aceea si eu zic ca in postul anterior am fost destul de clar fiind doar parerea mea, nu a altora.Dreptul de a contesta o decizie a unui moderator sau a unui admin este garantat de cei care au dreptul de proprietate asupra jocului si a forumului, vreti sa ne luati acest drept?
Pentru a pastra "linistea" fiti mai transparenti, aplicati regulamentul toti la fel si incercati sa fiti cat mai corecti. Daca se ingradeste prea mult dreptul de exprimare a utilizatorilor ori o sa aveti parte de prea multa "liniste" ori in cel mai bun caz doar de "liniste" nu o sa aveti parte.

Aici intervine o contradictie de perceptie, noi restul utilizatorilor va percepem ca facand exact asta ce ai spus tu ca nu faceti. Aici mai aveti de lucrat deoarece sunt multe exemple care sa intareasca aceasta perceptie despre voi.

nu..nu ne e ingaduit sa-i criticam , nici sa le aratam greselile cu degetul pe forum...asa spune regulamentul
putem sa reclamam un post ca incalca regulamentul, dar nu vom sti niciodata ce masura (daca s-a luat)chiar daca stii ca a incalcat regulile

deci lipseste transparenta si feedbackul.
dar nu sunt singurele lucruri care lipsesc...as putea adauga la asta si flexibilitatea regulamentului, dar nu in cele din urma in ultima vreme lipseste buna dispozitie ca tonus general! asta da stralucire.
 

DeletedUser5151

Ca sa nu zic, ca am primit 15 puncte pe aceasi presupusa greseala, pe care o considera un moderator, dar alti 10 nu.
 

DeletedUser26904

15, ma indoiesc??? plus...nu cred ca avem voie sa comentam activitatea moderatorilor cat sa facem propuneri
 

DeletedUser7556

Parerea Mea! :p

Parerea mea este ca lipseste comunicarea dintre admini / playeri, credca ar trebui sa se implice mai mult pe forum nu numai sa posteze anunturi etc...chiar si la Off-Topic este locul perfect!
 

DeletedUser6558

Dar dacă problema ar fi pe dos, adică există trolli dar nu prea există subiecte? E greu să te concentrezi. Pt. ca flameri sunt destui, dar trolii au si nevoie de subiect pe care sa il deturneze, nu?
 

DeletedUser

Dar dacă problema ar fi pe dos, adică există trolli dar nu prea există subiecte? E greu să te concentrezi. Pt. ca flameri sunt destui, dar trolii au si nevoie de subiect pe care sa il deturneze, nu?

true, true. Dar pentru un troll bun, orice subiect poate deveni motiv de deturnare. Este spam si spam, spamul de calitate se gaseste greu si se gusta doar de cunoscatori, ca vinu' bun (sau Pilsner Urquell, prietenii stiu de ce :p).

Uite un exemplu:

Post 1: "de ce m-a atacat asta??????"
Post 2 (autor, un spammer de mare clasa): L'Oreal!

Daca ma chinui oleaca, adun niste exemple tare faine, de pe vremuri
 

DeletedUser1959

NU vreau sa para o amenintare dar atata timp cat jocul cere bani pentru unele facilitati si multi cumpara cp dar totodata multora li se incalca drepturile omului... Adminii deja nu mai iau decizii in numele jocului (triburile.ro) ci le ia pe proprie piele! Atata timp cat bani omului sunt la mijloc situatia devine mult mai delicata iar daca vreodata cineva se va trezii sa faca o reclamatie la ONU, nu cred ca va mai exista versiune .ro, o prima regula ce ar trebui sa dispara imediat ar fi regula:" 6.4. In cazuri extreme, ne rezevam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus. " Pentru ca regulamentul trebuie sa fie unul bine pus la punct si care sa acopera toate regulile pe baza carora contul ti-a fost inchis astfel se incalca Dreptul la proprietate! si oricand cineva ar putea face reclamatie la ONU!

Spun asta pentru adminii pentru ca nu-i de joaca cu treburile astea si poate fi chiar periculos , deoarece toti oamenii din tarile care au aderat la ONU au aceleasi drepturi!Va rog luati jucatorii experimentati si vechi in special pe cei cu bunul simt si face-ti impreuna un nou regulament care sa atraga jucatori noi pe triburile iar incuierile de cont sau pedepsele sa fie mult mai mici, asta doar daca doriti ca in urmatorii 5 ani sa mai ramana cativa jucatorii ca in felul asta mai mut de 5 ani nu cred ca va mai tine triburile!

Salut!

In primul rand scuze ca ma bag aiurea in seama,sincer nu sunt de regula un spirit critic si nu vreau ca la primul nostru contact pe acest forum sa se nasca vreun conflict DAR,daca vrei sa iti ceri drepturile in instanta,le vei cere la Strasbourg,la Curtea Europeana a Drepturilor Omului,ci nu la ONU,care nici macar nu este instanta,este o organizatie internationala.

