M-am tot vazut mentionat de diversi indivizi de-a lungul conversatiei. Sa va spun si eu o parere proprie , mai ales ca pana acum nu m-am bagat in discutie. Era odata un trib leon, trib cu care am crescut si eu, inca de pe atunci eram in razboi cu marele trib NOI, aveam 2 sate , si era rosu peste tot in jurul meu, si vorbe ca o sa ma scoata NOI afara cu tot cu tribuletul meu de nici 1/10 din NOI. Cu toate astea pot afirma ca in 2 luni nici unu nu a avut macar curaj sa ma spioneze dapai sa ma mai si atace. Citeam mesaje de pe forumul NOI cu marile lor planuri si cat de incomod sunt eu in zona aia si ca trebuie sa fiu eliminat etc etc mesaje care nu puteau decat sa ma amuze pe vremea aceea.
Aceste 2 luni s-au facut 4 pana cand am inceput sa simt si eu ca sunt atacat si ca jok un jok numit triburile, un jok cu care eram obisnuit de pe alte lumi, timp in care am ajuns la vreo 25 de sate. Problemele care au dus la declinul acestui tribulet au fost iesirea pe rand a oamenilor cheie din el. Prb ca o sa va mai amintiti de Diosa, o jukatoare foarte buna care nu a mai avut net o saptamana si care dupa aceea s-a lasat. cu toate acestea i-am pastrat satele ca sa fie ca o fortareata in mijlokul NOI, cei care i-au luat intr-un final satele, playeri precum akkkonel sau bigpig o sa isi aduca sigur aminte cate trupe au rupt ca sa le ia. al doilea om important a fost chiar Black Leon care nu a mai zis la nimeni nimik si s-a lasat de jok.
Am mai ramas doar eu si Big Mac in zona sa tinem piept la continentul K57 aflat sub ocupatie NOI. Si intr-un final a venit si marea ofensiva, care m-a prins pe de o parte cu trupele in satele lui Diosa si la altii playeri aliati, precum si faptul ca am lipsit un weekend. Cu toate astea nu au reusit sa ma scoata domnii din NOI, nici macar dupa un atac organizat, de la vreo 20 de playeri. Recuonsc ca am pierdut mult atunci, mai exact 12 sate, chiar am vrut sa ma las de jok , dar spre deosebire de tribul leon in care nu mai zicea nimeni nimik, in ck mi-au sarit oamenii imediat in ajutor, si mai presus de toti shotgun m-a suportat la greu. Astfel am trecut de acel atac fatal. De atunci inca nimik. ba chiar am ajuns la numar mai mare de sate. Tin sa mentionez ca zona unde sunt e ca un triunghi al bermudelor. in nord NOI in vest FK in est guns si la sud CK , iar eu chiar pe prima linie in mijlocul lor

.
Nu cred ca i-am vorbit de rau pe nici unul din nici un trib, chiar si pe darbeg l-am felicitat ca a reusit sa imi ia 4 sate, desi are reclama proasta ca ar fi om de.... ma rog asta nu e treaba mea sa aflu si nici nu ma interseaza.
Adevarul e ca au ramas la granita numai oameni foarte buni la jok cum e shotgun, akkonel , eliah bigpig, heivik si altii, si din cate vad eu granita o sa se mai mentina inca mult si bine,

ce imi pot eu dorii mai mult decat sa fiu pe prima linie.... cu playeri care iti face placere sa joci.
Asa ca oricare ar fi verdictul ca o sa castige NOI sau CK , GUN sau FK nu conteaza asa de mult. O sa fie lupte grele si frumoase, si va garantez ca daca o sa fie cazul o sa ma bat pana la ultimul sulitas

.
O zi productiva, si bafta la inobilari la toti va doresc

.