Ce oameni!!!Ce trib!!! T~H~S !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser20480

smoke..puiutzu mamei..iarasi te bagi in seama..tiam zis...ia lectii de cum sa dai niste fakeuri si atacuri...pacat ca nu te am in raza cu nobili ;)
ca tias arata cum se da atac...ia sa te vad pe tine...da 10 atacuri in aceeasi secunda..si toti cei 4 nobili in aceeasi secunda..si dupa 1 secunda baga si sprijinu ;)
si cand faci asta..nu ca dai 10 atacuri...adica fakeuri...unu la 25 ore..celalat la 45 ore...cei ala ba???invata macar sa ataci..si vorbim pe urma...nu te mai tot baga in seama..ca esti copil prost..habar nai...ii lingi curu lui modeus..si te crezi barosan..??cand jucam triburi,tu te plimbai in curta cu pampersu si cu un os in gura..deci gura mica,si MARS
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

smoke..puiutzu mamei..iarasi te bagi in seama..tiam zis...ia lectii de cum sa dai niste fakeuri si atacuri...pacat ca nu te am in raza cu nobili ;)
ca tias arata cum se da atac...ia sa te vad pe tine...da 10 atacuri in aceeasi secunda..si toti cei 4 nobili in aceeasi secunda..si dupa 1 secunda baga si sprijinu ;)
si cand faci asta..nu ca dai 10 atacuri...adica fakeuri...unu la 25 ore..celalat la 45 ore...cei ala ba???invata macar sa ataci..si vorbim pe urma...nu te mai tot baga in seama..ca esti copil prost..habar nai...ii lingi curu lui modeus..si te crezi barosan..??cand jucam triburi,tu te plimbai in curta cu pampersu si cu un os in gura..deci gura mica,si MARSba ia HAI PANa AICI IA SI BAGATI SAPUN IN GURA AI GRIJA CUM vorbesti... CA EU NU TIAM vorbit ASA DA?..1.LA MANA EU AM PLECAT PRIMU DIN TRIB CEA CE ANUNTASEM...CU ORE BUNA INAINTE SA VI TU CAND AU FACUIT EI VOTU...SI DACA MONDEUS A IESIT SI EL SI A FACUT TRIB AM INTRAT ACOLO..PROBLEME CU ASTA PUIUT?..SAU CATELUS CA DE FAPT ESTI UN CAINE CUM SE DIZOLVA ths HAI BAGA CODITA INTRE PICIOARE si latra la luna sa reintri in TKL...se vede ce maestru esti...si daca nu ai atata limba romana in tn nici sa citesti ce scrie pe un amarat de forum in propriu trib..scutestema de argumente caci iti pute gura a prostie;)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

da eram nervos si pe fuga o sa dau edit sa indrept greselile ca nici eu nu prea inteleg ce am zis acolo:)).....dar dimineata cand ma intoc din oras:)
 

DeletedUser

marele trib sa rupt,nu mai e valabila fuziunea:))!
Modeus în data de 03.06. la ora 11:14
Salutare stimati colegi!

Am ceva interesant si important de anuntat: va rog pe toti, ca dupa ce innobilati satele pe care le-ati rezervat, sa treceti frumos pe forum si sa stergeti postarile cu rezervarea facut de voi pentru satele cu pricina. De ce aceasta masura? Simplu, sa nu stam de fiecare data sa cautam in zeci de rezervari daca satul X este sau nu rezervat, mai ales atunci cand acele zeci de rezervari nu prezinta nici un interes in acest sens.

Acestea fiind spuse va urez tuturor spor la trupe si cat mai multe rezervari de sate!

Cu respect, al vostru prieten (si intemeietor), [player]Modeus[/player].


Aceasta este o circulara. Nu raspundeti !

