Ha cine vorbea

) necunoscutul de nicaieri

) daca nu eram asa important nu imi mai dadeai atentie bre vndhl sau cum te-o chema
TSL n-a fost niciodata cel mai bun trib de pe harta , era cel mai bun doar in viziunea voastra pentru ca va credeati buricul pamantului , mari jucatori, mari zeitati, dar va tremurau picioarele cand intra getjar in actiune asa ca nu ma lua cu texte d-astea.
De acord, tribul cel mai bun e Diablo la ora actuala , desi imi pare rau sa spun asta, nu mi-e rusine s-o recunosc. Dar pana la tesle , hmmm mai e cale lunga, nici macar la nivelul tribului FotR nu v-ati ridicat , dovada fiind faptul ca in granita cu noi erati praf. Dar nu are rost sa mai zic ca nu sunteti singurii care au fost praf in granita cu noi... au mai fost alte zeitati de 4-5 ori mai mari ca noi care se laudau ca ne scot intr-o luna de pe harta dar au disparut cu coada intre picioare
Acum in incheierea discursului, bre vndhl, opteron, etc care mai sunteti pe aici, TSL nu mai exista decat in imaginatia voastra si in amintirile voastre , pe harta ati clacat !