DeletedUser19202
da ma rog ..in alta ordine de idei pentru cei interesati am inteles ca se va verifica si daca situatia corespunde se va incepe si pe 7 procedura de ieftinire a talerilor ..bineinteles daca majoritatea va fi de acord
buna,
vezi cum jignesti...esti asa de breaz/a unde esti tu pe harta?...hai comentati ca atat stiti sa faceti
A luat shau de la diablo mai putin?
bai Editat TT sa nu va zic altfel, ala e pe primul loc in conditiile in care mult timp a jucat singur fara trib. incapatanarea lui de a rezista unui trib intreg ii face cinste si faptul ca e pe primul loc desi s-a luptat cu un trib de ... ( ati ajuns la un milard de puncte?) e destul de interesant.
Bravo lui ca are timp de pierdut si ambitie, in ritmul asta o sa cuceriti harta in 5 ani. va luptati de un an de zile cu sate de barbari si conturi abandonate, si cu linia 2 din HK.
bine ca s-au lasat lasii aia din HK si TSL de joc ( primii de plictiseala si lipsa timp si ceilalti ca s-au ofticat de faza cu lucica) ca altfel mai dura lumea asta vreo 20 de ani.
cred ca daca se facea un trib din jucatorii de pe granita TSL-HK, acum cresteati cladirile de resurse prin k3.
pacat ca cel mai greu razboi de pe L7 a dus in final la dezmembrarea ambelor triburi.
Hai Diablo mai cu talent, asteptam sa inchideti lumea.
A luat shau de la diablo mai putin?
bai Editat TT sa nu va zic altfel, ala e pe primul loc in conditiile in care mult timp a jucat singur fara trib. incapatanarea lui de a rezista unui trib intreg ii face cinste si faptul ca e pe primul loc desi s-a luptat cu un trib de ... ( ati ajuns la un milard de puncte?) e destul de interesant.
Bravo lui ca are timp de pierdut si ambitie, in ritmul asta o sa cuceriti harta in 5 ani. va luptati de un an de zile cu sate de barbari si conturi abandonate, si cu linia 2 din HK.
bine ca s-au lasat lasii aia din HK si TSL de joc ( primii de plictiseala si lipsa timp si ceilalti ca s-au ofticat de faza cu lucica) ca altfel mai dura lumea asta vreo 20 de ani.
cred ca daca se facea un trib din jucatorii de pe granita TSL-HK, acum cresteati cladirile de resurse prin k3.
pacat ca cel mai greu razboi de pe L7 a dus in final la dezmembrarea ambelor triburi.
Hai Diablo mai cu talent, asteptam sa inchideti lumea.
Aceiasi D A N I I
Ma mir de tupeul tau draga ca mai vi sa postezi pe aici. Eu in locul tau nu as mai fi facut-o, macar asa de bun simt. Dar eu sunt eu, iar tu vei fi intotdeauna "acea" D A N I I".
Macar shau pe care il amintesti a fost intotdeauna un om sincer si cu coloana vertebrala. ( macar stiai ca el te injura in fata. ).
Tu insa un gust amar, dupa 1 an jumatate.
Acelasi Neddhu
Daca ai ceva de impartit cu mine o faci cu mine personal lupule
Cum draga mea , ca m-ai pus in imposibilitatea de a te contacta la un moment dat. Nu am de gand sa mai polemizez pe subiectul asta, ca e un subiect de rahat si asa in amintirea vremurilor bune de acum 2-3 ani am lasat de la mine. M-a uimit doar faptul ca ai aparut pe aici cu posturile.
referitor la shau am spus doar ca il admir pentru ca intotdeauna stiai pe ce pozitii te afli in raport cu el. Despre tine ce pot sa zic? Am fost amici sa zicem 1 an jumate si te-ai decis intr-un moment si cu o decizie de c*c*t sa pierzi un prieten ( dezinteresat - ca jocul se incheiase ). Da ai stat pe conturi , am stat cu totii... unii mai mult, unii mai putin, in functie de timp.
Iti urez o viata fericita si plina de impliniri, sa ai parte de prieteni adevarati care sa nu iti tradeze niciodata increderea.
Lup OUT.
Dupa cum am mai spus si mai sus, discutia aceea probabil o vom avea candva si are cu totul si cu totul alte motivatii (altele decat ti-ai putea imagina vre-odata) iar daca vrei sa sa avem acea discutie te invit pe skype si asta pentru ca, din pacate, nu mai sunt in tara si atunci, poate ai sa intelegi sau nu.
De asemenea iti urez numai bine in tot ceea ce faci si, desi ai incercat sa ma "intepi" putin mai sus vei ramane pentru mine acelasi Lupul Alb care stie ca intotdeauna i-am spus (facand referire la joc si nu numai): poti mai mult.
si nu numai .. hmm .. suna qinqi) .. porumbeilor .. lasati trecutul unde e .. ce a fost a fost .. si a fost frumos .. cu bune cu rele .. cele mai bune amintiri sunt cele traite nu povestite
Corect .... nici nu am facut asta .... doar am lamurit niste neintelegeriSpor la joc
![]()