circulara data de notplok,fostul intemaietor N.O.K. deci e clar:
KOROR astăzi la ora 18:53
Sunt [player]Notplok[/player] fostul intemeietor si sunt pe mod de vacanta la acest cont !!!!!
Spre marea mea surprindere si ramin surprins ca anumiti jucatori precum [player]Pasaris[/player] poate vorbi asemenea prostii si minciuni in care ma baga si pe mine !!!!!!
Deasemenea vreau sa va zic ca niciodata pina acum contul meu sau al lui [player]Vetis2[/player] nu a fost blocat !!!!
Datine va rog cei care nu credeti la admini va rog eu sa vedem daca vom fii blocati deoarece acest papagal Pasaris a incercat dar nu s-a intimplat nimic !!!!!
Incercati si voi de curiozitate si vedeti cui dati dreptate !!!
1- Drepturile mi-au fost luate de 2-3 zile dar nici nu le-am mai vazut inapoi si nici nu le mai vedeam deoarece cu acest scop s-a intors MODEUS inapoi ca i-a fost promis ca nu vom primi niciunul din fostul N.O.K. vre-un drept inapoi.
2-Modeus a creat scandal impreuna cu Vetis amindoi sau certat ca pe forum iar Modeus prin aducerea lui Gizmo deoarece asa a votat tribul a parasit deoarece el a zis ca cu asemenea om nu va juca veci in acelasi trib am mesajele !
Si intrebare de ce s-a intors ????
Raspuns: deoarece i s-a promis ca niciunul din fostul N.O.K. nu va primi vre-un drept inapoi !!!
3- Deoarece lui vetis i sau luat toate drepturile pentru cearta de pe forum nu vad de ce Modeus sa fie ramas in continuare intemeietor ????
Nu e normal si logic acest lucru deoarece cei 2 sau certat iar daca la unul iau fost taiate drepturile de ce lui Modeus partinitor la scandal si a parasit tribul a revenit are acelasi drept de intemeieteor ????
I-ar eu le-am cerut ca Modeus sa fie pedepsit la fel ca Vetis iar majoritatea ex. LOD nu au vrut ei atit vroiau cum cinta ei lumea asa sa joace !!!!
Ii dau dreptate cit traiesc lui [player]Fulger3[/player] ca uni din LOD sunt oameni fara cuvint,onoare, deoarece el ii stia cel mai bine !!!
Respectele mele ramin pentru:
[player]Lordul Gandalf[/player] un om extraordinar care nu merita sa joace alaturi de Ex.PASARIS,MODEUS !!!
Pe parcursul jocului ii veti descoperi ce fel de oameni sunt doar sa nu fie prea tirziu !!!
Eu am parasit acel trib deoarece nu vroiam sa ramin sa pup in fund pe cei din fostul LOD din cauza lor s-a rupt alianta cu T~H~S !!!
Au reusit ceea ce si-au propus sa puna mina pe conducerea N.O.K. dar tot asa ii va ajuta Dumnezeu cum au si preluat sefia acelui trib.
[player]Tyraget[/player] iti port respect pentru ceea ce ai facut pentru acel trib si dupa cum vad te-ai instalat alaturi de Modeus nu iti port pica dar vei vedea ca veti dansa dupa cum cinta ei deoarece ei au majoritatea !
Cei care cred ca am dreptate si doresc sa se alature noului trib [ally]Tot-Ei[/ally] si vor sa formam in continuare acelasi trib care il aveam inainte ma puteti contacta pe privat !!!
Eu am parasit acel trib chiar cu riscul pierderii satelor sau a contului deoarece nu pot linge pe cineva in fund asta e caracterul meu !!!
Voi faceti fiecare cum credeti ca e mai bine deoarece conturile sunt ale voastre !!!
Probabil acest cont de pe care va scriu acum va fii concediat sau i se va lua dreptul la circulara sa nu pot dezvalui in continuare ceea ce s-a intimplat in conducere !!!!

Cu stima si respect:

Fostul conducator N.O.K. [player]Notplok[/player]
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser21294

smoke..puiutzu mamei..iarasi te bagi in seama..tiam zis...ia lectii de cum sa dai niste fakeuri si atacuri...pacat ca nu te am in raza cu nobili ;)
ca tias arata cum se da atac...ia sa te vad pe tine...da 10 atacuri in aceeasi secunda..si toti cei 4 nobili in aceeasi secunda..si dupa 1 secunda baga si sprijinu ;)
si cand faci asta..nu ca dai 10 atacuri...adica fakeuri...unu la 25 ore..celalat la 45 ore...cei ala ba???invata macar sa ataci..si vorbim pe urma...nu te mai tot baga in seama..ca esti copil prost..habar nai...ii lingi curu lui modeus..si te crezi barosan..??cand jucam triburi,tu te plimbai in curta cu pampersu si cu un os in gura..deci gura mica,si MARSsa dai atacuri la secunda acum nu mai este un motiv de lauda :)) majoritatea jucatorilor stiu sa faca lucrul asta, nu e ceva nou :))) invata strategii noi de lupta si laudete cu ele nu cu atacuri la secunda ca fiecare stim sa dam asa ceva :))
 

