DeletedUser
Aici puteti discuta pe baza interviurilor postate de mine si Jackass20.
Spam-ul este interzis!
Va urez succes!
Spam-ul este interzis!
Va urez succes!
Pai, propune jucatori, noi nu ii stim care sunt acestia. Si daca aveti anumite intrebari speciale pentru ei, sa ne anuntati si noi o sa ii intrebam.
poti sa imi iei mie si la guatemaleza de ex sa vada cei din C-I-R live cum o bag in GOD =))
2.6.2. Este interzisa inlocuirea literei "c" cu litera "k", sau folosirea grupurilor de litere "tz", "sh" si altele de acelasi fel, care contravin corectitudinii limbii romane
daca luati interviuri doar jucatorilor din top 10 sau 20 atuncea se ia parerea doar a unor jucatori din 2-3 triburi diferite si ar fii nedrept fata de ceilaltzi....cum am citit anterior , ar fii de preferat conducatorii primelor triburi clasate in top sa poata vorbi....nu fiecare o innobilat la fel de mult intern ca altzii sa fie printre primii...in felul asta puteti primi fel si fel de pareri diferite de la diferite triburi privind diferite aspecte ce ar putea deveni interesante
aia ce si-o iau in freza normal ca sunt tacuti ) noi sarbatorim , bem , chefuim si sate non-stop luam
of raule...inca nu so inventat om ca sa o suceasca pe guatemaleza daca tu reusesti esti tare...dar se pare ca doar la asta visezi ...accepta situatzia asta e
2.6.2. Este interzisa inlocuirea literei "c" cu litera "k", sau folosirea grupurilor de litere "tz", "sh" si altele de acelasi fel, care contravin corectitudinii limbii romane
eu as dori sa vad interviuri,nu neaparat cu cei clasati in primele 10 pozitii ca numar de puncte.Asta n-are nici o valoare.