NU vreau sa para o amenintare dar atata timp cat jocul cere bani pentru unele facilitati si multi cumpara cp dar totodata multora li se incalca drepturile omului... Adminii deja nu mai iau decizii in numele jocului (triburile.ro) ci le ia pe proprie piele! Atata timp cat bani omului sunt la mijloc situatia devine mult mai delicata iar daca vreodata cineva se va trezii sa faca o reclamatie la ONU, nu cred ca va mai exista versiune .ro, o prima regula ce ar trebui sa dispara imediat ar fi regula:" 6.4. In cazuri extreme, ne rezevam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus. " Pentru ca regulamentul trebuie sa fie unul bine pus la punct si care sa acopera toate regulile pe baza carora contul ti-a fost inchis astfel se incalca Dreptul la proprietate! si oricand cineva ar putea face reclamatie la ONU!
Spun asta pentru adminii pentru ca nu-i de joaca cu treburile astea si poate fi chiar periculos , deoarece toti oamenii din tarile care au aderat la ONU au aceleasi drepturi!Va rog luati jucatorii experimentati si vechi in special pe cei cu bunul simt si face-ti impreuna un nou regulament care sa atraga jucatori noi pe triburile iar incuierile de cont sau pedepsele sa fie mult mai mici, asta doar daca doriti ca in urmatorii 5 ani sa mai ramana cativa jucatorii ca in felul asta mai mut de 5 ani nu cred ca va mai tine triburile!
Salut!
In primul rand scuze ca ma bag aiurea in seama,sincer nu sunt de regula un spirit critic si nu vreau ca la primul nostru contact pe acest forum sa se nasca vreun conflict DAR,daca vrei sa iti ceri drepturile in instanta,le vei cere la Strasbourg,la Curtea Europeana a Drepturilor Omului,ci nu la ONU,care nici macar nu este instanta,este o organizatie internationala.
In al doilea rand vreau sa iti spun ca perfect de acord cu tine,cu Spaiker si probabil cu alte cateva zeci,daca nu sute de persoane din jocul acesta.O revizuire de regulament am cerut si eu,dreptate am cerut,de protestat protestez si eu. Insa daca strigi de unul singur intr-o multime e posibil sa fi considerat nebun.Cand reprezinti multimea inseamna ca ai ceva de spus.Foarte putini "rebeli" se ridica din randurile jucatorilor pentru ca nu stiu sa se autoaprecieze ca jucatori carora li se recunosc unele drepturi si trebuie sa respecte anumite obligatii.
Moderatorilor din "noua generatie"(mai precis de la Adex incoace) nu am sa le reprosez nimic.Sunt cu adevarat niste profesionisti si lucreaza cat se poate de corect si pentru asta ii exclud in mafia ce se numeste Team Triburile.Oamenii care nu au ce sa caute in stafful adminilor stau in umbra si judeca dupa propriile lor reguli,tinand cont de propriile lor interese,iar criticile cad de obicei asupra celor care lucreaza profesionist si cu foarte mare atentie.
Eu personal nu am vazut un regulament al adminilor si al moderatorilor,nu am vazut interdictii intre calitatea de moderator si jucator pe orice lume,nu am vazut sa se faca o diferenta intre admin si moderator,ce competente are fiecare,care sunt regulile de sanctionare,etc.
Pai am experimentat pe propria mea piele o sanctiune ce consta in 45% din satele pe care le aveam pentru ca nu l-am trecut pe fratemiu la impartire,desi el ma avea trecut,in conditiile in care el isi administra singur contul si nu am trimis nici macar o resursa sau o trupa catre satul lui.
De principiul proportionalitatii a auzit cineva?
De principiul echitatii a auzit cineva?
De principiul bunei-credinte?
Si mai e o chestie care m-a enervat tot timpul.Jucatorul nu se bucura de nici un gram de clementa,adminii se comporta cu ei exact cum se comporta o banca in relatia cu clientii ei,adica ii executa fara scrupule.
In schimb adminul daca vine cu o solutie injusta,nu ai nici macar o cale de atac sa discuti posibilitatea ca individul a gresit,ce sa mai punem la socoteala ca daca te plangi pe forum vine X-ulescu cu o regula facuta doar ca sa le profite lor,potrivit careia "plangerile se fac doar prin tichete".
Astea sunt doar cateva probleme,procedurale(daca le pot spune asa),sa nu mai punem la socoteala factorul uman care cu mici exceptii(amintite mai sus) lasa de dorit.
Ma bucur pentru initiativa de a consulta si "norodul" cu privire la ce mai lipseste acestui joc.De altfel nu ma surprinde daca stau sa vad cine este initiatorul acestei discutii.Ideea e sa si schimbati ceva fratilor pentru ca imediat bate L 20 la usa si nimeni nu s-a sinchisit sa puna la punct niste reguli clare,concise si nu in ultimul rand juste.
Eu inca de pe l2 protestez in felul meu,acela de a nu achizitiona puncte premium,puncte premium prin care sa incurajez si sa fiu de acord cu un sistem al nonvalorilor si al incompetentei(nu vreau sa sune a jignire,de fapt cuvantul incompetent cred eu e un etalon,nu o jignire).Exista cativa oameni capabili in acest sistem sa puna pe roate un nou sistem si sper sa si aiba initiativa de a pune in miscare o actiune in acest fel,in ceea ce ma priveste,si nu numai(aici ma gandesc si la acele zeci,poate sute de nemultumiti) ii voi sustine si incuraja.
Cu respect!