DeletedUser

mai florinele mai, nu mor caii cand vor cainii;)
asta sa o stii de la mine;)
si dragule, daca cativa playeri au iesit de capul lor din trib nu inseamna ca ca s-a rupt fuziunea, din contra, asta ne-a facut mai puternici;) si vei vedea, timpul ti-o va dovedi;)

cu asta am terminat pe acest topic
moderatori de forum, va rog, stergeti aceasta discutie;)
 

DeletedUser

da deja sa ajuns prea departe oricum gizmo team pupat ne mai intalnim noi nuti face griji:))....si nu uita ca tiam promis 2 lucruri si ma tin intodeauna de promisiuni cu orice pret...1 deja miam respectato mai e a2a:)
 

DeletedUser

ti leam mai zis o data ai memoria scurta tr ta..macar incearca sa ne demonstrezi ca ai putin creier si incearca sa zici asa ce mio fi zis noobu ala...ma ??...si sa intamplat??..ca sant asa destept si numi amintesc?...vezic creca functioneaza;).....nam incercat da poti testa tu;)

1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser17903

cum asa? "MARELE TRIB " sa se desfiinteze? vai, nu e posibil mai gizmo mai ;)
si iti las tie osul ala, nu vreau sa mori chiar atat de rau de foame.
cat despre oamenii din T~H~S sa fii tu sigur, vor fi foarte putini cei ce vor veni la noi, iti garantez asta! pai cum vine, acum 1 zi erai mare barosan si ne dadeai tutror lectii cum ca noi suntem noobi si acum vrei sa ni te alaturi? nu dragule, asta nu se va intampla!

Legat de acest mare trib, fostul T~H~S, as vrea sa va spun o poveste. Desi am foarte multe "povesti" de spus, in general de cand joc pe aceasta lume.

L9 a fost prima pe care am jucat vreodata, cei din jurul meu erau mult mai dezvoltati decat mine. Nu credeam ca o sa rezist, primeam spionaje in fiecare zi.
Cu toate acestea, mi-am dezvoltat singurul sat pe care il aveam, cum am putut mai bine. Cum era de asteptat, m-am trezit atacata dar nu de un singur jucator ci de trei din fostul LOD. Si... minune... am primit cred cel mai mare sprijin care a fost trimis vreodata pe triburile: 300.000 lanci, 250.000 spade plus restul. N-am gresit zerourile!
Atunci mi-am zis ca nu joc degeaba si ca o asemenea solidaritate a unui trib intreg, care apara un incepator cu un singur sat, e nemaipomenita. Mi-am facut nenumarati prieteni, care m-au ajutat mereu si m-au invatat sa joc. Le sunt recunoscatoare tuturor si ii regret pe toti cei care au renuntat sau au plecat la dusmani din pricina fostei conduceri. O conducere care a reusit sa puna la pamant un trib cu jucatori extraordinari si oameni de caracter.
Bineinteles, padure fara uscaturi nu exista, THS-ul a avut si scursuri destule...
Insa de dragul vremurilor bune, am pierdut nopti intregi in fata calculatorului sa fac ce e mai bine pentru tribul care fusese candva mare.

A fost momentul fuziunii si atunci s-au intamplat si mai multe, s-a vazut cine se putea numi cu adevarat OM si cine nu.
Dar despre asta poate voi scrie cu alt prilej.
 

DeletedUser20480

detin sa te anunt ca acela nu e cel mai mare sprijin trimis :))
:p

eu aveam pe L8 800.000 lanci, 900.000 spade 870.000 arcasi 190.000 spioni si 250.000 cav grea si 65 paladini :))

si sunt altii care o avut si mai mult :p

2.11. Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser17903

Se poate, dar eu eram nimeni in acel trib la ora respectiva si repet, aveam un singur satuc.

Dar ce conteaza, ori 800.000 ori 300.000 nu vad cine mai poate lua un sat cu o asemenea armata...
Ce conteaza cel mai mult e faptul ca unii risca si-ti trimit intreaga lor aparare ca sa ai un asemenea sprijin in timp util. Deci...
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser20480

ehh..se poate lua :p
dar credca in acel moment nu se putea lua :)
si nu cred ca nici acuma sar putea organiza asa un atac pe L9 inca...
 

DeletedUser13194

In mod normal s-ar putea lua ... dar aici apare biserica ... :confused: ... deci e cam greu ... ;)
 

DeletedUser

depinde si moralul,ca el daca avea doar un sat si 300000 in el,iti dai seama:)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus