DeletedUser
Ii trimit toate intrebarile si imi trimite el raspunsurile cand sunt gata, nu trimit o intrebare, astept sa raspunda sa trimit pe cealalta.
Iar o sa stam 4 luni fara interviu.
Ii trimit toate intrebarile si imi trimite el raspunsurile cand sunt gata, nu trimit o intrebare, astept sa raspunda sa trimit pe cealalta.
Intrebare:
cat la suta din raspunsurile date la intrebari sunt dictate si corectate de colegi pe skype ?
credeam ca stai de vorba cu el
e mai bine asa...nu pierzi vremea dar ai de asteptat!
Ok ok, imi fac timp maine sa fac intrebarile si sa i le trimit lui Brago.
Daca aveti anumite intrebari mai picante care vreti sa i le pun, aveti timp pana maine sa le postati aici sau sa imi trimiteti msg privat cu ele.
........
Ar dura mai mult sa incerc sa il prind online cand sunt si eu. Asa am facut si cu celalalte interviuri si intotdeauna am primit raspunsurile maxim a doua zi.
Cu brago nu mai vine. A zis ca nu poate si a refuzat.
Daca aveti pe altcineva in minte, sa imi spuneti si o sa incerc sa schimb intrebarile pentru aceea persoana.
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
pai cui sa mai ia interviu?
Nu mai sunt vedete pe L14