1+1=2 suntem in 10 razboaie.Nu asta conteaza,practic e ca oricum sper sa ramana cum ne`am inteles.Asta nu depinde de mine,nu depinde de tine.
Cât despre asa stiu sa joc,crede`ma sunt total dezamagit de tine.Daca tu te compari ca mine in acest joc poti sa iti dai stergere cont 100%
Te rog sa vorbesti numai de triburi NU DE MINE!!! eu se stie sunt un prapadit! asa a ramas sa vorbim numai de triburile.

Esti total dezamagit? Hai ma Dane...eu cred ca esti satisfacut...In plus,de ce mi-as sterge eu contul? Nu ma compar cu tine,dar voi juca la fel ca tine...Esti, repet...spaima L5...doar ca mie imi este o teama de NOI de ma prapadesc de ras...acum am sa fuzionez cu un trib,sa scap...

...poate intra toata lumea la tine in trib...

Versiunea invitatii ai terminat-o?

Ce ramane? Ceva pe la suport?

....sau tu crezi ca iti va merge la infinit?

...Poate esti perfectiunea de pe triburile si ultima bomba o tii secret...sau cine stie...Poate ai un Darbeg si la mine in trib....poate daca venim toti la tine iarasi ai castigat razboiul...
Te-ai batut in piept ca va singurul razboi curat ,fara manevre...Ai inceput tocmai invers...La invitatii...De fapt astea sunt armele tale ...Dar nu toata lumea are curajul GMK-ului...sa lupte cu tine pana la ultimul membru...