In al doilea rand vreau sa iti spun ca perfect de acord cu tine,cu Spaiker si probabil cu alte cateva zeci,daca nu sute de persoane din jocul acesta.O revizuire de regulament am cerut si eu,dreptate am cerut,de protestat protestez si eu. Insa daca strigi de unul singur intr-o multime e posibil sa fi considerat nebun.Cand reprezinti multimea inseamna ca ai ceva de spus.Foarte putini "rebeli" se ridica din randurile jucatorilor pentru ca nu stiu sa se autoaprecieze ca jucatori carora li se recunosc unele drepturi si trebuie sa respecte anumite obligatii.
Moderatorilor din "noua generatie"(mai precis de la Adex incoace) nu am sa le reprosez nimic.Sunt cu adevarat niste profesionisti si lucreaza cat se poate de corect si pentru asta ii exclud in mafia ce se numeste Team Triburile.Oamenii care nu au ce sa caute in stafful adminilor stau in umbra si judeca dupa propriile lor reguli,tinand cont de propriile lor interese,iar criticile cad de obicei asupra celor care lucreaza profesionist si cu foarte mare atentie.
Eu personal nu am vazut un regulament al adminilor si al moderatorilor,nu am vazut interdictii intre calitatea de moderator si jucator pe orice lume,nu am vazut sa se faca o diferenta intre admin si moderator,ce competente are fiecare,care sunt regulile de sanctionare,etc.
Pai am experimentat pe propria mea piele o sanctiune ce consta in 45% din satele pe care le aveam pentru ca nu l-am trecut pe fratemiu la impartire,desi el ma avea trecut,in conditiile in care el isi administra singur contul si nu am trimis nici macar o resursa sau o trupa catre satul lui.
De principiul proportionalitatii a auzit cineva?
De principiul echitatii a auzit cineva?
De principiul bunei-credinte?
Si mai e o chestie care m-a enervat tot timpul.Jucatorul nu se bucura de nici un gram de clementa,adminii se comporta cu ei exact cum se comporta o banca in relatia cu clientii ei,adica ii executa fara scrupule.
In schimb adminul daca vine cu o solutie injusta,nu ai nici macar o cale de atac sa discuti posibilitatea ca individul a gresit,ce sa mai punem la socoteala ca daca te plangi pe forum vine X-ulescu cu o regula facuta doar ca sa le profite lor,potrivit careia "plangerile se fac doar prin tichete".
Astea sunt doar cateva probleme,procedurale(daca le pot spune asa),sa nu mai punem la socoteala factorul uman care cu mici exceptii(amintite mai sus) lasa de dorit.

Ma bucur pentru initiativa de a consulta si "norodul" cu privire la ce mai lipseste acestui joc.De altfel nu ma surprinde daca stau sa vad cine este initiatorul acestei discutii.Ideea e sa si schimbati ceva fratilor pentru ca imediat bate L 20 la usa si nimeni nu s-a sinchisit sa puna la punct niste reguli clare,concise si nu in ultimul rand juste.
Eu inca de pe l2 protestez in felul meu,acela de a nu achizitiona puncte premium,puncte premium prin care sa incurajez si sa fiu de acord cu un sistem al nonvalorilor si al incompetentei(nu vreau sa sune a jignire,de fapt cuvantul incompetent cred eu e un etalon,nu o jignire).Exista cativa oameni capabili in acest sistem sa puna pe roate un nou sistem si sper sa si aiba initiativa de a pune in miscare o actiune in acest fel,in ceea ce ma priveste,si nu numai(aici ma gandesc si la acele zeci,poate sute de nemultumiti) ii voi sustine si incuraja.

Cu respect!
 

DeletedUser

esti sigur, sigur, sigur ca 45% pentru nedeclarare? chiar asa? nu ai mai facut nimic?
ma scuzi dar NU TE CRED.
ps: CEDO (stii la ce ma refer)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser9103

Pai am experimentat pe propria mea piele o sanctiune ce consta in 45% din satele pe care le aveam pentru ca nu l-am trecut pe fratemiu la impartire,desi el ma avea trecut,in conditiile in care el isi administra singur contul si nu am trimis nici macar o resursa sau o trupa catre satul lui.

sa fim seriosi cu 45% pt o legatura nedeclarata. Din cate stiu eu admini sunt si ei oameni, nu calaii. Insa din pacate se ajunge in conflict cu ei doar cand se calca pe bec, daca regulamentul ar fi si respectat. Nu ati mai avea motive sa-i acuzati.

Regulamentul intern de banare nu se face public!!!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus