Irina singura ti-ai bagat tribul intr-un razboi pe care iti zic sincer ca il veti pierde. Nu conteaza ce este acum pe harta, sau mai bine zis fa-ti toate calculele, ai cota mare, esti trib dominant, etc etc..
Dar ... ** peste cateva luni si o sa-ti aduc aminte vorbele tale.
La momentul oportun o sa vin si eu cu detalii.
O sa vada toata lumea 5 cine este pavone, am ajuns sa le dau si eu dreptate lui megara si rugayah cand se luau de ea.
Un singur lucru va zic la toti acest razboi a fost provocat si este sustinut de pavone prin toate chestiile ce le-a facut in joc impotriva mea si a tribului WANTED.
ce razboi remus? poate ca intru eu mai rar pe cont dar totusi daca ar mai avea magic un razboi as stii de el.
ca tu vrei razboi cu magic este una, mai conteaza si ce vrea tribul din care faci parte. nu esti dumnezeu ci doar unul dintre conducatorii acelui trib iar orgoliile tale personale ar trebui sa le lasi deoparte si sa tii cont de bunastarea tribului.
si-apoi, ce sa pierdem noi? boii de la bicicleta?
si cu cine, cu tine? care 3 ani te-ai razboit cu crazy si n-ai fost in stare de nimic? care ai latrat la rainn si apoi ai fugit cu coada intre picioare si-a ramas doar magic sa duca razboiul cu unique?
ce-ai facut tu remus? ai stat deoparte un an si ceva, altii ti-au tinut tribul, altii au purtat razboaiele, altii au muncit. si vii tu acum si te lauzi si te umfli in pene. cu ce, cu munca altora?
noroc ca nu te baga nimeni in seama si te lasam toti sa vorbesti si sa-ti faci sagetile tale pe harta si mai nu stiu ce scheme....sa dai tu 3000-5000 de atacuri cum obisnuiesti...si sa nu iei niciun sat
)))
noi nu ne batem capul cu atatea desene/strategii/combinatii...dam atacuri cum or fi ele, important este ca luam sate.
si iti repet inca o data: nu ma mai ameninta, nu accept nici in RL amenintari dar pentru un rahat de joc.