Ce lipseste acestui forum ?

Ce lipseste forumului extern ?


  • Total votanți
    111
  • Sondaj închis .
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser12991

Ce lipseste acestui forum?

Interesanta intrebare, precum este si cea date de W. Shakespeare ("to be, or not to be?"), a fi sa a nu fi?
Daca ar fi sa luam fiecare idee expriata in acest sondaj de opinie, am putea vedea ca nimeni nu este perfect si se incearca intr-un fel sau altul, o colaborare cat mai restransa cu "userii" adica voi.
Sa analizam:
S-au realizat destule concursuri cu premii pana acum, insa am vazut ca in ciuda faptului ca s-au acordat premii nu s-au inscris destui "useri" pe cat mi-as fi dorit eu, sau colegii mei.Am considerat impreuna ca nu am abordat bine aceasta problema, si am schimbat-o. (ex: concursul de halloween - promovare joc :p)Recunosc ca la tema de sondaje, eu una stau putin cam rau, insa v-am rugat ca daca aveti opinii si pareri in acest sens sa mi le trimiteti pe privat, discutam si le postam..din pacate din cauza numarului foarte "mare" de doritori - nu am mai putut realiza nimic, privind acest aspect.
Am sa ma gandesc la ceva interesant si care sa va atraga si am sa-l postez.
La acest punct de vedere nu puteti spune/zice ca nu a fost comunicare din partea echipei..poate nu cat v-ati fi dorit voi, dar a fost.Daca nici locuri de spamat nu sunt pe acest forum, atunci...Forumul extern nu va putea fi niciodata perfect, pentru ca mereu se vor aduce imbunatatiri pentru acesta..ca se spera sa fie perfect este altceva.

Din punctul meu de vedere ceea ce lipseste acestui forum sunt urmatoarele:

- bunul simt: in sensul ca in momentul cand va siimtiti lezati (ca sa spunem asa), va este mai usor sa intoarceti si voi obrazul si sa raspundeti cu aceeasi moneda;
- lipsa posturilor de calitate;
- lipsa spammerilor de calitate (fara suparare, nu am dorit sa lezez pe nimeni iar, daca s-a intamplat acest lucru Imi cer scuze);
- respectul fata de ceilalti;

Referitor la aceasta postare:
Regulile facute pe "acest" forum, sunt reguli de bun simt, sa fim seriosi pana la urma. Rgulamentul nu se aplica la sange, nu se aplica in mod preferential sau altele, cum considerati dumneavoastra.

Am mai observat un lucru si inchei postarea: unii dintre voi (nu dam nume, ca nu-i frumos) asteapta cea mai mica "chichita" din partea echipei ca sa se lege de ea si sa incerce sa faca pe "geniul", in felul lui...sa stiti ca nu e frumos acets lucru.
Va puteti exprima neplacerile si prin sistemul de suport cat si prin "mesageria forumului" - prin mesaje private.

parca o aud pe ingerasa, o alta moderatoare "apreciata"
asa devin unii misogini
 

DeletedUser28967

mister moderatori aveti respect fata de spammeri si nu le bruiati libera exprimare,ca avem asa ceva in romania(teoretic)
 

DeletedUser

Lucrurile stau cam asa , ati analizat , ati diezbatut, ati analizat again si va spun eu concluzia :
MIROBOLANTA MEA FAPTURA LIPSESTE ACESTUI FORUM !!! :)
little marmaind is back :)
 

DeletedUser39099

Eu am lipsit cu desavarsire acestui forum! Se vad schimbari masive de la revenirea mea...De ce? Pur si simplu pentru ca sunt mirific! :rolleyes::rolleyes:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus